Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ha frissittek 10-re és nem megy egy app (hallottam, hogy még nem mind megy), vissza lehet rakni a 9-es droidot? -
Visszajöttem 9.1-re. Most van minden értesítés, minden szuper. A gyári hívásrögzítő app viszont nem tud rögzíteni. Egy pillanatra azt írja ki hogy nincs írási joga vagy vmi ilyesmi. Ezt hol tudnám beállítani hogy jó legyen?
-
mouzrr
őstag
Sziasztok, beleptem a klubba egy telekomnal vasarolt p30-cal, immarom 10es androidon. Egyből lenne egy kerdesem: az értesítési sávon megoldhato hogy akkor is torlodjon az ertesites ha balra huzom, ne csak jobbra huzaskor? Köszi!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szemesi69 #3192 üzenetére
Annak, hogy ami a fejedben gondolatban ott van még nem tükröződik át abba, amit leírtál. Ha leírod, hogy előző 9.1-es telódhoz viszonyítva.....nem tapasztaltál hátrányt, akkor nem születik meg a hsz-om, de ugye abból amit először írtál az jön le, hogy nincs is összehasonlítási alapod 9-el, mivel nem is használtad
MEA CULPA részemről
csak egy kis gonoszkodásnak szántam, nem kötekedésnek
-
szemesi69
addikt
A kérdés arra irányult, hogy van-e hátránya.
Az elöző telefonom p30 lite 9.1 volt, sokáig úgy használtam, majd az is frissült 10-re, tehát van össze hasonlítási alapom, mert az otp app azon is ment. Addig oké, hogy két különböző telefon, de a rendszer ugyan az. Végül is mindenbe bele lehet kötni.
Kötekedni akarsz?
Ennek most mi értelme volt? -
shagy
tag
Sziasztok!
EMUI 10 re váltásnak van valami hátránya? OTP appja működik valakinél az új rendszeren? -
droti25
őstag
Sziasztok,
Segítsetek pls!
Hol tudom azt beállítani, hogy egy adott app értesítése felébresztheti a képernyőt.
Köszi -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #3171 üzenetére
Valamit félre értettél, pedig írtam: "egyénileg kiválasztott APP-ok értesítései"
Egy menüben felkínálja kiválasztásra az összes telepített és az egyébként nem is látható rendszer APP-ot (pl. Android Auto), melyek közül egyesével egyszerű checkbox-al lehet kijelölni melyek esetén "csipogjon", tehát amit nem jelölsz ki azoknál ez a progi nem fog jelezni.
Viszont, ha érkezett egy értesítés beállított APP-tól - esetedben legyen ez email amire nem akarsz válaszolni - akkor a zárképernyőn az értesítések között ott lesz az email értesítése és megjelenik egy másik értesítés is mellé a Missed Notifications Reminder-től. Ha a Reminder értesítését "eldobod" oldalra, akkor onnantól kezdve nem fog csipogni, de az email értesítője ottmarad, így ha legközelebb ránézel a telóra fogod látni az értesítést a levélről.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Maffia91 #3160 üzenetére
Sziasztok!
Első sorban a Nova használoktól szeretnék kérni segítséget.
Fentebb leírtam a hiba jelenséget. Megfejtettem, hogy a Nova dupla kopp-os képernyő zárása okozza a hibát.
Megtenné nekem egy Nova használó, hogy beállítja a dupla koppot. Majd utána valaki küld neki egy üzenetet, amire az előző képen az értesítésekből elkezd választ írni, de közben a másik fél küld még egy üzenetet. (A két üzenet között legalább 2 mp teljen el)
Tudom bonyi, de megköszönném, ha más is tesztelné :) -
dave0825
őstag
Nekem is Nova van 10-en, igaz, én előtte is azt használtam, és csak frissítettem, így nem a 10-re telepítettem. Nem tudom, ez a különbség számít-e (de ha a hívásrögzítőt nézem, akkor számít, mert az is csak így működik 10-en, ha előtte 9-en is az volt, és úgy frissítetted a rendszert).
-
dave0825
őstag
Köszi, de ilyet semmiképp nem szeretnék, mert ha hallom is, hogy jött valami, megnézem, Messengeren írt valaki, direkt nem nézem meg, mert nem fontos (viccesvideót küldött pl.), nekem ne kiabáljon 5 percenként.
Most látom, hogy írtad a Messengert, de email jön még nekem max, vagy Aliexpress értesítés, más nemigen, azokról se akarom, hogy szóljon, ha nem néztem meg, mert lehet, hogy de, csak nincs időm válaszolni, visszajelzést adni, stb.
De ettől érdekes infó, másnak még hasznos lehet. -
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #3169 üzenetére
Esetleg AoD helyett/mellé csak hangjelzést produkáló Missed Notifications Reminder (nincs reklám benne, nem is látni, hogy fut...csak hallani, ha van "mondanivalója")
Nálam AoD mellett fut, beállított 5 perces periódussal, testre szabott hanggal jelez az egyénileg kiválasztott APP-ok értesítései megjelenésekorHa nincs az ember szeme előtt a telefon (pl. zsebben van) és nem sikerült meghallani egy sms-t, naptár figyelmeztetést, stb.., akkor ez jelzi, nálam pl. 5 percenként, hogy volt valami értesítés (face, messenger nálam ehhez nincs beállítva, így azokra pl. nem jelez, AoD-on viszont ott vannak ezek is)
-
dave0825
őstag
Én sokat próbáltam, volt több olyan, aminél körben a kijelző villogott, ha értesítés jött, de valahogy egyik sem működött normálisan, valami hiba mindegyikben volt. Vagy értesítés nem jött, vagy nem úgy, vagy a hívást nem jelezte, vagy nem csinált semmit... Próbáltam vagy 10-et... Így maradt a gyári.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szemesi69 #3166 üzenetére
Nova nem okoz gondot AoD-nak, nálam Nova van alapértelmezésben és dobálja AoD az értesítéseket.
Legalábbis Messenger, sms, nem fogadott hívások megjelennek, sőt még GSAM Battery Monitor is kirakott oda ikont, csak a tartalma volt semmitmondó (először azt hittem rá, hogy az email APP cucca - amit amúgy nem használok -, de kiderült, hogy a GSAM rakta ki, csak éppen az aktuális akku kapacitás maradt ki a kijelzésből), így ezt kikapcsoltam
-
szemesi69
addikt
-
tomi_x
tag
Használ valaki esetleg AOD appot?
Melyik a legjobb? -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
10-re váltás után tapasztaltam az alábbi hibát.
Facebook Messenger üzeneteket én az értesítőből nézem meg és válaszolok is rá.
Hogyha válasz közben kapok még egy üzenetet, akkor egy soft újraindítást csinál a telefon... Kb 3 mp...
Csinaltam "tiltott szót" "fr". A programok visszatelepítése elött nem volt gond. Hogy tudom kideríteni, hogy melyik app miatt van? Amikor csak a Messenger volt fent, nem csinálta... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3154 üzenetére
Próbáltam mindenhol, de semmmi...
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Most tervezek P30-at venni. Arra lennék kíváncsi, hogy vannak e olyan populárisabb Google alkalmazások, amelyek a google play áruházból a balhé miatt elűntek/eltünnek? Avagy P30-on lévő Google play áruházból még minden google illetve mondjuk microsoft szolgáltatás (gondolok itt: gmail/youtube/insta/térkép stb, még akár microsoft termékek) gond nélkül elérhető/elérhető lesz?
-
Slapy
aktív tag
válasz
sfdrakex #3150 üzenetére
Én úgy szoktam hogy nem csinálok rögtön fr-t,csak ha előjönnek anomáliák,hibák...Most nem jött elő semmi,minden app működik, kijelző időm is emelkedett! Mondjuk lehet annak köszönhetem hogy nem frissítettem első körben ,csak nemrég mikor 2.szorra megjött a frissítés lehetősége és addigra rendbe rakták az app-okat
-
sfdrakex
nagyúr
-
Slapy
aktív tag
Akkor én inkább csendben maradok!
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3142 üzenetére
-
Zso83
tag
válasz
Black_Raven #3142 üzenetére
Az Android 10-re gondolsz?
-
diane
tag
Sziasztok! Nekem az AOD semmilyen értesítést nem jelez. Sem alap sms-t, sem nem fogadott hívást, sem vibert, semmit. Mit kell beállítani az alkalmazásoknál vagy akárhol? Már teljesen kiakaszt. 😠
-
ignisz
senior tag
Telekomon semmi
-
Független P30-amra most tölti a 178-ast... Remélem titokban az értesítéseket is javították (outlook, viber, gmail, whatsapp)
-
nordo
tag
válasz
Diamond500 #3127 üzenetére
Megoldottam, soft reset és most müxik.
-
nordo
tag
válasz
Diamond500 #3125 üzenetére
Köszi de ez eddig is megvolt, azért ennyire béna nem vagyok.
-
nordo
tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni, hogy az SMS érkezésekor miért nem szólal meg semmilyen beállított hang.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Használ valaki Huawei Band 3 Pro-t? Van benne GPS...tényleg működik telefon nélkül is? Vagy ugyanúgy vinni kell vele a telót?
üdv,
Dani -
tomi_x
tag
Sziasztok!
Egy kicsit hosszú lesz.Szóval adott egy P30, 2 SIM kártyával.
Az 1-es van használatban telefonálás, smsezésre. A 2-es a nethez van.
Az SMS küldéssel fogadassal van gondom. Konkrétan van 2 személy akitől nem érkeznek meg az smsek. De ha a 2es SIM kártyára küldik akkor megkapom.
Már atneztem mindent, nincsenek tiltó listán.
Ötlet, hogy mi lehet a gond? -
L4mie
veterán
Sziasztok,
Gyári P30 smart flip tokkal kapcsolatban találkozott már valaki ilyen hibával, hogy kb 4. hét alatt elkezdett feljönni az egyik layer, bal felül és jobb alul? Zsebben csak csukva volt, nem kaparásztam nem csesztettem a belsejét...elég tré....
[kép] -
nordo
tag
válasz
sfdrakex #3091 üzenetére
A horizon go által megjelenített kép milliméterre azonos a p10-én és a p30-on (mivel a 16:9-es képarány ami megjelenik a tv adás alatt pont a p10 kijelző méretének felel meg).
Arra jutottam hiába nagyobb a kép felbontása a p30-on a megjelenített képpontok mérete is nagyobb az adott területen, és valószínűleg ezért látom rosszabbnak a mínöséget.
De köszi a választ.
-
AtHoS
nagyúr
Nem nagyon vágom ezt a részt, de root nélkül elég korlátozottak a lehetőségek.
Annyit azért megnézhetsz, hogy az Akkumulátor - > Alkalmazásindítás részen miután legfölül az Összes automatikus kezelése -t kikapcsoltad, lefelé görgetve megnézed, hogy maradt-e valamelyik alkalmazás bekapcsolt állapotban (nálam pl. face szépen ott volt bekacsolva).Ha ott csak be volt kapcsolva, akkor mehet a kikapcsolása és ilyenkor rákérdez a manuálisan választható értékekre (auto indítás, más progi indíthatja-e ill. háttérben futhat-e).
Ezeket a manuális értékeket tudod később a jobb felül lévő pötty-pötty-pötty részen matatni (itt azon APP-ok, melyeknél engedélyezve van az auto kezelés nem is jelennek meg)
Iller #3115
Semmi gond, én vagyok ezen a területen picit nehezebb felfogású
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Üvegfóliát szeretnék a készülékre vásárolni. Újjlenyomat olvasás menni fog vagy valami speckó fólia kell rá? -
AtHoS
nagyúr
Hát nem vagy bőbeszédű, mindent harapófogóval kellene kihúzni belőled
de legalább sfdrakex felhomályosított mire is gondoltál
Messengerhez akkor nyúlok, ha muszáj, emiatt jelenleg inkább nem hagynám rá az SMS-ek kezelését (aztán lehet változik majd az álláspontom idővel
)
Ebből kifolyólag következtetek, hogy a Google SMS alkalmazásában kellene alapértelmezett SIM választó funkciónak lennie, ami jelenleg nincs.
Mondjuk mikor elkezdtem használni a telefont nem lehetett sms folyamból egyesével törölni tételeket, csak magát az egész folyamot - érdeklődtem is ezzel kapcsolatban a topikban - de azt közben egy frissítéssel megoldották. Lehet ez a beállítási lehetőség is előkerül majd valamikor.
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #3107 üzenetére
Gondolom térerő gondok... Hegyekben (is) voltunk, meg sokat úton...
-
AtHoS
nagyúr
Ott sajnos semmire sem fogsz jutni, ugyanis a választható lehetőségek között nincs egyéni kijelölésekre lehetőség. Ami van:
- Normál korlát (alapértelmezés)
- Nincs háttérfolyamat
- legfeljebb 1 .... 4 folyamat közül választásAztán ennyi, sanyi, nincs több semmi
Amúgy a Nincs háttérfolyamat mit is tesz valójában?
A teló: időjárást frissít? emailt lekér? sms, hívás megérkezik? Naptárbejegyzés figyelmeztetés megjelenik? Ébresztő működik? Whatsapp, messenger, stb.... üzenetek megérkeznek időben? Bank APP push üzenetei megjelennek? Akkuhasználat figyelő pl. GSAM működik? Egészség APP, extra Launcher rendben teszi a dolgát? LED pótló alkalmazások teszik a dolgukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest