Új hozzászólás Aktív témák
-
betti2001
friss újonc
válasz
ghiottone #2089 üzenetére
Szia olvastam hogy neked is akku problémád volt.Nekem tegnap jött hogy átvették a telefont javitásra.Lenovo Moto Z nálam is az volt 50-60% nál lekapcsolt nem lehetett visszakapcsolni mert 0% mutatott de töltöre téve majdnem ugyanonnan inditott ahonnan kikapcsolt.Minden rendben van azota a telefonnal?én 2017 decemberben vettem a telekomnál.
-
DVlad
őstag
válasz
ghiottone #2108 üzenetére
Köszönöm szépen! Megnézem, hogy mi ez. Ez működik az X Style-on is, ugye?
Szóval erősen ajánlott valamiért nullázni a telefont, mielőtt beadnám? Vagy csak azért csináljam, ha esetleg ők nulláznák, akkor meglegyen minden beállítás, app, stb? Természetesen a memóriát kiveszem, de annyi fizetett app, sygic, stb. van rajta, hogy nem szeretném újra pakolni, ha nem muszáj.
Előre is köszönöm! -
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1995 üzenetére
Ezt értem, én a Motorola fiókot nem használtam nagyon eddig, pedig a régi Defynél még volt. Na majd lehet, hogy megcsinálom újra. Van értelme?
Amúgy a garancia egy olyan dolog, hogy ha jól működik a telefon, akkor nem kell garanciáztatni és bízom benne, hogy a Z2 Force-cal nem lesz nagyon ilyen hiba, mint ami a Z-vel volt.
-
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1941 üzenetére
Én is jobbat kaptam végül, mert 64/6 gigás készüléket kaptam, a force részt nem is nézve. Nekem ez is nagy előny, hogy végre vízálló a cucc, mert így kevésbé kell odafigyelnem. Viszont nagyon gyorsan kell vennem képernyővédő fóliát.
Nekem ez így nagyon korrekt eljárás volt, én most örülök, mint majom a farkának. Még frissítem a cuccot, most megy fel a szeptemberi frissítés, utána elkezdek beköltözni. Az akkura nagyon kíváncsi leszek. -
Kobak 27
tag
válasz
ghiottone #1884 üzenetére
Hogyan rendelsz német oldalról? Van valaki aki hazahozza neked? Ennyiért nagyon jó vétel ez a telefon, elgondolkodtam rajta én is...
Más. Ha marad a Z, akkor nem tudtok mondani valakit itthon, aki ki tudja cserélni benne az akkumulátort? Kezdek kicsit morcos lenni, mert mostmár heti 2 alkalommal kikapcsol a telefon kb 30% körüli töltöttségnél és csak akkor tudom visszakapcsolni, ha töltőre rakom. Ilyenkor persze egyből 25-ről indul a történet.
Ha ez nem lenne, akkor nálam nagyon sokáig maradna a telefon, mert amúgy messzemenőkig elégedett vagyok vele.
Attól félek, hogy ha nem hozzáértő szedi szét, akkor nem lesz már olyan, mint volt. -
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1872 üzenetére
Passz.
Az arcalapú feloldást meg nem tudom elképzelni a gyakorlatban. A teló a szélvédőn, a képemtől cirka 1 méterre, a Vehicle Dock -ban. Tényleg rá kéne tapadnom pofával a szélvédőre a légrugós ülésben, bekapcsolt biztonsági övvel? Hangszórós kérdés: a Vehicle Dock Mod vajon miért nem oldja automatikusan a képernyőzárat? Ugyan, ki más kezelné ilyenkor a telót, ha nem az, aki odarakta a szélvédőre? Mi a fenének kell azt a nyomorult zárképernyőt húzogatni? Miért nem lehetek egyből a home -on? -
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #1868 üzenetére
Ettől a kijelző feloldástól a Z Playen is agyf...t kapok. Ha az ujjnyomatolvasóval oldom, akkor egyből a home -on vagyok. Ez OK. De! Ha hozzáadom a BT okosórámat, mint biztonságos eszközt, akkor Power -re, miért a zárképernyőt dobja a home helyett? Még kézzel is szar húzogatni a képernyőt a feloldáshoz. Az viszont totál bug, hogy egérrel lehetetlen a húzogatós feloldás. Tök jó lenne megtudni, hogy ezt a feloldós szoftvert ki fejlesztette. Még a mentőben is ütném.
-
Herczi
senior tag
válasz
ghiottone #1778 üzenetére
Ha jól látom ez nem tempered glass, így gondolom sikerült megoldani, hogy takarja az egész kijelzőt, meg ne legyen halo effekt?
Megrendeltem egyébként a telefont, battery modot kihagytam egyenlőre. Megnézem, hogy teljesít először, meg hátha lesz jack dugós mod, bár ha 3 év alatt nem sikerült összehozni, nem sok esélyt látok rá.
-
válasz
ghiottone #1762 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de igazán akkor lenne érdekes, ha ugyanezeket a képeket a portolt Google kamerával is elkészítetted volna. Moto Z esetében durva különbség van a gyári Moto kamera, és a Google kamera képei között. Ebből kifolyólag én egyáltalán nem is használom a gyári Moto kamerát.
Most így hirtelen csináltam 2-2 képet, összehasonlításhoz:
1 - Google vs. Moto
2 - Google vs. MotoMint látható, a Moto kamera "rárak" egy kellemetlen zöldes árnyalatot, és még mellé valamivel homályosabb is.
Sajnos nincsenek valódi élethelyzetet tükröző képeim, mert mint írtam, nem használom a Moto kamera appot, de mielőtt áttértem a Google kamerára, próbálgattam mindenféle szituációval, és mindig a Google képei "győztek".
-
-
válasz
ghiottone #1707 üzenetére
A Z2 Force jó de annak is kicsi az akkuja, a Z3-ra a Gsmaréna a 636 írja. Szerintem a Z csúcs telefon és elvárható lenne ha már a Z2 meg a többi az utód? nem visszafele kéne lépni hanem előre, megtarthatták volna a 2k kijelzőt. A Moto Z3 6 colost írnak full hd, 636. A mostani trendet nézzük 6 col oké, folytathatnák 2k-s felbontást, és a 845 és minimum a Z play 3510 mah akkut tartani. Vagy a Play a középkategória?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
ghiottone #1705 üzenetére
Köszi az ajánlást, akkor figyelni fogom az oldalt.
Azért 150-et sokallok érte..
Bár, ha a Z3 Play minőségben (külső, anyaghasználat) hozza a sima Z-k szintjét, akkor azzal is elégedett lennék. Most egy P9 Lite 2017-et használok, ami nagyon klassz, de nagyon zavar a műanyag keret, hiába üveg a hátlap. Ha tudom, hogy ilyen a Moto, mindig azt vettem volna. -
Lovi24
senior tag
válasz
ghiottone #1626 üzenetére
Igen,valószínűleg ez a probléma forrása.
Egyébként nálam nincs lassulás,egyéb gond.
Az akkut én is jobbnak érzem. De ebben nyilván közrejátszik a reset is . 1 év használat után már kívánta a teló.
A notisáv és beállítómenü fehérsége valóban gáz,elvileg a 8.1-ben lehet állítani "dark" -ra.
Substratum nem tudom működik-e azóta a kollégánál,aki emlegette?!Én egy dolgot hiányolok ( azon kívül,hogy belerakhatták volna az okos ujjlenyomatolvasót,a gombokat kiváltani ) : úgy emlékszem be lett igérve,hogy Bt eszköznél majd kijelzi annak a töltöttségét...... A Mediapad M3-ban 7.0-n már benne van.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #1539 üzenetére
De az be van kapcsolva, de nem is szeretném kikapcsolni ☺️
Kobak 27 - nem tudom, S telefon garanciális volt, így sok lehetőség nem volt. TMX egy papírt küldött vissza, hogy nem javítható. Kedden vitte el a futár, csütörtökön már a honlapon az szerepelt, hogy Solved, kedden hozzá a postás a csereutalványos papírt. Szerintem ennyi idő alatt nem lehet tesztelni. Akkor volt péntek szabadnap, majd utána húsvét hétfő.
Lusták voltak, így volt nekik egyszerűbb. De most már nem bánom, így utólag látom, hogy a Z nem ad semmi pluszt. Ezek szemben Play üzemideje nagyon, nagyon jó. Ja és tudom használni végre a Hasselblad fényképezőt. -
Szabcsizz
őstag
válasz
ghiottone #1493 üzenetére
Sokkal átláthatóbb számomra, plusz illeszkedik a materialista stílushoz ami manapság elég nagy divat lett. Kint pár autómata képet lőttem vele, de abból nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni. Ami feltűnt az az, mintha nem lenne jelen olyan szinten a zaj, mint eddig..
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #1408 üzenetére
Lehet rendelek egy fehéret
Vagy nem jár valaki valamelyik Euronicsba? Szívesen átvennék egyet!
Üvegfóliája is , ha van valakinek, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest