- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez jó lehet?
Mobil nettel van másnak is problémája? Sim kártya hiba kizárva, mert másik készülékben működik... Beállításokat wifin keresztül leszedi, az is hibátlan, de amint a wifi off, mobil adat forgalom on: nem jön be semmi... -
tailor13
csendes tag
Sziasztok,
a fél fórumot elolvastam, de nem leltem megoldást a bajomra: az egyedileg, névjegyhez társított csengőhangok sajnos nem mennek le a torkán, mindenki az általánosan beállított csengőhanggal csörög. Hogyan lehetne rávenni az egyedi csengőhangok használatára?
Köszönöm -
aprokaroka87
nagyúr
Ha egyre,gondolunk akkor csak egy példa.
Én ezt a programot használom sima m6-on sokmindenre.
Be kell állitani pár dolgot, majd van egy olyan rész hogy Battery mgr, ha oda rányomsz, szintén pár dolgot be kell állitani, majd a bal alsó sarokban lesz egy olyan rész hogy használat.
Nekem ott a standard Android dolgot mutatja.Egy probát megér, hátha M6-Note-on is ugyanazon elven működik.
-
Melack
veterán
A FlymeOS-ben nem elérhető az alap droidos Akku statisztika? Szép meg jó ez a Flyme-s, de pont azt nem látom, ami engem érdekel.
-
barthez
csendes tag
-
-
barthez
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
2 barátomnak is ilyen telója van és sikerült eltűntetni a homescreenről az appok shortcutját.
Az applistában benne van - képernyő oldal végighúz - ,de nem tudjuk visszarakni a kezdőképernyőre.
(Úgysem, hogy lenyomva tart illetve fogd és vidd)Ráadásul az egyik ismerősöm a kamerát meg az üzeneteket tűntette el a drawerről...
Úgy meg elég kényelmetlen nekik elindítgatni minden alkalommal.Szervíz nem tudott mit mondani, azt mondták mennie kell, de nem megy.
Előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz
Zsoltpeter #1983 üzenetére
Fekete a teló, ha ez a kérdés.
-
Melack
veterán
Jó kijelzővédő üveget tud vki? Ali/Gearbest a fő cél.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Atomcsirke #1980 üzenetére
Én elég sok cuccot veszek az Aliról (drón alkatrész, vitorlás cuccok, felszerelések) és ezidáig nem volt velük gondom. Saját fizetési biztosításuk van, ami működik is, legalább is nálam, mikor 2 rossz motort küldtek az egyik drónhoz, video alapján visszakaptam a pénzt! Ehhez tartozik, hogy mindenről kicsomagolós videót kell csinálni, de szerintem ez minden kínai csomagnál alap, mert legtöbbször kérik!
-
Melack
veterán
válasz
Atomcsirke #1977 üzenetére
Én 3 éve Alin vásárolok, semmi extra nincs benne. Van saját fizetési rendszerük és ennyi. Én az áfa miatt nem vennék egyedül kintről telefont.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Tizedes1 #1971 üzenetére
Vegyél magadnak Pro 7-et az M6 Note meg add tovább anyukádnak. Most néztem sajnos elég drágán adják 78 eFt az Alzánál. Eustock-on egy hónapja 55-ért vettem. Akkor már inkább Meizu x8 4/64.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Joeker67 #1952 üzenetére
Köszi, ez tényleg baráti ár, ezért még azt is megkockáztatja az ember, hogy esetleg valami fake cuccot sóznak rá, és bukja a 20 dolcsit. GearBesttel, Geekbuyinggal jó tapasztalataim voltak eddig, de az Aliexpress meg Wish-jellegű össznépi bazároktól mindig fáztam egy picit, pláne, hogy úgy tudom, Alinál a PayPal sem elérhető.
Mindenesetre kezdek ráizgulni, hogy a hősiesen haldokló öreg Sáomím helyett /mellett lesz egy két hónaposan lezúzott Méjcúm!
-
Dovloran
senior tag
Érdemes most a napokban amúgy az AliExpress-en is szétnézni, mert a Meizu a hivatalos boltjában kiárusítást tart és nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni a készülékekhez. Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom az AliExpress-szel, ha valaki esetleg kételkedne. Meg amúgy azt vettem észre, hogy az eddig rendelt 3 darab M6 Note készülékből egynek se volt még garanciális problémája.
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok!
Eustock-on már egy ideje nem kapható a telefon, kifutott termék lett. Pedig 35.000-ért jó vétel volt, csakhogy a használt és megmaradt , bentragadt készleteket 40.000 és felette árulják, használtat sem kapni 35 alatt
Van ,aki otthon van Meizu szinten, hogyha ezt lecserélném és maradnék a Flyme rendszernél( mback a legjobb
) ,akkor mire lenne érdemes leváltani ezt a telefont?
( anyukám szemet vetett erre a telefonra, ha nem tudok neki egyet venni, akkor az én kékemet adom neki, de akkor én mit vegyek? Nekem minden része az M6 note-nak megfelel, microUsb töltés meg különösen, mivel Quickcharge tültőm is van és a környezetemben mindenhol microUSB van, ritka a Type C .
Köszönöm a segítséget.
-
Melack
veterán
A 30%-os alacsony akkuszint jelzést nem lehet átállítani 20%-ra?
-
Joker88
őstag
válasz
Atomcsirke #1954 üzenetére
nekem is kezd eléggé kopni.
egy ilyen Nillkin flip-tokban hordom,mivel nem találtam rá normális fóliát a 2,5D üveg miatt...így néz ki kb fél év használat után // 2017.06.10.-én lett vásárolva //
-
Melack
veterán
válasz
Zsoltpeter #1964 üzenetére
Nagyon jó, köszönöm! Már a task manager is megvan. Azt hiszem barátok leszünk a telefonnal.
-
Melack
veterán
Üdv Mindenkienk, én is beléptem a klubba. Meg tudja mondani vki, hogy a duplakoppos ébresztést hol találom? Hiányzik, hogy nincs.
-
Dovloran
senior tag
válasz
Gameboy77 #1958 üzenetére
Nekem (nem is tudom hogyan), de nem porosodik. Eddig az összes készülék, amit vettem mindnek porosodott a kijelzője vagy a kamerája. A korrektebb szervizek visszaveszik. Próbáld meg, mert ez összeszerelési hiba, ha csicska a szervíz, akkor azt fogják mondani, hogy mivel nem IP minősítésű, ezért ez nem számít garanciális hibának.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy másnak is porosodik a kijelző alatt a teló, vagy csak az enyém gyűjti ennyire a port.
Szerintetek garanciában kitisztítanák? Eustockos vásárlás.
-
válasz
Atomcsirke #1954 üzenetére
Ez eléggé szomorú...
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Atomcsirke #1950 üzenetére
Itt találsz, nem is annyira drága!
Itt meg a video hozzá!
A festékkopást a fórum elején a kék színű készülékeknél írták. Nekem is kék van, de tokban nem kopik!
-
válasz
Atomcsirke #1950 üzenetére
Véletlenül nem a kék fajtát vettétek? Arra panaszkodtak többen, hogy kopik. Nálam az alap fekete van, de már az elejétől kezdve szilikon tok védi. Semmi kopás rajt.
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak,
Cseréltetett / cserélt már valaki kijelzőt a M6 Noteon? Halódik a Redmi 3s-em, és a családban a nagylánynak van egy egy hónap után lezúzott kijelzőjű - érintő pókhálósra törve - Note-ja. Ha valami emberi áron lehetne kijelzőt szerezni, lehet, hogy megcsinál(tat)nám magamnak, amíg a büdzséből ki nem tudok szorítani egy új telót.
P.S. Másnak is sikerült az éleken egy hónap alatt teljesen lekoptatni a festést/ anodizálást, vagy csak a mi kölkeink ilyen "profik" ?
-
Bellami
csendes tag
Üdv! Most lett 1 ilyen telóm. Hol találom az értesítési led beállításait? Eddig sehol nem találtam, pedig többször végig néztem a beállításokat!
-
Nkboy
senior tag
válasz
Joeker67 #1943 üzenetére
Sok mindent sajnos nem tudok mondani, mert mint írtam, ez egy kókányolt rendszer.
Jelen pillanatban még telepíthető verziója sincs. Hiába nem értek hozzá.
Amúgy ez az alapja. Ebbe lett kisebb nagyobb sikerrel belefargva a magyar nyelv(nem 100% -ban magyar).Az orosz fórumon is, azt olvastam, hogy csak kb 80% -ban sikerült nekik honosítani.
A ROOT, TWRP, Bootloader nyitása, pedig ez alapján lett csinálva.
Szakáczki: Valószínű, hogy csak a kinézet.
Ha valaki kedvet érez
[GUIDE][COMPLETE] Build or Port MIUI ROM to Any Device
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
A gyári kamera appból hova tünt az utófocus funkció?
Nem mintha használnám, mert sok értelmét nem látom, csak úgy feltűnt...
(7.1.0.0.) -
feka0118
tag
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Nekem nagyon nem megy az Android Auto Waze kocsi kijelzore kirakás. Másnak megy ez? (KIA Stonic) Azt írja, hogy "nem támogat a mobil médialejátszást".
Meizu M6 simával és Galaxy A5-tel megy.
-
Zsoltpeter
tag
Hali! Az intelligens tok nálam jól működik,viszont hetesre frissítés óta nem működik a TV -re kivetítés !....valami tipp ?
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Van a lányomnak egy ilyen készüléke, és szerette volna aktíválni az intelligens tok funkciót. Sajnos a telefon sehogy sem veszi a lapot. A megfelelő tokon kívül valamit kell még állítani a menüben? -
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Ha a beépített biztonsági mentés appot használom és mindent beikszelek akkor az alkalmazásokon belüli beállításokat is megőrzi (pl.facebook, messenger) vagy csak a rendszer beállításait?
-
-
Zsoltpeter
tag
válasz
masterful87 #1923 üzenetére
Hasonlóan jártam de most már minden oké !
-
masterful87
senior tag
Addig szekált a telefon, hogy ma végre felfrissítettem 7.1.0.0-ra.
Hát a színhőmérséklet állításra nem reagál, és nem a szemkímélőmódra se veszi lejjebb a kék intenzitását. Tökre megérte...EDIT:
Telefon kikapcs majd bekapcs után, és a menüben matatás után észhez tért, rámentem a színhőmérsékletre, és máris dobta a sárgát, ezek után már a lehúzható sávra is reagál a szemkímélő mód. Ennél nagyobb gond ne legyen vele. -
FNZ
őstag
sziasztok!
asszonynak volt egy lenovo szelfibotja. működik minden telefonnal csak az ővével nem. hiába nyomom boton a gombot a kameránál nem csinál semmit, ha kihúzom a telefonból, akkor lövi el a képet. ha simán bedugom és megnyomom a gombot, akkor a hangerőt veszi fel automatikusan a maximumra.
valamit lehet beállítani, hogy működjön a botja fényképezésre? gondolom nincsen jól beállítva vagy rosszul érzékeli a jeleket. -
törölt tag
válasz
#95590400 #1919 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy majd a következő munkanapon lesz egy elbeszélgetésem a vodafone ügyfélszolgálattal...az átrakás sem oldotta meg, sőt más készülékben sem megy...az APN-t gyönyörűen betölti amint kap wifin netet és megőrzi a beállításokat, de ahogy a wifit lelövöm nuku net...
-
törölt tag
válasz
#27216896 #1918 üzenetére
nekem a sima m6-on állandóan elfelejtette a gyári app az sms központ vodás telszámát, miután betettem egy másik, telekomos sim-et is mellé, majd kivettem pár nap után. na, utána kellett gyk. minden sms küldés előtt újra beállítanom... másik appot kellett felraknom végül sms kezeléshez, az megoldotta.
szerintem rakd át a másik sim-be, hátha. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1915 üzenetére
APN frissítése online = csatlakozás sikertelen
APN hozzáadása
Ez a kettő menü van, mikor wifin van a teló akkor hozza a vodafonét, most nem...
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1913 üzenetére
Ja igen, most frissült erre, de ez előtt (6-al) sem volt...persze, minden be van kapcsolva! Hálózati mód: 4G először
-
törölt tag
Hogy lehet erre (7.1.2) a csodára mobil netet csiholni? Vodafone, írja hogy 4G/LTE, de semmi...
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy M6 Note-ja, ami este merül mint a Titanic. Felrakom hozzá a képet az aksi használatról reggel. Én arra gyanakszom, hogy a wifi be van kapcsolva és ekkor tölti le a rendszer frissítést. A rendszer szeretné magát frissíteni flyme 6-ról 7-re. Én nem nagyon szeretném, mert nem akarok biztonsági mentéssel, meg beállítgatásokkal vacakolni. Le lehet valahol tiltani, hogy ne is keresse a frissítést? Mert minden reggel kiírja, hogy itt az idő frissíteni. Vagy jobb lett a 7-es Flyme, mint a 6?
Előre is köszi.
[kép] -
Szakáczki
csendes tag
Sziasztok!
Én Xiaomi Redmi 4A-ról váltottam M6 note-ra és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, de van két idegesítő problémám amire eddig nem sikerült megoldást találnom. Ha bekapcsolom az autómat, akkor a telefon felcsatlakozik autómatikusan az autó bluetooth rendszerére és egyben autómatikusan elindítja a zenelejátszót. Ezt nem tudom kikapcsolni, nem találtam beállítást sem a lejátszóban se a beállításokban. A másik, hogy én eddig minden telefonomon a casse-o-playert használtam zenelejátszásra, mert jó kis app, meg nagyon jó hangszín beállító van benne, viszont ezzel a telefonnal nem akar együtt működni. Nem megy a hangszínszabályzás rajta, csak ha a gyári zene app meg van nyitva a háttérbe. Amint azt kilövöm inaktív lesz a beállítás. Erre szeretnék valami megoldást. -
benzol
aktív tag
válasz
Zsoltpeter #1906 üzenetére
SwiftKey Keyboard De a Gboard is tökéletes azt a gyors hangbevitel miatt szerettem, de valami miatt mégis a swift mellett ragadtam.
-
-
chopin42
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest