-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Egy apró észrevétel a 10-hez - nekem úgy tűnik, hogy jobban merül az akksi...
Nem durván, még mindig nagyon jó az akksiidő - de észre lehet venni a különbséget a 9-hez képest...
-
attiati
veterán
Bocs, még 1 előzetes kérdés. Nem volt még huawei telóm.
Értesítések rendben megjönnek EMUI-n?
Gmail, messenger, hangouts, viber stb...
Állítólag agresszív memóriakezelést használ a huawei. -
válasz
Energie X #2995 üzenetére
Igen, azt látom, hogy a hms egy része rajta van a telefonon már most is. Én a hms kipróbálást a gugli kikapcsolásával együtt értettem. Mert P30-on pár dolog még kötődik a guglihoz, pl. Egészség app edzéskövetésnél gugli térképet használ. Persze a P30-on ez megengedett, ezért nem lehet olyan teljes mértékű hms integráltságot, kizárólagosságot elérni mint a P40-en vagy a Mate30-on.
-
válasz
Black_Raven #2973 üzenetére
A hírek szerint a P40-et már mindenhol árulni fogják, így Európában is. Nem guglival, hanem a hms-el.
Gondolom kezdetben majd a fanok, a kíváncsiak és merészek veszik gugli csomag nélkül. Azoknak a tapasztalatain múlik a hms és a Huawei európai megmaradása.
Én a korábbi telefonjaim alapján kb három évet saccolok a P30-nak nálam (még nem volt három évig ugyanaz a telefonom).
Egyébként ha a telefon feldobná a hms frissítés lehetőségét, valószínű kipróbálnám. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #2991 üzenetére
Nálam sincs aktiválva a cloud, de kíváncsi lettem volna, hogy az 50% kedvezmény időszakra vonatkozik (pl. 3 hónap, fél év vagy egész év) egyben fizetendő előfizetési díj vagy folyamatosan havonta kell csengetni az előfizetési díjat illetve, ha utóbbi akkor az első hónapra szól csak a kedvezmény vagy ha most fizetek elő, akkor ameddig fel nem mondom az előfizetést ezt a kedvezményes díjat lehet élvezni
Majd google-val rásegítek, hátha kerülő úton lesz erre infó
Más
De, ha már úgyis információszerzésen vagyok megkérdezném azoktól, akik használják/használták a SZÉF-et: konkrét mappát lehet megadni, ha aktiválom vagy gyárilag beállított mappákat titkosít?
Én előbbit részesíteném előnyben: egy mappába dobálnék be pár fontos iratot, amit levédenék, hogy más ne tudjon benne nézelődni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Már van Huawei fiókom, pont úgy látszik a telefonon, mint ami képeket beraktál (csak persze nem Black_Raven nevet írtam be
) Mikor bekerült ide a fórumba az ajándék 90 napos gar idő hosszabbítás hoztam létre és sikerült is a 90 napot "behúzni". Email és jelszó kellett a létrehozásához, email-t hitelesíteni kellett. Na most ugye ezzel az email-lel és a hozzá tartozó jelszóval nem tudok belépni a huawei.com oldal bejelentkezés részén és az előző hsz-ban leírtakat tapasztaltam.
Nem akarok regelni a huawei.com-ra, úgy gondoltam a telefonon létrehozott fiók adatokkal be kellene tudjak jelentkezni, de mint kiderült ez nem egészen így van, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy az oldalra való bejelentkezés külön regisztrációt igényel-e
(egyéb eset hirtelen nem jutott eszembe miért nem sikerült bejelentkeznem)
Közben előkerítettem az email aktiváláshoz kapott levelet és abból sikerült erre a huawei webcímre eljutni [link] ahol gond nélkül sikerült bejelentkezni az említett email+jelszó párossal, úgyhogy a sima huawei.com-ra szvsz. biztosan külön kell regisztrálni.
Amúgy meg az 5.-éig élő 50% kedvezményes cloud tárhelyből indultam ki [link] mivel a facen kirakott leírás linkje olyan oldalra dob, ahol Ugrás Cloud alá gombon kattintva "nem történik semmi", így gondoltam előbb be kellene jelentkezni huawei weboldalon, ami nem igazán sikerült
bár most, hogy sikerült megfelelő webcímen bejelentkezni sem jutottam előrébb, mivel sem a Cloud-ra sem egyéb bárminemű szolgáltatásra vonatkozó előfizetési infó nem található a weboldali fiók központban
-
bferenc
tag
Sziasztok, Hány évig támogatja szoftveresen a készülékeket? (biztonság frissítés, emui)
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #2985 üzenetére
Mivelhogy benne volt a changelogban igen. Még a lehetséges bugokat is felsorolták. Ez a kép mai, xda-ról mentettem. Ezt ma kapta meg egy mate20 pro tulaj. Itt már semmi olyan nincs hogy előzetes vagy ilyenek.
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2981 üzenetére
"Direkt nem rakták fel"
Bocsi ez nem neked szól, ezért is jelöltem meg Off-topikként, de ezen jót röhögtem.
November óta folyamatosan néztem a beállításokban, hogy mikor lesz telepíthető. Pusztán kíváncsiságból, mivel egyébként második telefonként használom, a main driverem egy iPhone X. Mivel Nem vagyok nagy androidos nem tudtam, hogy ezt a HiCare-ből kellene feltenni és nem fogja magától felkínálni, milyen hülye eljárás már ez? Bocsi, de ilyenkor búj ki belőlem az "applefanboy" és kezdem el szídni a Droidot és mondogatni, hogz szórakozzon ezzel a szarral akinek 2 anyja van...
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2979 üzenetére
Az mit jelent, hogy "túlmentem"?
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2977 üzenetére
Ott is ugyanazt a választ kapom, mint a Beálltások menüben: "A szoftver naprakész"
Holott verziószám:
VDF.HU 9.1.0.7(CT.F01)
9.1.0.260(C431E4R2P2) -
sohajda90
aktív tag
válasz
Black_Raven #2975 üzenetére
Ott hol látnám?
-
sohajda90
aktív tag
Valakinek nincs infoja, hogy a Vodas itthon vásárolt készülékekre mikor jön ki az Android 10? Ahogy olvasom kb. már mindenki azt használja, de az én készülékemen nyoma sincs a frissítésnek...
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #2970 üzenetére
Lehet tudni az okát? Én rettentő sűrűn szoktam telefont cserélni, újdonság varázsa talán.
De ez a telefon, nekem nagyon bejött.. Talán az eddigi legjobb telefonom, pedig rohadt sok volt. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2970 üzenetére
Eddig csak közép kategóriám volt, ezt megtartom 2 évig biztos, addig fizetem
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2968 üzenetére
Pedig nézegettem már, de úgy értelmeztem, hogy javítás vagy ottani vétel után jár, én telekomnál vettem, de sikerült ez a lényeg
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2966 üzenetére
Köszi siker
3 napon belül már megjelenik azt írta.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2963 üzenetére
Karácsony előtt pár nappal vettem és nem láttam eddig olyant, hogy + garancia aktiválás. Úgy érzzelmeztem javítás kapcsán jár. Köszi sikerült aktiválni
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2961 üzenetére
Nem találok olyant
Hogy extra garanciát aktiválni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #2959 üzenetére
Szia! Nálad mi az a kiterjesztett garancia?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
P30-on HiCare-ben létrehoztam egy fiókot. Ezen adatokkal (email+jelszó) huawei weboldalán [link] (jobbfelül sign in) nem enged bejelentkezni, sőt jelszó visszaállításnál (Forgot your password? részen) azt írja nincs ilyen email-lel fiók, nincs ilyen telefonszám, a User ID-t meg fogalmam nincs mi akarna lenni
Tehát a HiCare és a weboldal két különböző regisztrációt igényel?
-
szemesi69
addikt
válasz
szabonagyur #2955 üzenetére
Ez mindig így volt, de ha listáról választasz nem nyúlhatsz mellé
-
szemesi69
addikt
válasz
szabonagyur #2952 üzenetére
Ami a listán van az hivatalos viszont eladó. Ott a garancia biztos, minden más oldal, max csak bolti garanciát ad, szóval lutri. A gyártói gari szerintem megéri azt a pluszt.
-
szemesi69
addikt
válasz
szabonagyur #2950 üzenetére
Szia! [link]
Ha gyártói garanciát szeretnél a linkben a lista. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
P30 Dual 128 GB 6 GB RAM vásárlását tervezzük függetlenül, gyártói garival.
Árukereső feldob jó pár lehetőséget olyan boltokkal amik eléggé ismeretlenek nekem de olyanokat is, mint pl az Aqua, Laptopszalon, Konzolvilág amiket jobban ismerek vagy éppen van tapasztalat velük.
Na most ugye az MM és társai 170-180e közötti árakon hozzák, kérdés amiket mondjuk az Aqua árul az másabb e bármilyen szempontból? Pl LSZ esetében látom 2 év gari van ugyanúgy, tehát jóval jobban megérheti megvenni.
Amik még olcsóbban árulják a telefon ilyen 140e környékén azok jól gondolom, hogy csak GSM garisok (nagyrészt 1 év garival vannak).
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #2947 üzenetére
Nállam még véletlenül sem kell, erőteljesebben rárakni az ujjam a leolvasóra. Nincs hiba, hiányosság egyedül nekem, hogy a statusbar nem lehúzható bárhonnan, ami orvosolható, de nálam az nem játszik(másik launcher).BÚÉK mindenkinek.
-
válasz
attiati #2943 üzenetére
Zavaróan egyben van a telefon, bosszant, hogy mire lemerül elfelejtem, hol a töltője. Nem lehet rootolni, nincs rá gcam. A felhőtlen kék égen egy trump formájú fosfolt éktelenkedik már fél éve, és még nem adtak ki rá javítást. Más telefonok kint a minuszokban tök jól melegítették a kezem, ez meg állandóan hideg.
Beltérben fotózásnál a főkamera fehéregyensúlyt nem igazán találja. A hms és a hongmeng még mindíg nem jött meg a mobilra.
Újévi lefekvés előtt nagyjából ennyi ugrik be. BUÉK! -
Diamond500
senior tag
Hello
Na csináltam Resetet, de ez az éjszakai Standby 10-15%-os merülés megmaradt sajnos -
atike
nagyúr
BÚÉK minden fórumtársnak!
-
attiati
veterán
írnátok légyszí' pár hiányosságot, zavaró hibát a telefonról?
Elfogulatlanul. -
Biztos nem átalános bug, csak nálam jött elő. Végülis tudok exponálni, így nem zavar. Most is próbálgatom. Az első kamerára váltva működik rendesen, csak a hátsó kamerával csinálja.
Egyébként úgy rémlik valakinek volt itt hasonló esete, de lusta vagyok visszakeresni. Talán majd jövőre megjavul -
Hagytam feltelepülni a 10-est. Kirívó hibákat nem írtatok, az óvodás szintű kinézetét vagy megszokom, vagy elfedem valami témával, ikonpakkal.
Nem csináltam sem resetet, se újraindítást, de még a futó programokat sem zártam be.
Eddig egy kamera buggal találkoztam, 8-10 fotó után, ha megnyomtam az exponáló gombot, akkor eltüntek a gomboj a képről ls nem csinált semmit. Aztán rájöttem ha ilyenkor bárhol rábökök a képre, akkor exponál. -
Iller
tag
válasz
Black_Raven #2931 üzenetére
Ezt egy 2016 os cikből másoltam ki . Azóta így csinálja a Google
-
sfdrakex
nagyúr
Nekem Prora most jött meg a 178as frissítés, az már december 1.
-
válasz
tarbela777 #2916 üzenetére
Na most néztem, a whatsapp sem értesít....
-
Iller
tag
válasz
Black_Raven #2928 üzenetére
Hello szia. Ez nem a teljes ,azt majd a Huawei adja ki . (Részleges frissítés.)Google az eddigi gyakorlatától eltérően két csomagot adott ki, egy részleges és egy teljes változatot. A cég azért döntött az új eljárás bevezetése mellett, hogy "rugalmasságot kínáljon az Android-partnereknek" az androidos eszközökben általánosan megtalálható biztonsági sérülékenységek gyorsabb kijavításához.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a részleges csomagba kerülnek a nem készülékspecifikus javítások, a teljes pedig kiegészül számos komponensspecifikus frissítéssel is. Ahogy a Google fel is tünteti a dedikált oldalon, ezt a végül kiadott biztonsági szintnél is egyértelműen jeleznie kell a gyártóknak - a július 1-i a részleges, a július 5-i dátumozású pedig bővebb csomagot jelenti.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #2926 üzenetére
Ezt nem is tudtam
Amúgy nekem is decemberi már.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tarbela777 #2924 üzenetére
Sztem, az már van mindenkinek, mivel szét van szedve Treble alapon, csak hülyén van írva. Kattints a Google Play Rendszerfrissitésre, a Beállitások>Biztonság menüpontban.
-
Zso83
tag
válasz
tarbela777 #2924 üzenetére
Szia!
Még nem jött, bár valaki már elvileg kapott...
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Decemberi biztonsági csomag még nem jött senkinek?
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Diamond500 #2918 üzenetére
Beállításokban a keresőbe írd be: inaktív
Fejlesztői beállításoknál van egy menü, ahol meg lehet nézni az alkalmazások aktív/inaktív állapotát. A legtöbb alkalmazásnál itt át is lehet állítani aktívról inaktívra (néhány rendszer alkalmazást nem enged állítani pl. email, amit én nem is használok)
Hátha ez is segít valamit az akkufogyasztásbanNálam ma reggelre 3%-ot esett (38%-ról 35%-ra). Nappalhoz képest AoD volt csak lekapcsolva 23h-tól
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #2908 üzenetére
Csináltál "gyári adatok visszaállítás"-t már....? Segíthet.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nem p30 telefonom van, de a honor 20 fórum nem igazán pörög, és hátha itt tudtok válaszolni.
A portré módnál a stúdió világítás effektet elő lehet valahogy varázsolni? Volt most a kezemben egy P30 lite, ott láttam ezt az opciót (ha jól sejtem, az még android 9-en volt). Korábbi huawei mobillal emlékszem, hogy frissítéskor kikerült a kamera appból egy-két opció, ami aztán javítva lett. Vagy ez eddig sem volt (nem sokat használtam 9-es androiddal)? Vagy ennyi különbség van a huawei és honor között? Előre is köszönöm a segítséget. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Energie X #2910 üzenetére
Egyedi gubanc lehet, feleségem P30 asára és az én Promra is jönnek az outlook értesítései, 10 es droidon. Bár nálunk nem volt gyári visszaállítás, felment a 10 és használjuk, de a fényképezős belassulás sem volt. Amíg lassú volt a fényképező addig ment az outlook csak resetelés óta nem?
-
9-es droidról átálltam 10-esre egy ideje. Nálam egy nagy hiba volt, hogy a kamera tetű lassú volt, vagyis pillanatokat nem lehetett vele elkapni. Az ai gondolkodott vagy 3-4 mp-et, a fénykép gomb megnyomásakor is kellett vagy 2-3 mp. Reseteltem. Szépen fut a 10-es droid, gyors a fényképező része. Viszont az outlookról nem jönnek értesítések! Ez azért gáz, mert ez a céges levelezésem. Sem aod nem jelzi, sem pötty nincs rajta. Átnéztem a beállításokat, semmi diszkrét nincs bekapcsolva, az automatikus indításnál is betettem, hogy mindenképp induljon el az app. Ezek nem segítettek. Letöröltem ujraindítottam a telefont majd újra feltettem play áruházból, megint forceoltam az automatikus indítást ujraindítottam a telefont, de még mindíg nem jön értesítés. Ezzel szórakozok 3 napja. Van valakinek ötlete mit lehetne tenni, hogy jöjjenek az outlook értesítések?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Diamond500 #2908 üzenetére
Akku használatnál melyik app fogyaszt?
-
atike
nagyúr
Jelentem én is átálltam 178-ra...
Minden extrás és különlegesebb programom fut hiba nélkül. Ezeket a kör alakú ikonokat erősen szoknom kell, de a dark mode és úgy alapból is az összkép számomra pozitív.
Egy dolgot nem értek - ha a hívónak van beállított fénykép mi a bánatért csak egy kicsi körben rakja ki...? Állítható ez valahol...?
-
workin
senior tag
válasz
Diamond500 #2903 üzenetére
Nekem is annyit, szóval szerintem ez nem olyan rossz, de megy minden, GPS, WiFi, adat, Bluetooth, GSM, meg amit csak el tudsz képzelni, de még így is jól bírja.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #2903 üzenetére
Nekem most éjjel 1 százalék volt. De ez függ sokmindentől.
-
Diamond500
senior tag
Nektek mennyit merül az éjszaka folyamán? 10-15%-ot nekem,soknak tartom..de általában a Huawei főoldal a legnagyobb fogyasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged