- Computex 2025: sok gigawattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandur99
aktív tag
Köszönöm!
-
Joker88
őstag
válasz
pandur99 #1490 üzenetére
Ezeket ajánlom / persze az M6 Note-ra keress
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #1493 üzenetére
Bocsi a dupláért, de most jutott eszembe. Teljesen jól működik a fényerő szabályzás a Xiaomi A1-hez képest, de mindig kicsit sötétebbet állít be mint az én preferenciám. Meg lehet azt oldani, hogy magától állítgassa továbbra is, de mindig egy picit világosabbra hagyja, mint a mostani alapértelmezett?
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #1485 üzenetére
Végül a Google Névjegyek app lett a megfelelő megoldás. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Lenne még egy buta kérdésem! A második, szűkebb látószögű kamerát nem lehet külön használni, mint Xiaomi A1-en? Kvázi zoomként? Vagy amikor zoomolok az app-ban automatikusan átvált, ha 5 mpx-hez ér a zoomolás aránya? Mivel, ha jól olvasom 5 mpx-es a második, szűkebb látószögű kamera.
-
tamasas0913
tag
válasz
Monya78 #1491 üzenetére
Redmi 6 topikba én is írtam. Anno mikor ezt a telefont vettem akkor ott volt mellette a redmi 6. Nekem totál egyértelmű volt, hogy ezt választom. Nagyon bazári kinézete van a redminek. Nekem sokat számít, hogy normális anyaghasználattal legyen a telefon. A Meizu sokkal prémiumabb és a régebbi soc sem annyira rossz. Sőt. Tökéletesen lehet használni a snapi 625-el ezt a telefont. Kijelzőben is sokkal szebb szerintem. Az enyém már fattinál teszi a dolgát, én léptem Mate-re, de, ha újra vennem kéne ideiglenes telefonnak valamit akkor ismét a Meizu-t választanám. Apu iphone 5S után el van tőle ájulva kb.
-
Monya78
veterán
Beleolvastam a redmi 6 topicba...természetesen ott a redmit istenítik.
Mosolyogtam is egy válaszra mert valaki megemlítette a M6 note telót: erre az válaszolták hogy az Ő MediaTek Helio P22 procijuk 12nm gyártástecnológiájuk annyival kevesebbet eszik hogy a Meizu snapdrgon 625 14nm pocitól, plusz a egy picivel kisebb a kijelzőjük ezért behozza a 3000mah vs 4000mah aksi elmaradást.
Plusz annyival gördülékenyebb a xiaomi rendszere hogy bőven jobb mint a miezu.na mindegy, számomra csak a gördülékenyebb rendszer hihető...Aksis dologban már nem hiszek...
Nekem továbbra is előny a 400ppi körüli kijelző, a fényképező fényerőssége és érzékelő mérete, az egy darab fizikai gomb, a gyorstöltés. Plusz továbbra is olcsóbb -
pandur99
aktív tag
Tud valaki olyan képernyővédőről, ami jó is? Kínából rendeltem egyet, de egyrészt nem takarja a kijelzőt, körbe 2-3 mm kimarad, másrészt az egyik sarka rögtön letört. Dobtam is ki. Melyik használható, és honnan lehet rendelni?
-
dvids
aktív tag
Szia! Ha jól remélik a Vodafone előfizetései a felsorolt appok adatforgalmát korlátlanul biztosítja, tehát az első lehetőség, hogy elhasználtad a havi adatforgalmadat, ami minden máshoz szükséges lenne, úgyhogy már csak ezek mennek. Ezt feltételezem lehet ellenőrizni a Voda weboldalán, vagy appjában, ahol az előfizetésed kezeled.
A második lehetőség, hogy nincs engedélyezve a többi app számára a mobilnet hozzáférés. Keresd meg a "biztonság" ikont, majd "adat" és a hálózati hozzáféréseknél a mobilhálózat használatát engedélyezni kell a használni kívánt appoknál.
-
Feki
újonc
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy meizu m6 note készüléket, ami tökéletesen működik , nagy gondom nem is volt eddig vele, kivéve, amikor mobilnetet szerettem volna használni ( Vodafone ) a messenger, fb, viber, használatát leszámítva mást nem tudtam elérni, azt írta ki , hogy webhely nem elérhető .
Kérdésem így ez lenne, hogy tudom ezt a problémát megoldani, találkozott már valaki ezzel a gonddal?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.: Feki -
hibavissza
veterán
válasz
Zsoltpeter #1483 üzenetére
Köszi, nézem
-
Zsoltpeter
tag
válasz
hibavissza #1480 üzenetére
Speed dial app....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Ezt tegnap töltöttem le, mert zavart hogy ha nekem a névjegyek kellenek, azt csak a tárcsázón keresztűl érem el Meizu m6-on
Illetve mintha lenne benne gyorstárcsázás opció is.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Névjegyekből nem lehet kirakni közvetlen tárcsázás widgetet? Akkor egy normális launcher is megoldja a problémát. Én Nova-t használok, ott van ilyen lehetőség.
-
hibavissza
veterán
Üdv! Olvasom a fórumban, hogy nincs lehetőség gyorshíváshoz kitenni a kapcsolatot a kezdőképernyőre. Van erre valami app vagy trükk?
-
Zeki
nagyúr
Hello!
Játékra M6 Note, vagy Xiaomi Redmi 6?
-
tokyo2
tag
A gyári Meizu flip tok, nagyon klassz, okos, dizájnos, müxik
Öröm és Boldogcság
-
-
sgg
tag
válasz
aprokaroka87 #1469 üzenetére
igen. Elvileg ez a button remapper tudná, csak nem jeleníti meg ezen a telefonon a gombokat. azt a középső gombos megoldást láttam, de majd meglátom, hogy tudja-e a feleségem használnii
-
sgg
tag
Button remapper nektek működik? Jó lenne felcserélni a gombokat.
-
benzol
aktív tag
Szombaton szembesültem egy hibával, miszerint az elkészült fénykép felén elcsúsznak a színek, eddig mindösszesen 1db kép készült így. Viszont a Meizu Facebook oldalán más valaki is jelezte, hogy neki is töri a képeket, viszont nála brutális módon látszik.
Nálam szerényebben jelentkezik.
Vajon mi okozhatja ezt?
-
válasz
aprokaroka87 #1462 üzenetére
A Flyme-s fórumon sem tudja senki... (biztosan)
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ti tudtok arról hogy kaptok-e még flyme frissitést a telefonhoz? -
-
-
Joker88
őstag
válasz
Zsoltpeter #1456 üzenetére
én mér 31 felé vettem az irányt.. fenébe
-
törölt tag
Azt nem értem miért kell rootolni? Mivel dual sim, nem független?
-
csubuka
addikt
válasz
aprokaroka87 #1453 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
-
csubuka
addikt
válasz
aprokaroka87 #1450 üzenetére
Szia!
De rootolni csak a reklámblokkolásért nemigen kell nem? Vannak ez a csak root-al működő alkalmazások ugye. Nem akarok root-al szívni, szerintem átlag felhasználónak nem kell az azért
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1450 üzenetére
sima m6-on pl blokkol olyat is hogy uxip.meizu.com
Pl ha a biztonság appot megnyitom. -
chopin42
őstag
válasz
aprokaroka87 #1447 üzenetére
Ez engem is érdekelne, adguard vs blokada, melyiket?
-
medica
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1447 üzenetére
gondolom a sponzor
-
medica
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1445 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Adguard nem vált be?
-
Monya78
veterán
válasz
bala6120 #1441 üzenetére
Ezt kell beállítani ha azt akarod hogy a NOVA ne álljon vissza gyárira:
- Alkalmazások->Alapértelmezett -> kezdőképernyő: Nova
- Alkalmazások->Telepített -> Nova (itt minden jogosultságot megadni)
ugyanezt be lehet állítani a Biztonság ikonon belül az engedélyek résznél...- Nován belül az agresszív asztal beállítása
-
medica
senior tag
Hi, reklámblokkolóból melyik ajánlott?
-
bala6120
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1440 üzenetére
Szia!
Nálad a Nova megmarad alapértelmezettként? Elég gyakran visszaáll a gyári asztalkezelőre.
-
chopin42
őstag
#1434 Zsoltpeter
#1436 SteadyMan
#1438 Joker88
Köszi mindegyikőtöknek!
Tokok nagyon jók, szétnézek, és rendelek -
Joker88
őstag
válasz
chopin42 #1431 üzenetére
Hosszas keresgélés,tesztelés után én az alábbiakat javaslom :
Üvegfólia : Mocolo Full Cover Glass , kb 5$
tokból pedig : Nillkin "sima" tok illetve Nillkin flip tok
remélem,segíthetem választani.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
chopin42 #1431 üzenetére
Itt ajánlottak egy flip tokot Meizu M6 Note-ra...
... de rengeteg másfélét is találsz pl. az Alin. -
dvids
aktív tag
Üdv, megjelent a lock screenen egy második óra, hogy hogyan azt nem tudom, talán valami app okozta, de nem találok sehol rá beállítási lehetőséget. Nem tudja valaki hogyan lehetne ezt kikapcsolni? (Lehetőleg anélkül, hogy teljes beállítás resetet kelljen nyomni, nem akarok mindent újraállítgatni.)
[kép]
(Ezzel a telefonnal még nem is jártam Csehországban.)Szerk: Flyme 7.
-
Zsoltpeter
tag
válasz
chopin42 #1433 üzenetére
Hogy mit érdemes az szubjektív én például feltettem a vlc videólejátszót ,vírusírtót nem kell, mert van rajta, jól működik, ezen kívül bármilyen játékot amit akarsz letöltesz..Hasznos lehet még a Viber, Gboard, Accubattery, Waze, iGO valamint egy internetes rádió app..ezek hibátlanul futnak.
-
chopin42
őstag
válasz
aprokaroka87 #1432 üzenetére
Netezés, alkalmi játék. Jelenleg ennyi, de mint mondtam, régóta ez az első okostelefonom, szóval annyira még nem szoktam meg.
Ilyenre gondoltam, hogy érdemes-e külön videólejátszót, vírusirtót, facebook messengert (...), ilyeneket letölteni? -
chopin42
őstag
Üdv!
Boldog gazdája lettem eme készüléknek és nagy megelégedettséggel használom, már lassan 2 hete. Legutóbb majd egy hetet bírt egy töltéssel, igaz, keveset van a kezemben: esténként fél óra netezés elszórtan, napi 2-3 pár perces telefonálás, kb 40 perc hearthstone. Szóval az üzemidő nekem eddig csillagos ötös, egyéb téren is nagyon elégedett vagyok.
Pár kérdés, elnézést, ha túl gyakori, rég nem volt okostelefonom.
Mit érdemes azonnal feltenni rá? Eddig nem telepítettem, csak a hearthstone-t.
Milyen tokot érdemes vennem, ami védi a telefont elöl és hátul is?
Előre is köszönöm! -
válasz
#27216896 #1429 üzenetére
Szia!
Én is "függő" voltam. Egészen a Samsung Galaxy W-ig. Utána "döbbentem" rá, hogy töredék árért megkapom ugyanazt a minőséget, ráadásul töredék áron... Miről beszélünk?
Szóval én már évek óta nem foglalkozom a Samsung-gal, max. TV-t veszek tőlük. Meg melóba a nyomtatókat. De ennyi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Feleségemnek vettem egy ilyen csodát cégre áfa nélkül (+ -20%-os akciós ár!) GLS-el 31 ezerért egy szlovák webshopból, akiket nem reklámozok, de szerintem tudjátok kik ők. Nagyon korrektek és gyorsak!
Szóval a készülék előtt le a kalappal minden téren, 8 mag (és nem ezer éves hardver) 3giga ram, a jó ég tudja mekkora nagy rom, full fémház, stb, stb... mindez 30 ezerért!!!
Biztos vannak hibái, de ennyi pénzért mindent elnézünk neki...
Előtte egy közel 100 ezer forintos Samsungja volt...hááát ez kb. 3x veri minden téren (minden túlzás nélkül), írom mindezt úgy, hogy Samsung függők voltunk (eddig), pl. nekem is egy Samsung van (XCover 4 (SM-G390F)), ami egy f*stalicska egyébként és már ezerszer megbántam... -
feka0118
tag
válasz
csubuka #1426 üzenetére
A gyári visszaállitást a hivatalos forum "nevezzük adminja" írta, hogy szükséges elvégezni, én javaslom te is tegyél úgy, mert a 6 ból visszamaradó bizonyos rendszerbeállítások okozhatnak később meglepetést.
Ha azt megcsinálod úgy újra be kell jelentkezni a fiókjaidba, amiket használsz.
Azt hogy a google profilból törölni kellene a telefont hogy ne történjenek anomáliák, hát én olyat nem tapasztaltam soha, egyik meizu készülékemnél sem. Így arra nem tudok mit mondani. -
csubuka
addikt
válasz
feka0118 #1424 üzenetére
Köszi, ránézek majd
(#1425) feka0118: Köszi, szuper!
Alkalmazások törlésével és ha végzett csinálsz egy gyári visszaállítást és csak ez után lakod be újra telót.
Ezt úgy érted, hogy a frissítés telepítőjének majd ikszeljem be, hogy gyaluljon le mindent? Illetve mi van, ha nem csinálok factory resetet? Ha nem észlelek bugot, akkor meg is úszhatom nem?
*Meg a factory resetnél akkor a fiókjaimat is törölni kéne a gépről előtte, ahogy írtátok a problémákat korábban, meg még a Google online beállításaimnál is törölni a device-t?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Összességében a Flyme 7 legújabbjára való frissítésnek a szövegek magyarságának elvesztése (nem gond) és a kamera egyesek szerinti romlása a negatív oldala nem(ez meg javítható, ha minden igaz)?
Szóval a biztonságot szem előtt tartva megéri frissíteni? *Meg hátha ezt a nagyon ritkán pőillanatra lesötétedő képernyőt megoldja... Bár lehet valami szenzor-kalibrációs okosság az.
A frissítést akkor Joker88 ezen leírása alapján kell intézni majd gondolom.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Olyannal találkoztatok, hogy random fél másodpercre lekapcsol a kijelző (legalábbis elfeketedik) aztán vissza, mintha mi sem történt volna? Flyme 6-on van.
-
-
feka0118
tag
Nem ehez vág, csak infó képpen. Ha csináltál meizu fiókot és korábban használtad a phone finder funkciót és eladod a telót (hiába csinálsz teljes gyári visszaállítást), utána ameddig nem távolítod el onnan a telót, addig meg tudod keresni, be tudod kapcsolni a gps vevőt és tudod blokkolni a telót. Aki használtan vesz Meizu készüléket javaslom ellenőríztesse le a vevővel hogy eltávolította onnan, nehogy később "szórakozásból" megszivassa.
-
Az azelőtti béta:
Flyme 7.8.9.4 betaFunkcióbeállítás
• Rendszer
A készenléti teljesítmény optimalizálása egyes esetekben.
A 15-ös sorozat frissíti az Android biztonsági javítást.Problémamegoldás
• Rendszer
Javítsa ki a jelenséget, hogy a mobiltelefon automatikusan újraindul a "Glory of the Kings" játék alatt.
Megoldja az egyes esetekben történő automatikus újraindítás problémáját.
• Mobilházasszisztens
Javítsa ki a jelenséget, hogy a mobiltelefon karcsúsító beolvasási ideje túl hosszú.
A víruskeresés befejezése után az értesítést nem lehet törölni.
Megoldja az energiagazdálkodás energiafogyasztásának részleteit, abnormálisan megjelenik a készenléti kijelző a háttérben.
• Változás asszisztens
Oldja meg az egyes alkalmazások használatának problémáját az adatok átviteléhez az új telefonra.
• Videó
Javítsa ki azt a jelenséget, hogy a kezdőlap állapotsora üres, miután kikapcsolta a "bekapcsolja az online videókísérletet, hogy megnézze a blokkoló" kapcsolót.
• Meizu szolgáltatás
Miután a frissítés a legújabb verzióra készült, még mindig van frissítés.Tehát közben már javították ezt a használati időt mutató problémát is. Azért kicsit koncentrálhatnának a külföldi piacra is.
-
Mindeközben Kínában...
Flyme 7.8.9.18 beta / 2018-09-18
Napló frissítése
Funkcióbeállítás
• Értesítési sáv és állapotsor
Az "alacsony töltöttségű üzemmód" hozzá van adva az értesítési sáv balra mutató kapcsolópanelének, hogy megkönnyítse a nyitást.
• Mobilházasszisztens
Optimalizálja a fájlkeresési logikát, hogy javítsa a beolvasási hatékonyságot a telefon fogyásával
• Rendszer
A Charm Blue E3 a király dicsőségének optimalizálásával és élvezetesebb játékélményt nyújt
Optimalizálja a levelezőlista betöltési logikát Amikor megnyomja és lenyomva tartja a levelezőlistát a multi-select állapotba való belépéshez, a betöltési parancs már nem jelenik meg.Problémamegoldás
• Rendszer
Oldja meg a problémát a játék Taobao videó virág képernyőn
Fix WeChat új üzenet kérése beállítva, hogy kövesse a rendszer azonnali hangot, kap új üzenet csendes jelenség
Fix a naptárbeállítások ütemezésének emlékeztetője, hogy bekapcsolja az energiatakarékos üzemmódot, de a jelenséget nem emlékezteti a pont után
Oldja meg a varázsát kék E3 globális gesztusok hosszú csúsztassa vissza az asztalra, ha a háttérkép homályos és kissé megragadt
A MEIZU újraindul, amikor bizonyos modelleket javít a rendszer frissítéséhez
• Megjegyzések
Megoldja a jegyzetek megosztását a "Nem sikerült mentés"
• Változás asszisztens
Oldja fel a régi mobiltelefonok adatainak átvitelének problémáját, és a csatlakozási kód megjelenik
• Zene
Erősítse át a térhangzást a zenealkalmazásban, a gomb enyhe kattintással
Javítsa ki a kapcsolási rendszer nyelvét angolra, majd kapcsolja vissza a kínai nyelvre. -
alex89
senior tag
Sziasztok!
Csak érdekességképp írom, hogy nálam is előjött ez a google fiók mizéria (miezuéria
). Egyik rokonomnak vettem egy ilyen készüléket, elsőnek a saját fiókommal léptem be, pár napig teszteltem stb.. majd az itt olvasottak alapján biztos ami biztos alapon töröltem a google fiókomat, ezt követően teljes gyári visszaállítás+belső tároló törlés után helyeztem vissza a dobozba és adtam át nekik. Beüzemeléskor hívnak, hogy valami nem stimmel, mert kéri a belépést egy olyan fiókkal amit már korábban használtak a készüléken...
más
Nekem is ilyen készülékem van pár napja, jelenleg flyme 7-es rendszerrel. Többen mondták illetve magam is tapasztaltam, hogy több beállítás van a 6-os verzió kamera alkalmazásában, le is töltöttem a korábban linkelt "régi" kamera alkalmazást, most pedig szeretném összevetni a kettőt. Ha most felteszem a 7-es helyére a 6-os kamera alkalmazását utána, hogy tudok esetleg visszaállni a hetesre ha mégiscsak az tetszene jobban? köszi
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
Nagyobb méretű órát hogyan lehet előcsalni? Most csak a bal felső sarokban van egy picike, amit alig látni. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Befutott az ajánlott Nillkin tok. Okés minőség így elsőre, kicsit nehezen megy bele a teló, de az végülis előny hosszú távon. Kivágások szépen a helyükön vannak. Nem véletlenül "Sparkle", a fekete is kicsit csillog, no de még elfogadható.
Annyi, hogy nem igazán marad a fedél lecsukva, de akkor nem mágnes hiány van, hanem ez ilyen nem? "Flip" tokra más ajánlott nincs csak ez?
-
válasz
bala6120 #1401 üzenetére
'Egyikük sem telefonguru'
'csak használni szeretnék: telefonálás, üzenetek, messenger, levelezés, youtube, böngészés, fényképezés, navi. Szóval, ilyen egyszerű dolgokra.'
Hát ezzel majdnem teljesen le is fedted, amire lehet használni ezeket a készülékeket...
Szerintem akkor hagyjátok a FM7-et egyelőre, mert túlságosan "angol".
szerk: vagy a Dovloran kolléga által említett egyszerű mód is működhet.
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg 2 db M6 Note 2 ismerősömnek (70 év felettiek). Egyikük sem telefonguru, csak használni szeretnék: telefonálás, üzenetek, messenger, levelezés, youtube, böngészés, fényképezés, navi. Szóval, ilyen egyszerű dolgokra. Ezek fényében érdemes felraknom nekik a Flyme 7-t, vagy kíméljem meg magam inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest