Hirdetés
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Én AoD-nál azt a beállítási lehetőséget hiányolom, hogy nincs olyan választható állapot, mellyel ugyanúgy működik, mint korábban az értesítési LED -> akkor lássam/jelezzen, ha volt valami interakció és lemaradtam róla (valahogy ez komfortosabbnak tűnik jelenleg számomra
)
Valaki szórakozott már AoD-ot automatizálni pl. Tasker-rel? Ha igen, szívesen venném mire sikerült jutnia, hogyan oldotta meg az értesítések figyelését és az AoD be-ki kapcsolását?
Elvileg sikerült kreálnom három Tasker profilt, ami be-ki kapcsolja az AoD-ot.
Az elsőt próbálgatásnak szántam - no meg samu telókhoz ehhez van neten több segédlet is -, hogy lássam a be és kikapcsolás tényét, illetve tapasztaljam hogyan is megy a Tasker kezelése (gyakorlatilag kézzel gyorsan létre tudjak hozni olyan állapotot/eseményt, ami kiváltja az AoD kapcsolását) -> Ez a profil töltésre rakva bekapcsolja, töltésről levéve kikapcsolja az AoD-ot.
Szerencsére sikerült működő állapotba hoznom
így jöhetett a következő lépcső
A második profil már a kívánt cél szerinti esemény bekövetkezésekor kapcsolja be az AoD-ot. Lényegében jobb ötlet híján Notification eseményhez rendeltem hozzá az AoD bekapcsolását, kiválasztva azokat az alkalmazásokat, melyek értesítéseire kíváncsi vagyok. Teszten banki online felületre belépést nyugtázó érkező sms-re rendben bekapcsolt
A harmadik profil az előbbi profilban kiválasztott alkalmazásokhoz tartozó Notification törlésekor egyszerűen kikapcsolja. Előbbi sms értesítését kiszedve lekapcsolt
Bár még a gyakorlatban nem tudom, hogy több kiválasztott APP jelenlévő értesítése esetén, ha ezek közül egy értesítése törlésre kerül (a többié pedig nem), akkor az AoD kikapcsolt állapotba kerül vagy az előző profil miatt marad bekapcsolt állapotban?
Illetve az is majd idővel kiderül, hogy a kiválasztott APP-ok beérkező értesítései, a nem fogadott hívások, stb... valóban triggerelni fogja-e a bekapcsoló profilt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest