Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2398 üzenetére
Az lehet, én már találtam is bugot, a filekezelő ha engedélyt kér valami hozzáféréshez, akkor sim-kezelőnek hívja magát. Bár ettől függetlenül működik. Sőt a Samsung 7.2-es böngészője is stabilan megy. (kövezzetek meg) majd még a hívásrögzitőt tesztelem, most nem találom, de eddig minden ok.
-
Diamond500
senior tag
Színes AOD nekünk nem lesz? Mintha olvastam volna valahol ilyet
-
Quqesz
nagyúr
Bing bing.... Vodásra megjött! Most jön lefele...
szintén hicare-ből.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2388 üzenetére
Ja igen
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2384 üzenetére
"látom a kételkedők olvasni sem szoktak."
Ez kedves tőled...De nekem bizony se így, se úgy nem adja be a frissítést.
Talán nem is baj, remélhetőleg már majd frissebb csomag jön, amiben nem lesznek bug-ok. -
dave0825
őstag
Nem szoktam lelakatolni, meg ha le is van, attól a kézi bezárással szerintem bezárja. Megnézem, ha lakatot teszek rá, úgy visszajön-e. Kösz.
(#2376) atike: Nekem szerintem az FR hiánya miatt akadt be valami miatt több minden is.
TeamViewer-t én is használom 2-3 naponta, tegnap nekem azért nem ment, mert frissebb volt a gépen, mint telefonon, egyformán kell frissíteni mindegyiket. EMUI 9-en is volt ilyen gond, de az nem mondta meg, hogy azért, mert nem egyforma a verzió, csak írta, hogy nem tud csatlakozni... 10-en legalább kiírta, hogy ez a gond, nem kellett Google-ben rákeresnem, hogy mi lehet a gond.Más: már bánom, hogy nem csináltam képernyővideót a HiCare-es frissítésről, hogy mindenki elhiggye, hogy hiába ugyanaz a Szoftverfrissítés jön be, akkor is abban találja meg valahogy. Direkt megnéztem, sima beállításokban nem találta meg, HiCare, Frissítés, ott meg igen. Ugyanúgy mobilnetről, mégcsak nem is az, hogy Wifiről meglett, mobilnetről nem. Még Honor 8-on volt egyszer olyan, hogy többeknek mobilnetről megtalálta, Wifi-ről nem, vagy ha nem volt bent SIM-kártya akkor igen, valami ilyesmi mókolás volt.
Ezt megnézheti, akinek még nincs frissítés HiCare-ből sem, hogy SIM nélkül, ha úgy se, akkor mobilnetről, nem Wifiről. Hátha. -
artid
aktív tag
válasz
sfdrakex #2373 üzenetére
Nekem a HiCare app alapból le van tiltva, mivel nem kell. Ha abból keresem, ugyanazt a "Szoftverfrissítés" "alkalmazást" nyitja meg, mint ami az appok között elérhető (Nova launcher-rel, gyárival nem). Amúgy nem gondolom, hogy hülyeség, szolgáltatói fórumban olvastam. A1 ausztriai a telefon, nem láttam, hogy valaki jelezte volna, hogy megkapta a frissítést, bár lehet, hogy csak benéztem.
Így a "Minden szolgáltató" nekem kicsit erős... -
válasz
dave0825 #2374 üzenetére
Ilyet csinál a 9-en is, ha "le van lakatolva" az alkalmazás, nálam pl böngésző és Spotify ilyen. Ha rányomok az alkalmazástörlő kukára, látszólag mindent bezár, de Spotify zenél tovább rendületlenül. Aztán a főképernyőről ismét belépve az alkalmazásváltóba már mutatja a lelakatolt appokat.
-
dave0825
őstag
Android 10-en ismét hibát találtam, többször belefutottam, hogy ha bezárok egy alkalmazás az utoljára megnyitottak közül, majd egy másikat használok, bezárom egy idő után azt is, akkor ismét ott van, amit előtte már bezártam.
Lehet, hogy nem ártana már egy FR. -
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2361 üzenetére
Az enyém id szolgáltatótól van, 10-es frissítést még nem kaptam.
A legutóbbi, 240-es is HiSuite-tal jött csak le.
De én is azt olvastam, hogy azért nem jön meg, mert a szolgáltató még teszteli, addig nem engedik rá a telefonra, míg futnak a tesztek.
Amúgy az aktuális verzió, ami rajta van, 9.1.0.240, szolgáltatói konfig pedig 9.1.0.5. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2370 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2367 üzenetére
A 10es droidot az eddigi frissítésekkel ellentétben én kaptam meg előbb. Dátumokra nem emlékszem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #2365 üzenetére
Feleségem P30asa április végi vásárlás, az én Prom április 3. vásárlás. Egy helyen vettük, Telenoros mindkettő, ő kapja általában előbb a frissítéseket. Gondolom imeiket csoportosították, és csoportonként jönnek a frissítések.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#40047616 #2363 üzenetére
Azt mondják Imei szám alapján megy, de sztem az is marhaság, volt akivel egy helyen vettük, az utolsó 2 számban volt eltérés, és 2 héttel később kapta a frissitést a másik. Szóval tiszta vakrepülés, valójában mi alapján jön az update.
Arról nem is szólva, hogy az én Imei számom megtáltosodott, mert a 240 nem akart jönni, 5 nap várakozás után HiSuittal raktam fel, aztán a 10nél felrepült az elsők közé, na hogyan?
-
törölt tag
Akkor én már nem tudom és nem is fogom megérteni a huawei frissítési dolgait. A kép a hivatalos facebook oldalról van. De már nem érdekel.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#40047616 #2357 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a C431-kezdetű rom verziót kapták a Szolgáltatók ami ugyanúgy független, csak a frissitéseket a Szolgáltatónak kell jóváhagyni. Máshol meg az volt, hogy a C431 ún. EEA rom, ami igaz is, mert pl. nekem az Aida64 írja is, mivel az enyém is C431 és a Telenornál vettem. Mindezek ellenére az elsők között kaptam Emui10-et.Viszont semmiféle szolgáltatói rom adalék nem jött nekem, mint nektek a dt.hun pl. Ettől okosabb nem leszel, de ne keseredj el, mert sztem napokon belűl megkapod.
ja igen, a globál verzió C432 elvileg.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#40047616 #2357 üzenetére
Nálunk a családban van 2 db szolgáltatós, és már mindkettőre megjött. Naponta többször leírtuk már imei alapján jönnek a frissítések 2-3 hét alatt szokott végig menni mindenkin. A szolgáltatói cuccok már nincsenek integrálva a droidba, az külön jön, így mindenkinek megy az emui10 es frissítés.
-
ttt1
őstag
Csináltam pár összehasonlító képet (elsősorban este) az Mi6 és P30 között:
[link] -
riczer
tag
Lenne egy kérdésem. Akinek meg jött a 10 frissítés Telekomosra annak a Telekom alkalmazásokkal eggyüt jőt, vagy azokat külön kellet le tölteni?
-
Pompi
nagyúr
És az adathasználat mit mutat?
-
workin
senior tag
Adat forgalmi korlátot beallitom a telefonon, x GB, beallitom neki a dátumot, amikortól nézze, viszont az eredmény nem jo
Jelen esetben : 6GB, 19. től nézze, de 5.64-et mutat, ez hogy a túróba? -
Maffia91
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Érdemes utána egy teljes visszaállítást csinálni? Csak mert akkor majd akkor ugrok neki, ha lesz rá időm
-
atike
nagyúr
Igen, a HiCare-es nevezhető teszt rendszernek, mert valószínű még nem a végleges (bár lehet, hogy a végleges és e között már nem is lesz különbség
)...
Amúgy másnak is úgy jön fel, hogy egyből van egy kis kiegészítés (javítás) is...?
A hibák fel vannak sorolva a kiadási megjegyzésben (de már itt a topicban is be lett linkelve korábban).
A kollégám, már felrakta (ő "csak" telefonál, neki mindegy
) azt mondta, hogy semmilyen hibát nem tapasztal... Én még várok, nekem elég sok mindenre van használva (VPN-ektől kezdve, távfelügyelet, kliensprogramok) - így még kivárok...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Maffia91 #2334 üzenetére
Nekem fent a HiCare által feldobott hívjuk tesztrendszernek. Én használom az Unicredit és az Erste appját gond nélkül, valamint Revolut, Transferwise, Simple is mennek. Mindegyikben megy az ujjlenyomatos autentikáció.
Egyébként sem tapasztaltam semmi hibát. Fürge, pörgős lett.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy a jelenleg HiCare-ben elérhető frissítés jelenleg "teszt" fázisban van?
Csak mert alapból nekem sem dobja be, csak HiCare-ben.
Ha "teszt", akkor milyen hibák vannak? (banki appok futtatásánál felmerülő problémáról hallottam)
Kösszi -
workin
senior tag
Itt valaki nagyon pörgött az android auton, nekem ma bedobta mint frissítés. Vagy ez más?
-
dave0825
őstag
válasz
Black_Raven #2329 üzenetére
Én is már a 10.1-et várom.
-
Black_Raven
veterán
Pedig ha tudnátok mennyi dologról maradtok le, istenem, nem lennék a helyetekben.
, én már múlthét szerda óta meg is untam..várom a frissitését.
-
ignisz
senior tag
válasz
tarbela777 #2326 üzenetére
Nekem se jött még
-
Quqesz
nagyúr
Hát én nem vagyok a trumpi kedvence, jól hátrasoroltatott a frissítésben az embergóval...🤪😃😃😃😃
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Hátha ti már informáltabbak vagytok. Hol érdemes megvenni a készüléket, ha gyártói garanciát akarok és nem szolgáltatónál?
-
workin
senior tag
van már valaki akinek a facebook dark mode- ban megy?
gyári böngészőt valaki használja? milyen a vélemény? a reklámok halálra idegesítenek a chrome -ban, így microsoft edge -et használok jelenleg.
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #2320 üzenetére
Ok, köszi.
-
hdanesz
őstag
válasz
tarbela777 #2314 üzenetére
Nekem is Telekomos. Július végén vettem és már pár napja a tizes van fent.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tarbela777 #2316 üzenetére
Imei függő a frissítés, nem szolgáltató.
-
donnie.d
aktív tag
válasz
tarbela777 #2314 üzenetére
Telekomnál vásároltam és a hét elején az elsők között kaptam meg.
Szintén HiCare volt a megoldás. -
jekisa19
csendes tag
Üdv!
HiCare ből elérhető a frissités!
Nekem MM független van.
Szép estét.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2309 üzenetére
Ez UK szervíz, itt nem szokás a vásárló szívatása mint otthon, úgyhogy reménykedem benne, hogy semmit nem kell bizonygatnom
itt a customer experience-re mennek, hogy később is maradj az ő terméküknél, remélhetőleg most is így lesz...
-
Peathee
senior tag
válasz
#40047616 #2296 üzenetére
Sajnos igen, nálunk semmi opció sincs sajnos az új AOD közül. Elsőként néztem meg azt a frissítés után.
Más: én találtam hibát is. az "Érintésre rezeg" funkció nálam nem működik!! ha újraindítom a telefont akkor az első két három app-ban még rezeg visszalépéskor, utána már nem. K*rva idegesítő... -
Black_Raven
veterán
válasz
#31757056 #2308 üzenetére
Elég ha kijelzővel lefelé leteszed az asztalra. Én nem is csodálkoznék rajta, mert farmerzsebben hordom és néha nagyon feszül szegény, ezért nem vettem pro-t, mert nem tudtam leűlni, ha a zsebemben volt.(méretre akkora mint a Samum volt)De sztem arra azt mondanák hogy nálad hajlott el, és miért nem szóltál vásárláskor, nem lesz egyszerű bizonyitanod hogy ilyen volt.
-
törölt tag
Na most már tényleg megyünk vissza garanciába azt hiszem... Már egy ideje észre vettem mintha nem lenne teljesen egyenes a telefon, kb mintha meg lenne hajolva a készülékház, de eddig azt hittem csak a tok egyenetlen. Vettem egy másikat, azzal is olyan. Na akkor azt hittem valami érzéki csalódás a tempered glass rajta egyenetlen. Ma levettem róla minden védelmet és teljesen szüzen is látszik hogy az egész készülékház el van hajolva meg van tekeredve. Pedig se feszegetve se volt de még zsebben is keveset van. Valaki hasonlót tapasztalt már? Később csinálok róla fényképeket is ha így a leírás nem érthető...🙂
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
A lépésszámláló hogyan kapcsolható ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest