Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Képek alapján azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket!

-
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Kár, hogy az MS br. 230.000 Ft-ért csak a 950-es széria gyenge minőségérzetét tudja. Ezen én persze Mozo tokkal javítani fogok, de ez így nem kerek sajnos. Ez a HP telefon csúcskategória, minőségben is. Végre!
Mondjuk a 950 XL-t alapvetően a beltartalmáért és a javuló stabilitású szoftverért szeretem.Az Office 365 akcióban szerencsétlen dolog ez az automatikus megújítás. Kérdezem, hogy mobilra érdemes az O365, nem elég az office app? Az is tudja a lényeget, nem igaz?
-
rambolo
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Nem rugózunk rajta, csak a bejelentést félreértelmezőknek hívtuk fel a figyelmét, hogy nem víz van a heat pipe-ban, ennyi.
-
diegho
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Mindenhol? Még a fórumon is megkérdeztem, de senkinek Nem ment tavasszal. Én augusztusban adtam el a 735-öt, akkor se ment, se mobilneten se kb 30 wifin.
-
batai15
félisten
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Fluid = folyékony és gáz halmazállapot keveredése-pl oltó hab. Rossz a szóhasználat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy az MS br. 230.000 Ft-ért csak a 950-es széria gyenge minőségérzetét tudja. Ezen én persze Mozo tokkal javítani fogok, de ez így nem kerek sajnos. Ez a HP telefon csúcskategória, minőségben is. Végre!
Mondjuk a 950 XL-t alapvetően a beltartalmáért és a javuló stabilitású szoftverért szeretem.