Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
Tillu70
üzenetére
Nekem hónapok óta nem megy a metromail . A gmail-es fiókot nem lehet hozzáadni. Csak egy üres képernyő fogod ha hozzáadnám. Régebben használtam, de kukáztam. Időnként felrakom megint hogy javult-e a helyzet, de 1-2 hete még nem ment és ahogy a kommentekből néztem az áruházban, másnál is ez van.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tillu70
üzenetére
Meg kellett volna várni a nyár közepét, ha az RS befuccsol, hirtelen akkorát fog zuhanni az ára, mint anno az OMNIA 7-nek. Ha meg frankó lesz a rendszer, emelkedni már úgysem fog.
Sajnos a WP telefonokon csak is bukta lehet minden szempontból. Lassan a használt piacon egyenértékű lesz egy 5s ájfonnal. Köszönhetően az elcseszett és bugos rendszerek, balfaszságok tömkelegének.
318-cal kellett volna kijönnie és legalább egy 107-es build sebességével, akkor a w10 tarolna, de sajnos döglassú még ezen durva vas alatt is.Nem beszélve róla, hogy ahhoz, hogy stabil legyen meg is kell szenvedni a felhasználók többségének, ritka, akinél minden frissítés után még nem jött elő valami brutális baromság, vagy lassulás, akkumerülés etc...
Ezért az RS lesz a döntőtényező, ha az is gáz lesz, a 950 XL tőlem megy a büdös francba...
-
válasz
Tillu70
üzenetére
Én már ma átvettem.
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi. 
Frissíteni érdemes, mert alapból korai win10-zel jött nekem is. mflex által leírtakat követve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parfüm topik
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi.