Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Teewine #5943 üzenetére
Jó az elgondolás, csak ez szerintem már ott megbukik, hogy a régebbi Androidos telefonokra nem érkezik biztonsági frissítés, miközben azokon is ott figyelnek a bankolási APP-ok -> vegyed az új aktuális friss OS-el rendelkező készüléket
A "nagyérdemű" szerint az Android a legbiztonságosabb OS, részükről emiatt ilyeneken "fennakadni" teljesen felesleges. Az meg, hogy a való életben mi van, szerintük teljesen másodlagos.
Tényleg azt hittem valami spec bankos APP-ot kell használj emiatt a fontos kitétel részedről
Én mondjuk nem bonyolítom túl "ennyire" a telefonhasználatot. Megvannak a részemről megszokott APP-ok, melyek tavaly is és most is ugyanazok - legfeljebb lefrissültek - nem került melléjük egyéb APP ideiglenesen sem, tehát elvileg nincs ami lopkodjon. A teló meg automatán avast-tal ellenőrizget, ha gondja volna csak nyöszörög valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest