Hirdetés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hukocsat
tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Ezazz

Én is ezt javaslom, nagyon korrekt a onedrive
-
legiaap
félisten
válasz
liquidgold
üzenetére
Lehet, hogy pont ez volt a baj. A sok elégedett felhasználó akinél minden tökéletes meggyőzte azt nesze neked...

Amúgy meg pont olyannak írsz aki nagyon gyakran cseréli a telefonjait, ismeri az összes rendszert szóval nem hiszem, hogy nem nézett volna utána. -
utomi
senior tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Most őszintén? Te is.!

-
mrhitoshi
veterán
válasz
liquidgold
üzenetére
Ja... nem figyeltem a szóhasználatra.

És tényleg működik napszemüvegben is, képpel nem lehet becsapni. Szóval nem rossz feature.
Viszont lehet csak nálam fordul ez elő, nem tudom, de ha scannelés közben felhúzom a képernyőt, akkor is feloldja a zárat. Magyarán nem kell bescannelnie valakit ahhoz, hogy fel lehessen oldani. Ez egy érdekes bug. lolSebességre azt tudom mondani, hogy kb 2-5sec. Napszemüvegben kicsit már gondolkozott, de az sem több 6 sec-nél, átlagos fényviszonyok mellett.
-
válasz
liquidgold
üzenetére
Ami lehet hogy nem jó ötlet, mert ha az árérzékenyebb piacokon tipikusan jól szerepel a rendszer, akkor lehet, hogy érdemes lenne ezt figyelembe venni a tervezésnél.
Emellett az is érdekes, hogy talán egyetlen tesztet sem láttam, ahol miracasttal próbálták volna a continuumot, hanem ellenkezőleg, vezetékes megoldással láttam. Ezért gondolom, hogy a miracasttal való használat nem annyira mindennapos. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Azért ne, mert nem "ragadtam" sehol. A mobilos telekommunikáció nyomonkövetése az egyik hobbim, ennek megfelelően nyitott, de egyszerre kritikus vagyok - ezzel együtt sem gondolom, hogy a csempe (mámint a live tile) lenne az evolúció következő lépcsőfoka a "gagyi" ikonos elrendezéssel szemben (ellentétben az általad hozott dos-os példával, ahol valóban előrelépés történt).
Az, hogy te kedveled, és ettől haladó gondolkodásúnak hiszed magad, szíved joga, de ettől más nem lesz ódivatú.
Az viszont igaz, hogy a többi rendszertől szerencsés vizuálisan is különbözőnek lenni, vagy Firefox OS sorsa lesz, ahogyan valaki okosan megállapította.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Az lehet, de ettől függetlenül #121-ben egy olyan állításod sincs, ami racionálisan alátámasztható lenne. Attól egy rendszer sem lesz ócska, hogy =\= a másikkal.
#128 meg úgy jön ide, hogy olyan feature-t vársz el egy rendszertől, ami annak nem tervezett része, és ez alapján gagyizol mást, holott ez a gagyi bőven megüti a jólhasználhatóság mércéjét. Neked nem, van ilyen.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
liquidgold
üzenetére
A felhasználók 96%-a szerint nem neked van igazad, ennyinek nem jött be a csempés rendszer. Ebbe itt talán kár is belemászni....
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Nyilván mindet végigpróbáltad, ha ilyen jól tudod. Inkább hagyjuk a flamet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő