- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Surface
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
hello. az esetleges tulajoktól kérdezném, hogy a legújabb 1709 verzióval működnek még a gyári appok rendesen? időjárás, böngésző, outlook posta, stb. ?
üdv -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy hozzáértőt szeretnék meg kérdezni, ki szeretném cserélni a panelt a lumia 950xl telefonomon, mert elveszett rajt az imei számom rajta! És már nem hozható vissza.
Ha vennék egy másik panelt, annak rajta van a rá való imei száma?!
ő róla lenne szó:
[link]
A kérdésem az lenne, hogy elég volna csak ez a panel, és hogy megoldaná e az imei problémát? Nem gond, ha 1 simes, csak kérdezem hogy jó e az én fehérszínű lumia 950 xlembe.A válaszokat előre is köszönöm! -
sharplaninac
tag
válasz
Marcsello31 #2211 üzenetére
Szia. Írtam.
-
Marcsello31
őstag
válasz
sharplaninac #2210 üzenetére
Szia! Ment email és üzenet, ha el rontottad akkor sincs nagy gáz, vissza lehet rá telepíteni a rá való romot, majd utána a winfost. Én is így tettem, lényeg, hogy legyen feltöltve az akku, ez a legfontosabb mindennél.
-
sharplaninac
tag
válasz
sharplaninac #2209 üzenetére
Szia. Elkezdtem a video alapján, de már a letöltéseknél gond van, a wp internals download menüje nem működik, a pc re nem tölti le a firmware-t, az uupdump sem akar összejönni, a win verzio kiválasztása utani zip file kibontása után a cmd kötegfile idítasakor elvileg el kellene indulni egyparancssoros letöltésnek, de ez sehol nincs ....
-
sharplaninac
tag
Leírhatnad hogyan sikerült feltelepíteni. :)
A drive engedélyt kér.
-
sharplaninac
tag
Szia. Mennyire életképes? A telefon funkciók működnek?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #2206 üzenetére
Sziasztok! A probléma megoldódott, nem a legjobb usb csatlakozóba csatlakoztattam a kábelt, és kellett még egy usb hub is, na meg be kellett állítani a progamon az xp módot, hogy ne win11ként kezelje, lényeg hogy sikerült minden.
És sikerült feltelepítenem
a youtuben látottak alapján a windows11 arm64 magyar változatát. Jelentem fut!
CPU 8 mag.
ram 3gigabyte ram.
google drive képek, eléritek e vajon?
[link]
Jelentem tényleg igaz a hír, hogy bizonyos lumia telefonokra rá megy, emulator mentesen
a telefonra, csak hogy feléledjen kicsit a topic.Menete, kell egy windows phone internals 2.4 progam amivel unlockoljuk a bootloadert,
ha ez sikerült, akkor át kel raknunk storage módba a telefont, és ha ez is meg van,
akkor egy másik progammal Egy ugynevezett Woa-lumnia deployer progammal kel feltelepítenünk a win11arm64et az install.wim fájl kiválasztásával.
eléritek a driveot?
típus lumia 950 xl.
máshová feltöltött képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi! -
válasz
BigManus #2204 üzenetére
Telefonként még mindig megállja a helyét, okostelefonként már 2-3 éve is necces volt, és azóta még több app eltűnt a store-ból. A vas meg nem lett gyorsabb. Az edge ugyanolyan mint 4 éve, szóval netezni kihívás lehet vele.
De itt egy részletesebb cikk a jelenlegi helyzetről.
Az outlookot / office-t még frissítgette az MS, de elvileg abból se jön már több. Amíg nem változik a mail serveren az autentikáció, a levelezés működni fog akár gmaillel is. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki gombokért kapnék egy 950 XL-t.
Mivel nem követem, manapság még megállja a helyét? Mennyire használható?
Microsoftos dolgaim vannak, nem használok Gmailt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest