- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Kicsit szerintem félreértettél. Én a jó irányt a csempékre, az egész frissnek ható elképzelésre értettem, nem a Continuumra.
Ha a Win mint telefonos rendszer béta jelenleg a számomra, akkor ez a C. kifejezetten az. Ezt az egész dolgot egy bölcsőben, csirkebélmentesen kellene megoldani. Manapság még sokkal inkább megéri egy komplett windowst futtató okosítóstick ennyiért, vagy egy tablet microhdmi-n át. Van még itt mit csiszolni, persze nem lenne rossz egy mindenes telefon. Sztem még kb. 5 év, és frankó lesz.
A design meg... Valóban nincs musthave érzés, de a maga eleganciájában letisztult, mint egy üzleti lapos. Nem a díszp.csák tükörtelefonja, meg nem is a kocsmapultok dísze. A telefonok szürke Volvója, de bár ez lenne a legnagyobb baja
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest