Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Én AoD-nál azt a beállítási lehetőséget hiányolom, hogy nincs olyan választható állapot, mellyel ugyanúgy működik, mint korábban az értesítési LED -> akkor lássam/jelezzen, ha volt valami interakció és lemaradtam róla (valahogy ez komfortosabbnak tűnik jelenleg számomra :) )

Valaki szórakozott már AoD-ot automatizálni pl. Tasker-rel? Ha igen, szívesen venném mire sikerült jutnia, hogyan oldotta meg az értesítések figyelését és az AoD be-ki kapcsolását?

Elvileg sikerült kreálnom három Tasker profilt, ami be-ki kapcsolja az AoD-ot.

Az elsőt próbálgatásnak szántam - no meg samu telókhoz ehhez van neten több segédlet is -, hogy lássam a be és kikapcsolás tényét, illetve tapasztaljam hogyan is megy a Tasker kezelése (gyakorlatilag kézzel gyorsan létre tudjak hozni olyan állapotot/eseményt, ami kiváltja az AoD kapcsolását) -> Ez a profil töltésre rakva bekapcsolja, töltésről levéve kikapcsolja az AoD-ot.

Szerencsére sikerült működő állapotba hoznom :B így jöhetett a következő lépcső

A második profil már a kívánt cél szerinti esemény bekövetkezésekor kapcsolja be az AoD-ot. Lényegében jobb ötlet híján Notification eseményhez rendeltem hozzá az AoD bekapcsolását, kiválasztva azokat az alkalmazásokat, melyek értesítéseire kíváncsi vagyok. Teszten banki online felületre belépést nyugtázó érkező sms-re rendben bekapcsolt

A harmadik profil az előbbi profilban kiválasztott alkalmazásokhoz tartozó Notification törlésekor egyszerűen kikapcsolja. Előbbi sms értesítését kiszedve lekapcsolt

Bár még a gyakorlatban nem tudom, hogy több kiválasztott APP jelenlévő értesítése esetén, ha ezek közül egy értesítése törlésre kerül (a többié pedig nem), akkor az AoD kikapcsolt állapotba kerül vagy az előző profil miatt marad bekapcsolt állapotban?
    Illetve az is majd idővel kiderül, hogy a kiválasztott APP-ok beérkező értesítései, a nem fogadott hívások, stb... valóban triggerelni fogja-e a bekapcsoló profilt

Új hozzászólás Aktív témák