- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
válasz
gidion90 #1026 üzenetére
Szia!
Bőven megéri a telefon. Nálam típushibák nincsenek...jószerivel semmi hibát nem találtam. Játszani nem szoktam rajta, melegedni max az utolsó 15-20% töltöttségnél szokott. Kijelzőbeégés 1 év használat után nincs, az összeszerelés tökéletes.
Korábban egyszer fordult elő, hogy a "Ne zavarj" funkció önálló életet élt, de akkor egy újraindítás segített - azóta sincs semmi gondom vele.
Egy napot simán visz a telefon a saját aksijával is (felhasználó függő), viszont egy saját márkás Moto Turbopower Pack kiváló kiegészítő.Itt most jó árban van: [link]
-
Lovi24
senior tag
válasz
gidion90 #552 üzenetére
Szia!
Én egy kicsit csalódtam benne. Többet vártam tartalékban. Kb 50-55%-ot tölt a telón.
A súlya nem gáz együtt sem,habár én csak arra az időre szoktam felrakni,amíg feltölti a készüléket.
Mindenesetre azért jobb ezzel együtt használni a telót,mint egy kábeles powerbankkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest