Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1327 üzenetére
Nem is tudom már, de most figyelni fogok erre.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Jövő hét vége fele eladó lesz a telefonom. Szerintetek mi a korrekt ára? Garis, eustock-os, minden tartozékkal.
Illetve kell törölni valahonnan valami reget, hogy majd az új túlaj be tudja lakni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szimpláncsak #1189 üzenetére
Na, ott én sem.
Annyi, hogy szépen szinkronizál mindent. Pl. frissítés után csinálsz egy gyári visszaálíltás, mindent törölsz... utána belépsz vele és sms-ek, híváslisták vissza lesznek szinkronizálva. Ez nekem jól jön mindig.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szimpláncsak #1187 üzenetére
Mert mi történik ha megadod? Nálunk nem történt semmi.. nem törtek fel senkit, anyámat sem hívogatják kínaiak,stb...
-
V.Stryker
nagyúr
Redmi 5-öt nem ismerem, de előtte volt Note 4 , Note 3, 4x, stb.... 3 évig csak xiaomi. Most vettem egy ilyet és szerintem jobb. Van dolgok, amit talán nyűgösebbek, de valahogy jobb. Kamera sokkal, a flyme is szokható... egyszerűen nem jön,hogy xiaomira váltsak vissza bármiért. (jövőre ha már nem kell 2 SIM, akkor almáékhoz megyek vissza... addig tök jó ez... hibátlan számomra.)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoltpeter #887 üzenetére
Rákeresel, gondolom google első találat. Sorry, de én mac alatt csináltam....
-
V.Stryker
nagyúr
DE egy valami mégis eszembe jutott. Hogy hogy a vihar kékeres .....ba lehet egy ilyen semmit nem tartalmazó romnál, hogy a 32gb -os belső memóriából egy új készüléknél 19gb a felhasználható? Ilyen 25gb szabad helyet gondolnék elfogadhatónak mondjuk.
-
V.Stryker
nagyúr
Sőt, most hogy itt a kolléga megvilágosított az ADB-vel való nem kívánt appok törlési lehetőségével root nélkül, nekem szó szerint semmi panaszom nincs.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát elég vegyesek az érzéseim. Érezni, hogy finomítottak rajta, de átütő dolgot nem érzek. Egy-két megdöccenést már tapasztaltam, amit flyme 6-nál nem. Az arcfelismerés tetszik, a betűtípusokat végre eléggé le lehet kicsinyíteni, de a home screen még mindig 4 x 5, így nálam maradt a nova.
Restart után nem áll vissza a gyári launcherre!
Végre...
Amúgy nagyjából minden ott van ahol volt... ezt mondjuk inkább hívnám Flyme 6.1-nek, mint 7-nek.
Android biztonsági csomag 2018. június 8.
Mint írtam az Activity Launcher -el már nem lehet tiltani a nem használt sz@rokat.
És még mindig egy gomb van a tárcsázónak és a kontaktoknak.
Ráadásul ez nálam angol maradt. Majd írjátok meg nálatok mi újság.
-
V.Stryker
nagyúr
Arcfelismeros dolog eleg faxa, de az activity launcher, amivel a nem hasznalt appokat letiltom, sajna nem működik.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem navi közben tud melegedni, de netezés közben is néha.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
fanderbit #762 üzenetére
Szintén Waze-t használok és nekem teljesen jó. Amit észrevettem,hogy mivel valami állandóan basztat, ezért a gps-t ki szoktam kapcsolni, navigáció előtt be és menet közben kell neki 3-5 perc mire észbe kap ,hogy merre jár, de amúgy hibátlan.
Szintén spotify-t használok és nekem háttérben tökéletesen megy. Bár ritkán facebookolok közben, de amikor igen, nem zárja be.
Esetleg próbáld meg engedélyezni a fejlesztői beállításokat és ott a memóriakezelésen állítani.
Ezeket a bluetooth fájlokat hol lehet megtalálni?
-
V.Stryker
nagyúr
Tudom, hogy macera, de javaslom mindenkinek ,hogy frissítés után csináljon teljes visszaállítást és lakja be újra majd a telefont. Sok bugot meg lehet így előzni. Én most a kis alverziós frissítés után is megcsináltam,mert a gyári fórumon javasolták.
-
V.Stryker
nagyúr
Figyi, veszel egy tévét, bedugod oszt nincs adás! Erre varrjál gombot! Há nehogymá kiveszem a dobozból, oszt nincs adás!
Jah, csatornákat kell keresni, beállítani a hálózatot, hangot az igényeidre, képet az igényeidre....
De mondhatnám az autót is... megveszed, ott is magadra állítod az ülést, a tükröket, a rádiócsatornákat, stb....Ez a világ erről szól már. Mindent túlbonyolítanak és neked kell testre szabni. Ez nem feltétlen a gyártók hibája, inkább az,hogy neked lehetőséget akarnak adni a lehető legtöbb dolog testreszabására és ettől viszont bonyolult lesz. Ha viszont ezt te nem akarod, csak kivenni a dobozból és használni, akkor vegyél egy iPhone-t, azt pont erre van.
A lent említett hibák egyike sem jelentkezett nálam sem. Néhány beállítás keresésével volt csak gondom,de ennyi. Meglettek azok is.
-
V.Stryker
nagyúr
Ahhoz képest, hogy a hétre ígérték, sehol a flyme 7.
-
V.Stryker
nagyúr
Sok éves Xiaomi használat után mondom, hogy a Note 6, mint telefon sokkal stabilabb. A hangminőség az összes xiaominál fos volt. A zenelejátszás is szintén sokkal jobb. A flyme nem annyira kiforrott, mint a miui, ez tény.
De hozzáteszem, hogy egy hiba sem olyan, hogy visszaváltsak xiaomira. A mérleg két nyelve nálam a meizu fele hajlik.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoltpeter #719 üzenetére
Köszi, legalább nem kell napi kétszer addig megnéznem.
-
V.Stryker
nagyúr
A hétre ígérték a flyme 7 -et. Tudunk róla valamit?
-
V.Stryker
nagyúr
Azt tapasztaltáto, hogy a galériából nem enged youtubera videót feltölteni? Egy pillanatra elinditja a youtube appot, ami ki is lép rögtön, csak felvillanni látszik.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem nagyon próbáltuk. Az az igazság, hogy nemzetközi szinten sem látni sok mókolást. És amíg ez így van, addig nincs segítség ha gond van, mert tapasztalat sincs ezekről. Beleszaladsz egy bootlopba és már meg is álltál. Ami igazán mondjuk sanyarú, de ez van.
Igazából ebből a szempontból a Xiaomi jobb, tény. De nincs szívem visszacserélni, mert a telefonbeszélgetések és a zenelejátszás ezene lényegesen jobb. Nem csúcs, de a xiaominál lényegesen jobb. Itt a feleségen Note 4 -e és párhuzamosan egymás után, ugyanazon zenével kipróbáltam...
-
V.Stryker
nagyúr
Az alap Flyme launcherben nincs jelzés az értesítési ikonon ha jön valami, mail vagy hívás?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Turtlelboy #513 üzenetére
Nem karcsú, töltheted sima töltővel is.
Ha rám hallgatsz, akkor nem méricskélsz, használod.
Azt a memóriahasználati szarságot én sem értem, talán a flyme 7 frissítéssel jobb lesz, más lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
Most azt vettem észre, hogy csak Swiftkey-el gépelve szar az érzékelés vagy sebesség. Ha a flyme saját billentyűzetét használom, akkor tök flottul lehet gépelni.
Joker88: Én telóval simán chrome segítségével letöltöttem a zip-et, fájlkezelőben rányomtam és már tette is fel. Esetleg töltsd le újra, lehet hiba csúszott a letöltés során.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #478 üzenetére
Hát akkor kihagyom azt hiszem. Vagy feliratkozom a hivatalos beta-ra.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #475 üzenetére
A linkben van egy "cn" jelzés, csak ezért kérdezem, hogy mennyire komolyan lehet ezt feltenni, nem-e lesz belőle gond?
Amúgy felmásol a telóra és a frissítőnek belinkel?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #473 üzenetére
Ez mehet a global készülékre?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheBikerider #392 üzenetére
Hozzáteszem, nekem nem kopott, amíg nem volt tok rajta. Most meg már az van rajta.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dovloran #378 üzenetére
Köszi. Rögtön az első cikk kafa. Benne a root , twrp telepítése és a végén MIUI, RR és egyéb romok a készülékhez!!
-
V.Stryker
nagyúr
Néha kilövöd aztán kész. Nekem még soha nem csinált ilyent.
Amúgy tok témában. Rendeltem átlátszó tokot, mert a gyönyörű kék színét mégsem takarhatom el. Ma jött meg és kellemesen jó minőségű a cucc. Tudom ajánlani.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheBikerider #362 üzenetére
Hol? Mert én kerestem neked, de nem találtam meg.
-
V.Stryker
nagyúr
Nektek működik a Feketelista? Egy névjegyet átraktam feketelistára, de ugyanúgy tud hívni.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom basszus, 5 darab xiaomim volt a meizu előtt és határozottan azt mondom, hogy a Meizu kijelzője HATÁROZOTTAN jobb. Pont, hogy élénkebb, szebb, élesebb.
-
V.Stryker
nagyúr
Nálatok fagyott már ki a készülék? Jelzett egy frissítést a play áruház... mondtam frissítse, letettem az asztalra és mikor vettem kézbe, meg volt állva, mint a cövek...
Illetve minden restart után visszaáll alapra a kezdőképernyő és mindig át kell állítani a beállításokban Nova-ra.
-
V.Stryker
nagyúr
TV Go alatt úgy kifagyott, mint a p.csa. Csak hosszas gombnyomással tudtam restartolni.
-
V.Stryker
nagyúr
Nálatok is az értesítési sávon megjelenik néha,hogy hány perc hazáig az út, illetve az időjárás app mikor a gps-t használja, akkor annak az értesítése?
Ezeket hol lehet kikapcsolni? Az időjárás app értesítéseit kikapcsoltam, de úgyis kapok ilyen gps használati értesítést. -
-
V.Stryker
nagyúr
Ti is érzitek, hogy néha kicsit melegszik? Netezek, facebook... gyors telefonálás és érzem, hogy melegecske.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Szabcsizz #226 üzenetére
Hát igazából én tökre együtt tudok élni vele.
Az elmúlt években volt Xiaomi redmi note 3 pro, note 4, redmi 4x, note 4 megint.... és ilyen apróságokban hiába jobb a xiaomi, de mikor a kijelzőre nézek, vagy csak egyszerűen beszélek telefonon, vagy kicsöng, esetleg csinálok egy fotót, akkor már nem bánom, mert azért a meizu ezekben sokkal jobb, még az A1-nél is vagy minél... stock android...blöööö.... apósnak az van... mikor felhív állandóan hallom,hogy a fülével nyomkodja a gombokat, mert a közelség érzékelő fos.... szóval ... én nem csalódtam.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
cezarlacrone #214 üzenetére
Sima micro usb, de támogatja a gyorstöltést a készülék.
Amúgy ha már szóbakerült. Én két sim-el használom, céges és magántelefonként is a készüléket. Tehát netezés és telefonálás is van rajta bőven. Tegnap reggel vettem le a töltőről és most épp 51%-on van. Azért nem rossz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
galervin93 #209 üzenetére
Nekem a Xiaomi is elhalkult ha jött valami. Itt is, de nem tudom lehet-e valamit kezdeni vele. Engem nem zavar, mert így tudom ha jött valami.
Itt se találtam meg, hogy lehet-e vele valamit csinálni.
Amúgy azt néztem,hogy 6.3 tól sem kell sokat várni. Sőt, a Flyme 7 se hoz eget verő dolgokat.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi, így már megvan.
Amúgy nem elég a futhat a háttérben funkció bekapcsolása?
Akkor már csak valahogy gyorshívás indító névjegyikon kirakást kéne megoldani. Te milyen appot használsz hívásra? Ingyenes lenne érdekes.
MÁsik kérdés, hogy amikor beléptek a telefonba és a főképernyő van aktívan előttetek a felső sáv, ahol a térerő van, nektek is elszürkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest