Hirdetés
- Computex 2025: sok gigawattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tyrel
őstag
Köszi!
Hm, ez így nem annyira bíztató...
Ill. főleg az hogy mindent újratölt... a mostani Mi 4c is ezt csinálja, gondoltam a 2GB memória miatt (aminek ált. jó ha a harmada szabad), lefagyásra meg így hirtelen nem is emlékszem... azt tudom hogy egyszer láttam random újraindulni úgy hogy hozzá sem nyúltam csak az asztalon pihent, de azt is megoldotta valahogy úgy hogy nem kért utána PIN-t és nem váltam volna elérhetetlenné ha pont nem veszem észre...
Hmm-hmm... Nem tudom mi legyen, Redmi 5 Plus a másik kiszemelt, de az M6 Note-nak nagyobb az akksija és elöl van az ujjlenyomat olvasója is (ami szintén tetszik), meg egy hangyafasznyival a SoC is erősebb benne... Hm.. ¯\_(ツ)_/¯
-
eron009
tag
Nagy hibákkal nem találkoztam. Apróbb zavaró dolgok vannak mint a launcher visszaállás illetve 1-2 alkalommal fagyott már le,3gb memória van benne, de nekem kb majdnem mindent újratölt, a p8lite memóriakezelése jobb volt pedig az 2gb csak, illetve RROS ill LineageOS után nekem furcsa volt főleg hogy mi hol van.
Kamera jó, galaxy j5 és huawei p8lite szintjét simán hozza, más viszonyítási alapom nincs. A 2.kamera kb fölösleges, jópofa az efekt, de ezt egy képszerkesztővel simán meg lehet csinálni kb ugyan olyanra, minimális munkával.
-
feka0118
tag
Sziasztok.
Valakinek sikerült kis hazánkból bejutni a beta tesztelők közé? -
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Most hogy már egy ideje kapható ez a telefon és vannak vele tapasztalatok, valaki légyszi tudna írni egy kis összefoglalót az ismert / zavaróbb / gyakoribb hibákról?
Az előnyök nem érdekelnek, azok a cikkből kiderülnek
, ill. tetszene is a telefon, de a Meizu mint gyártó előttem még ismeretlen és tartok tőlük... A hardver és a FlyMe tartóssága egy Xiaomi/MIUI párossal szemben mennyire áll meg?
-
Dovloran
senior tag
Jó hírek! Most néztem éppen és jött egy frissítés az M6 Note-hoz. Lehet is tölteni! Én még ma felrakom és mondom, hogy milyen lett.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
A navigációról szeretnék kérdezni: a gomb mellett vissza lehet állítani a szokásos 3 gombot is? -
Turtlelboy
csendes tag
Csak jelzem, hogy a Joeker67 által írt M6NOTE kupon kód még mindig működik az Eustocknál, amivel 5000 forinttal olcsóbban lehet megvenni ezt a telefont. (44.900 helyett 39.900. +990 a szállítás).
-
Pakliman
tag
Vibernél és WhatsAppnál is az van beállítva mióta megvan a telefon
Tegnap párom már rám telefonált (Svédországból normál telefonon), hogy WhatsAppon próbált elérni.
Természetesen meg is kaptam a "nem fogadott hívás" jelzést, miután megnyitottam azt a nyomorult progit
Ez a FlyMe(f)OS nagy ívbenszatesz a beállításokra -
Szabcsizz
őstag
Jönnek ám a panaszok ezerrel..
-
benzol
aktív tag
Ami még szúrja a szemem, hogy valami ló betűkkel van egy "gombra" rányomorítva, valami meg mikroszkopikus feliratokkal van kiírva.
Az "ELTÁVOLÍTÁS" és 'KÉNYSZERÍTE" gombok méretét optimalizálhatták volna a képernyő felbontásához simán lehetne szélesebb vagy egységesen kétsoros egy-egy kapcsoló, hogy normálisan ráférjen a szöveg.
Van lehetőség az automatikus induló alkalmazásokat kezelni a telóban?
Nekem olyan gondom van még vele, hogy pl.: a Dropbox hiába van engedélyezve hogy fusson a háttérben, még sem megy. Csak akkor működik amikor megnyitom és addig amíg a feladatkezelőben ki nem lövöm, utána leáll és a háttérben sem fut tovább. Csak úgy működik a dolog ha a feladatkezelőben lelakatolom.
-
fanderbit
csendes tag
Hát most, hogy már megvan pár hete a telefon egyre csalódottabb vagyok. Csomó apró szoftveres hibával találkozom. (Akadások, bezár programokat, mint valami alsó kategóriás kütyü) Most éppen a legújabb ami zavar, hogy a se waze, se a google maps nem talál pozit ha autós nézetre váltok... Csak hozzávetőleges pozíciót hajlandó mutatni, miközben nem autós, hanem gyalogos módban teljesen jól és pontosan működik a GPS.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #478 üzenetére
Hát akkor kihagyom azt hiszem. Vagy feliratkozom a hivatalos beta-ra.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #475 üzenetére
A linkben van egy "cn" jelzés, csak ezért kérdezem, hogy mennyire komolyan lehet ezt feltenni, nem-e lesz belőle gond?
Amúgy felmásol a telóra és a frissítőnek belinkel?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
V.Stryker #474 üzenetére
Régebben a beta mindig "A" verzió volt ezt most nem láttam sehol jelölve. Két meizum volt eddig egy pro5 és egy m2note , ha felraktam az "A" betát nem tudtam visszarakni a "G" global romot mert nem engedett belépni a meizu fiók így nem volt root jog, csak bootloader mókolással. A reameizu-ról van a link.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #473 üzenetére
Ez mehet a global készülékre?
-
Zsoleszhun
addikt
Vállalkozó kedvűeknek tölthető a
Android Nougat Flyme 7.8.6.25 beta Meizu M6 Note -
Dovloran
senior tag
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek: Itt be tudod állítani azt, hogy csak a billentyűzet tűnjön el, ha megérinted a gombot és akkor nem fog egyből visszalépni.
2: Én angolul használom az összes kütyümet, ha lehet és asszem én még nem találkoztam félrefordítással. Talán egyszer valamit egybe írtak, amit nem kellett volna, de ez legyen a legnagyobb baj.
Összességében nekem nem produkál furcsa hibákat. Egyszer kifagyott játék közben, de újraindítottam és már nem volt vele baj. Úgy veszem észre, hogy az iPhone 5s-hez képest még mindig több, mint jó vétel. (És annak is voltak bugjai rendesen az iOS 11-el.)
-
Joker88
őstag
na, akkor itt legyen az én kis összefoglalóm.
kezdem a külsővel.
Mivel a különböző tokokat valamiért nem szeretem, itt ennél a telefonnál próbáltam rávenni magamat az oldalra nyíló flip tokra.. nem jött be.
ezért az Alin kerestem a hátlapra való fóliát --> [kép]
Ezzel a megoldással megmaradt a fater szerint "retro strandkorlátkék" tekintetvonzó szín..
És külön jól néz ki a két kamera hogy nem egy fekete alapsávban vannak elhelyezve,hanem külön-külön..Kijelzőre pedig mivel nemtudom milyen minősítésű az védelme,ezért a sokadik üvegfólia lett rá jó.. --> [kép1] ; [kép2]
Szintén Alis guberálás..
Szoftver :
na itt vagyok meglőve.. Márciusig egy Microsoft Lumia 640 XL -t használtam,de meguntam a Windows 10 Mobile nyűgjeit.. Szeretttem azt a telefont. Aztán átváltottam az Androidra egy Xiaomi Redmi Note 5A Prime telefonra.. egészen júniusig,amikor is leesett és nem érte megjavíttatni.
Ekkor jött a képbe ez a telefon. Szóval maga a szoftver eléggé tré fordítású " Airplane mode " rögtön a lehúzható sávban..
A másik nagy bosszúságom,hogy ha gépelek valamit akár Messengeren, akár SMS-t,akár egy weboldalon , nem tudom eltüntetni a billentyűzetet,csak ha valahova félrekattintok mert a "vissza" gomb visszaléptet az előző oldalra.. Ezt más telefonnál nem tapasztaltam..
Maga a szoftverre más szempontból nincsen panaszom,az itt említett ébresztőórás dolgot nálam nem tapasztaltam,pedig napi szinten használom az ébresztőt ( itt is )A témázhatóság részhez, nekem az alap téma pont jó.. Ehhez nem tudok mit hozzátenni.
Viszont azt eddig nemtudtam hogyan lehetne megoldani,hogy a lezáróképernyőn ne ugyanazt a képet mutassa,hanem mindig mást.. Ha ebben tudtok segíteni,előre is kösziKamera :
Volt már élespróbán 4K-ban --> nem az én videóm,csak ízelítő Youtube -videó.
A videó egész tűrhető lett a kép rendben van, a hang kicsit ugrál,de ezt betudom a helyszínnek is..
A fényképező részhez pedig azt hogy ha bezárom a kamerát, majd újra megnyitom, alapjáraton letiltja a vakut,nem pedig automatára teszi be.. néha, sötétedéskor kellemetlen mozzanat..Hang,akku :
Hang tökéletes bármilyen helyzetben,lévén a második mikrofonnak (vagy zajszűrő,kihogy nevezi ) .
Akkuban,állandó mobilnet/Wifi mellet 2 naponta elég etetni,pedig fut a háttérben az Avast Antivirus is (igen tudom,minek rá,egyéni ízlések.. )Bocsi a hosszú szövegért..
Esetleg aki kemény tokot keresne hozzá, ajánlom ezt a Nillkin tokot .. csak egy gondja van.. Ha felteszed a telefonra ott is marad,annyira ragaszkodós tok
-
Pakliman
tag
A launcher visszaállása újraindítás után még elviselhető (Valójában az általad választott launcher-rel indul el, ha bemész a Beállítások->Alkalmazásokba, akkor ott is az lesz, amit Te kijelöltél, viszont nálam előfordult már, hogy néhány perc múlva ez magától megváltozott. A Home gomb lenyomására pedig mindenképpen a gyári launcher fog elindulni
)
A bosszantóbb, hogy néha a különböző hangokat "lecsonkítja", kb. fél másodpercet játszik le belőle. Természetesen az ébresztő esetében is
Az ébresztő nekem még soha nem volt teljes képernyős, csak fent egy csík, kb 1 centis.
A wifit rendszeresen kikapcsolja (vagy nem, nem tudom, de a jel csak pár másodperccel a képernyő feloldása után jelenik meg ismét). A Redmi Note 4-emen folyamatosan volt wifi térerő ott, ahol ez már nem is látja
Viber üzenetek csak akkor jönnek meg (rendszerint), miután szóltak, hogy küldtek üzenetet és megnyitom az appot.
Természetesen mindennek minden általam fellelt helyen megadtam minden jogot, minden korlátot letiltottam stb.
Korábban írtam itt [más problémáról] is.Az aksi viszonylag jó, átlag 2 naponta töltöm (teljes fényerő, wifi, BT, mobilnet, GPS, folyamatosan bekapcsolva).
Én már szabadulnék tőle, csak amennyiért el tudnám adni, az feleannyi sem lenne, mint amit én fizettem érte
-
benzol
aktív tag
Én egyenlőre ilyen kis nüanszokkal találkoztam amit korábban leírtam, ezektől függetlenül tökéletesen használható a teló. Néhány külföldi fórumba beleolvasva írják hogy nem igazán veszik figyelembe az ilyen "kisstílű" hibákat a fejlesztők a Global verziónál, egyszerűen meg kell velük barátkozni, a Meizu inkább már a 7-es Flyme szekerét tolja. Ami viszont remélem nem olyan lesz mint 2 éve az ASUS-nál... ott aki lefrissítette a 6.0-os androidot a Zenfone-jára az egy hét múlva azért túrta a topikokat, hogy hogy a fenébe lehetne visszapakolni a régi ROM-ot gari vesztés nélkül...
-
nobela
senior tag
Sziasztok, tudnátok még pár részletet írni ezekről a szoftveres problémákról?
Lehet hogy sürgősen kell vennem egy telót, és így újra képbe került az M6 Note. De mivel munkára is használnám, jó volna tudnom hogy milyen meglepetésekre számíthatok...
-
benzol
aktív tag
válasz
Dovloran #441 üzenetére
Azért csak óvatosan azzal a beta-val. A Meizu nem a Global userek támogatásáról híres.
Van akinél már elpattant a cérna.
-
benzol
aktív tag
2-3 hét használat után összességében elmondható hogy nem olyan rossz kis teló, de a szoftverében azért van egy kis ez+az ami nem klappol. Pár naponta találkozom valami baromsággal, bár mondjuk nekem elég nagy az ingerküszöböm (a korábbi budget telók miatt), de azért van egy pár visszatérő idegesítő dolog.
Hátha már találkozott vele valaki:
- újraindításnál az alapértelmezett launcher visszaáll a gyárira,
- ha PC-ről töltöm a telót és közben leállítom a számítógépet és csak utána húzom le az USB-ről, akkor az USB kapcsolat beállítása beragad az értesítési sávban, nem lehet elsöpörni. -
Csipisz
tag
Hatha erdekel vkit.[link]
-
Joker88
őstag
ennél a szoftvernél nem lehet beállítani ,hogy különböző háttérképeke mutasson a zárképernyőn ?
-
Bancy
újonc
Hello,ez csak ilyen egynapos kód,mert nálam azt irja: Kupon kód nem található. A kupon használatához regisztráció szükséges. Kérjük, próbálja újra! pedig be vagyok jelentkezve
-
Joeker67
aktív tag
Régóta szemezek ezzel a készülékkel, de most, hogy M6NOTE kóddal, 5000,-FT lejön az árból, már nem tudtam ellenállni és megrendeltem!
Remélem nem fogok csalódni!
vasi79: kéredezz rá a szervíznél, ha te viszed az alkatrészt és ők szerelik be akkor is ugrik-e a gari!
-
levy1983
aktív tag
Nem találom hogy hol lehetne állítani a rezgés erősségét. Van ilyen opció,ha igen hol?
-
Joker88
őstag
ma megjött egy egész jóképű tok hozzá ..
Oldal,ahonnét rendeltem , cirka 8 $-ért ---> [Aliexpress]
-
Bzs0
újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, találkozott-e már valaki olyan problémával hogy kód - ujjlenyomat azonosítás megléte esetén is,bárki feloldhatja a készüléket egy felfelé húzó mozdulattal (illetve 3 sikertelen ujjlenyomat eltérés esetén is belép)?
Kézmozdulatok opció nincs bekapcsolva,tapasztalt valaki hasonlót?
Válaszokat előre köszönöm! -
Joker88
őstag
jól láttam,nincsen benne FM rádió ? vagy csak én siklottam át rajta ?
-
Dovloran
senior tag
válasz
zolinagy0818 #439 üzenetére
Nagyon szuper, hogy ezt belinkelted, még nem is láttam. Na hányan fogunk bétát tesztelni?
-
Joker88
őstag
-
zolinagy0818
csendes tag
http://forum.flymeos.com/thread-43580-1-1.html
-
vasi79
aktív tag
Hát...nem tudom mennyire gorilla ez az üveg, de berepedve is működikA fiam szegény nem találja ennyire viccesnek
Telefonra szánt összeg kb 60%al fog nőni, ha a garanciás szervizben cseréltetem. 29k Huf. Nem is tudom mihez kezdjek. Meizu shopból 25 usd, plusz valakinél ki kellene cseréltetnem. Ebben az esetben viszont ugrik a gari..
-
galervin93
addikt
Én ezt ha nem is hibának, de egy masszív kellemetlenségnek nevezném, és nem azért írtam, hogy "védjem" a telefont, sőt. Az öreg, bugos Lumia 640-em is jobb volt ebben. A sebesség csökkentését csak mint megoldásként javasoltam. Bár erős kárörvendést érzek. Pedig ennyi pénzért még mindig nagyon jó vétel a masina.
-
Dovloran
senior tag
[link] Talán a strandszezonnal jöhet egy frissítés is, ki tudja. Ami nagyon jó ebben az az, hogy a Flyme 7-est Oreo alapokra építik (állítólag).
-
Dovloran
senior tag
Egy kicsit az elején tényleg furcsa, de nincs baj az érzékeléssel. Néha, mintha a finomnál egy kicsit jobban meg kéne érinteni, de nem hiszem, hogy ez gyári hiba vagy ilyesmi lenne.
-
nobela
senior tag
válasz
galervin93 #422 üzenetére
"Picit vissza kell fogni a sebességet, hogy ne maradjanak ki betűk"
Ezt te sem gondolhatod komolyan 2018-ban...
-
Kampó
senior tag
válasz
galervin93 #422 üzenetére
de más is tapasztalta?? Garis még böven cserélhetik? vagy a másik is ilyen lesz??
-
Joker88
őstag
válasz
galervin93 #406 üzenetére
-
Kampó
senior tag
érintés érzékelési hibát valaki tapasztalt? Most váltam meg egy m6-note tól és akinek eladtam panaszkodik hogy szar az érintője.. nem mindig érzékel.. Garis böven de akkor is bosszantó.
-
fanderbit
csendes tag
Én múlt héten szerdán lettem egy ilyen kicsikének büszke tulajdonosa 😁 Nagyon tetszik, habár egy apró bosszantó hibát már találtam. A Spotifyon ha BT-os fejessel hallgatok zenét, hajlamos "fagyni" (fejhallgató számváltó gombja nem reagál, lockolt képernyőn, illetve a lehúzós menüben a Spotify sem, csak akkor működik ha megnyitom, de akkor is lassú a szoftver). De megoldottam azzal, hogy engedélyeztem a Spotifynak, hogy szabadon fusson a háttérben, ne pedig a rendszer "intelligens" megoldása korlátozza. Gondoltam, írok a Meizunak és a Spotifynak, de nem tudom foglalkoznának-e vele. Ha már support. Mik a tapasztalatok a Meizu-ról? Fogják a telefont frissíteni? (Oreo, Flyme 7) Csak mert a Meizu fórumait böngészve nem tűnt túl jónak a helyzet. Már régebbi Note-ok is frissebb rendszerrel futnak. Érdekelnének a tapasztalatok 😊
-
Kampó
senior tag
válasz
Szabcsizz #407 üzenetére
nálam 1 május 8aiki vételü telefon van.. így az több mint egy hónapos... Nem tudom ki mit csinál vele de nem biztos hogy úgy használjátok - tároljátok a telefont ahogy kell.. Van egy s6-om is pontosabban asszonyé ami nem mai darab valljuk be és mégis hibátlan és tökéletes állapotban van... ezzel csak arra akarok rávilágítani hogy lehet vigyázni is egy telefonra meg ide oda dobálni tokba be tokból ki kerti asztalt szálkátlanítani vele csiszolgatni ha unatkozunk vagy el nem tudom képzelni..
-
vasi79
aktív tag
-
levy1983
aktív tag
Használja-e valaki fólia/üveg nélkül a telót? Mennyire ellenálló a gyári üveg? Néhol azt olvastam, hogy Dinorex Glass van rajta, ha ez jelent bármit is. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Robert69
újonc
válasz
Szabcsizz #402 üzenetére
Megnéztem az akkumlátor statisztikát.Kilöttem egy olyan programot ami az elhasznált energia 52%-át fogysztotta, ezekután 24óra alatt ugyúgy 13%ot merült, pedig elvileg az egyik legnagyobb fogyaztót kikapcsotam.A telefon juniús1.én jött meg ugy használom ahogy a dobozból ki lett véve, csak két app lett ré feltéve egy telekom app és egy vodafonos app, semmi más nincs rajta csak ami gyárilag rajta volt. 2 sim kártya van benne és ilyen állapotban merül 13%-ot úgy hogy lerakom teljessen feltöltve és csak 1 nap múlva veszem fel. nincs nyomkodva nézegetve, ezzel szemben az elözö telefonom a majd két éves vernee thor ennyi időssen 1 nap alatt merül 4-5 százalékotjot használat nélkül pedig azon van program bőven a meizu pedig igy gyári állapotban 13-.at ez egy kicsit ciki, ezenkivül semmi gond nem lenne a telefonnal. Hozzéáteszem nem vagyok egy nagy android guru,de ez igy sok. Már azon gondolkodom, hogy felhivom a szervizet hátha van valami ötletük, hogy egy tök csupsz telefon mitől merül egyáltó helyében 13%-ot.Mindenesetre nagyon köszönöm a segitséged és ha még van valami ötleted nmeked vagy bárki másnak akkor szivessen fogadom és elöre is köszönöm.
-
eron009
tag
válasz
Ilyen nekem is volt másik futós appal. Az inteligens opció nem elég ha esetleg arra állítottad volna, engedélyezd hogy az app futhasson háttérben+ add meg neki a szükséges engedélyeket, nekem ez megoldotta a gondot. Biztonság->Engedélyek->Futtatás a héttérben
Illetve áramellátáson belül az alacsony energia üzemmód is bekavart nekem, azt sem árt kikapcsolni esetleg
-
Bass
addikt
válasz
Még jó h egyszerű cserélni és kb 3000ft egy hátlap . Kiváncsi vagyok asszonyé h bírja kb 2 hetes.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Pont ilyesmi fordult elő annál is, akinek eladtam! Te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert nem zavar, de őt nagyon.
De én eladás előtt közöltem, hogy ez nem lesz se egy S9, se egy P20 stb. Valahol muszáj spórolnia a Meizunak is, hogy nyereséges legyen. Ettől függetlenül nagyon szereti, állítása szerint patent rajta a szoftver. Frissítések meg szimplán nem érdekli, az fontos hogy a jelenlegi szoftver stabil legyen. Megjegyzem, én jobban szerettem mint a mostani P9 Lite 2017-emet, pedig ez valamivel drágább készülék. Viszont semmivel sem nyújt többet, sőt, a keret pl műanyag. -
galervin93
addikt
Egy ócska, beépített vakus fotó nem csak a nyilvánvaló hátlapkopást fedi fel, hanem a lapos szögből érkező fény segítségével az egyébként láthatatlan karcok is előbújnak.
Mindez éppen egy hónap használat alatt... Jó, engem különösebben nem zavar, ezért van, hogy használjam, de azé' vicces. (Fele-fele farzseb vagy jobb első zsebben hordva, kijelzővel kifelé.)
Mindenesetre a "China" feliraton nem fog a kopás, gyönyörűen virít a fémes alumíniumon.szerk.: ja, egy kis problem, bár lehet user error. Ma először kivittem futni őkelmét, Endomondot használok, és hát vallamikro eldobta a jelet, futás végén írt ki valamit, hogy 5 perc vagy km után eldobta a jelet, nézzek utána a beállításoknak... (Nem emlékszem gyorsan szkipeltem.) Hol kellene ennek utána nézni? Appon belül csak ki és bekapcsolni lehet a gps használatát, telefonon engedélyezve az app számára a helymeghatározás, van még valami?
Lehet a jó öreg Lumia 640 fog velem járni futni, az úgyis kisebb és atombiztos. -
Joker88
őstag
na, a tegnapi napon én is becsatlakoztam egy szép kék színű M6 Note-al a Meizu használók táborába..
Egy Redmi Note 5A Prime-ról váltottam, szerencsétlenül esett, és KO lett a vége.Első kérdésem :Tokot eddig itthon nem sikerült találnom hozzá, melyiket érdemes rendelni Ebay-Aliexpress duóról ?
2.: Védőfólia szintén ezen kérdésben .. Tudom hogy 2,5D-s a telefon kijelzője.
3.: Mivel régebben megvettem már a Camera FV-5 és a Cinema FV-5 nevű alkalmazásokat , ezek mennyire kompatibilisek a telefonnal ? Ezek a szoftverek tudják a 4K-t , illetve ahogy láttam pár tesztfotón a nete szerepel az a "Meizu M6 Note Dual Camera " szöveg,azt ki lehet ezekkel a programokkal is iratni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest