Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
Azt hittem ,hogy a lenyúlást csak az Apple míveli.
1. pont -
martinkeet
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #1629 üzenetére
Én is aktív előfizető vagyok ,ezért nem tudom a pontos részleteket az ingyenes tárhellyel kapcsolatban.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
-
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1519 üzenetére
70K FT lenne egy kijelző csere.
100-ért már találok nem hivatalos garanciával alig használtat.
Lehet,hogy megy a fiókba a telefon.
Megvárom ,hogy mit hoz ki a HP az Elite X3-ből.
Ha az is kudarc lesz ,akkor befejeztem WP fronton ,annak ellenére ,hogy szinte nélkülözhetetlen a Microsoft a munkám során. -
martinkeet
aktív tag
-
martinkeet
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #1517 üzenetére
Kijelző töréssel kapcsolatban.
A konkrét kérdés az volt ,hogy ha Ők cserélik a kijelzőt ,akkor a garancia tovább fog-e élni.
Ezután kérték a papírokat ,majd türelemre intettek. -
martinkeet
aktív tag
Kettő hónappal ezelőtt írtam az MS Mobile-nak.
Érkezett egy válasz ,majd vissza ,ezután azt írták ,hogy hamarosan érdemben is válaszolnak ,ne izguljak.
Eltel 3 hét levél nélkül ,gondoltam írok. Semmi válsz. Megint 3 hét ,ismét írtam. Azóta sem érkezett válasz.
Összeségében 6 hete tojnak rám!
Számomra ez felfoghatatlan egy ilyen kaliberű cégtől,úgy ,hogy törvényi kötelességük pár munkanapon belül válaszolniuk.
Nagyon elszomorít,és egyben dühít is.
Fizettem PC-n a win10-zért ,fizetem havonta az Office-t ,egy talicska pénzt fizettem a telefonért ,és válaszra sem méltatnak.
Bocs ennyi volt. Kidühöngtem magam... -
martinkeet
aktív tag
válasz
hroberto #1401 üzenetére
A 8.1 sosem dobott ki semilyen programból.
Lehet ,hogy jobban használható a 10 ,de sosem hagyott cserben a 8.1.
Ma telefonon ,egy drive-ból letöltött .xls-t szerkesztettem. 3-4 percig pötyögtem ,majd simán ,minden előzmény nélkül kidobott a kezdőképernyőre. Pont amikor nagyon nagy szükség lett volna az adatokra.Persze a beírt számok elvesztek. Ráadásul fizetek ezért a szolgáltatásért.
Valahogy az Edge is ráérez ,hogy mikor kell szívatnia ,lapokat nem betölteni. -
-
martinkeet
aktív tag
-
martinkeet
aktív tag
Nekem egy kb fél méteres magasságból ,sarokra érkezéskor mind az X-pro (sötétkék) ,mind a telefon üvegje megadta magát. Mindig úgy voltam vele ,hogy egy ilyen kategóriájú telefont (nem csak konkrétan erről van szó) vétek tokba bugyolálni ,de mostmár tuti ,hogy az lesz az első dolgom.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1298 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatra.
Kíváncsi vagyok a válaszra... -
martinkeet
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1296 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem.
Hibátlanul felment ,buborékmentesen ,de a mai eséstől ez sem védte meg. Aszfaltra érkezett szegénykém ,és totálisan széttört az üveg. A kijelző rendben maradt ,érzékel mindenhol.Véleményetek szerint ha kicseréltetem az üveget (már ha lehet külön) és a megsérült műanyag keretet ,akkor megmarad a még 1,5 év gyári garancia?
-
martinkeet
aktív tag
Fast-on úton van a 14328-as frissítés.
1.3 GB. A mérete alapján nem csak egy kissebb foltozásnak tűnik. -
martinkeet
aktív tag
válasz
hroberto #1218 üzenetére
Valahogy mindig is művelt furcsa dolgokat ez a teló.
Lassúló wifi ,lassúló mobilnet ,újraindításkor csak 2g ,és ,hogy visszakapjam a 4G-t kb 10-15X újra kell indítani a telefont...stb.
3 hónapja van nálam ,és eddig (nem túlzok) kb 30-szor volt HR.
A Nokia Care-ban azt mondták ,hogy hardverprobléma.
Sajnos nem tudom gariztatni ,mert egyszerűen nem tudok pótolni most egy 2 SIM kártyás telefont. -
martinkeet
aktív tag
Valaki hozzáértő az alábbi problémára?
Kaptam egy DT-903 típusú töltőt.
Ez elméletileg értesít az elmulasztott eseményekről villogással ,ha a bluetoot látja.
NFC-vel párosítottam ,vagyis ott van menüben ,hogy párosítva van.
Ahhoz ,hogy müködjön az értesítés kell a kisalkalmazások menü is. Itt kell elindítanom párosított bluetooth-tal az eszköz keresést ,de sajnos sehogyan sem találja.
így sajnos csak egy bazi drága QI töltő... -
martinkeet
aktív tag
Ennyit a mozo hátlapról
KÉPEK
Nem volt leejtve. -
martinkeet
aktív tag
Ma egész nap nem volt gond a telefonnal.
Egyre erősebb bennem az az érzés ,hogy mégis csak szoftveres lehet a hiba.
A szervízesek azt mondták ,hogy ilyen típushibával még nem találkoztak.
Van mód egy totál radír elvégzésére. Valahogy a wifi jelszó ,SMS-sek ,és a könyvjelzők megmaradnak...
Vagy esetleg egy régebbi verzió feltelepítése ,egyfajta "rollback"?
Csak azért görcsölök ,mert nem tudom nélkülözni még pár hétig egyik SIM-met sem. -
martinkeet
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1101 üzenetére
Rendben ,köszi!
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #1099 üzenetére
Ami még nagyon furcsa ,hogy a nyomógombos hard reset után ,úgy ,hogy nem kértem visszaállítást ,rácsatlakozott a wifire.
A wifi bejelentkezéskor a "kihagyás"-ra böktem ,és jelszót sem adtam meg -
martinkeet
aktív tag
Pár napja megvolt a HR ,de ma este akkor megint legyalulom. 😩
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a wifi csatlakozással lehet valami komoly gond.
Kettő-három órával miután hazaérek ,és rácsatlakozok a wifi-re ,a telefon totálisan behülyül.
Azok az alkalmazások amik igénylik a netet ,megnyitáskor kb 20-30 másodpercre lefagynak ,majd kidobnak a kezdőképernyőre. Ha a wifi-t kikapcsolom a telefon nem kapcsol át mobiladatra ,csak simán a kis térerő ikont lehet látni ,mindeféle betűjezés nélkül. Mi több ha ilyenkor ki szeretném kapcsolni a mobiladatot ,teljesen megfagy a telefon.
Wifin hagyva a telefont ,eltűnik 20-30% az akksiból pár perc alatt.
Tegnap szintén wifi-n hagyva reggelre töltőre csatlakoztatva forró lett a telefon. Persze le is volt fagyva.Ma éjszakára wifi ki ,mobil adat be ,tötőre dugva ,és reggelre minden oké volt.
Belakáskor nem volt visszaállítás.
A wifin volt hard reset.
A legfrissebb fast ring van a telón. -
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Reggelre a telefonom kérte SIM PIN-t ,és a íriszhez tartozó PIN-t ,mondván ,hogy újraindult a teló.
Beállítási probléma ,vagy szoftveres gond lesz?Szerk.
...és most simán fel tudom oldani a kijelzőt az oldalsó gombbal. Se képernyő felcsúsztatás ,se írisz nem szükséges.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest