- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. VOltam bent mediamarktban, és csak azért tapasztalható volt elég meleg végig a telefon felületén, mert folyamatosan be van kapcsolva? (kijelzőbeégés is volt).
Típushibák jöttek elő nektek, ha vannak? Pl az oldalsó kijelzőkávánál a mediamarktban kicsit felválást is láttam, viszont nagyon tetszik a telefon.
Lg G6 és e között vacillálok, IPS AMOLED kijelző.
Akksiban nektek, akik használtok akksi hátlapot, egy napot bőven kibír? Ugye jól tudom, hogy tölthető ha rajta van a telefonon a MOD mindkettő egyszerre. Ez sok idő, ha igen? Köszönöm előre a segítséget)
-
gidion90
tag
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Ha meg szabad kérdezni, neked is akkor moto z dual simed van? Én most tervezem a vásárlást a dual sim miatt, de félek, hogy így akkor jobban merül az amúgy is soványka akksi. Neked mi a tapasztalatod SOT terén, vagy sima standby módban, ha két kártya van benne? 3 óra SOT van benne? vagy ha hozzá sem nyúlunk akkor is merül óránként 5-6-10%-ot is akár? Köszönöm előre
-
gidion90
tag
Sziasztok! Esetleg akinek van incipio hátlapja, tudna róla mesélni pár sorban,hogy mennyivel tudja megtoldani a kijelzőidőt a moto z-nek? Illetve ha rajta van a telefonon és pl 10%on raktam rá a hátlapot, akkor képes tölteni úgy is, hogy közben netezem, stb, vagy hagyni kell had töltse az akksi hátlap? Volt gondom olyan telefonommal, ami gyorsabban merült, min töltött kábelen, mikor közben neteztem
Dual simesen van BT20? Köszönöm előre a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Battlefield 6
- Kínosan környezettudatos a HMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest