- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
Black_Raven #2197 üzenetére
Rakott fel neked valami egyebet is a nagy frissítés után? Mik az első tapasztalatok? Mert a leírásában akad néhány ismert hiba, mondjuk ezek egy része nem érint (pl. PUBG).
-
Rusi
senior tag
A "rejtély" megoldása pedig ez lesz: [link]
-
válasz
kurucz24 #2192 üzenetére
Turbado nem egy sarki gsmbolt, hanem egy nemzetközi e-kereskedelmi hálózat. Nem mellesleg a legjobb garanciás szolgáltatást adják, pl. hibabejelentés esetén ők küldik a futárt a hibás telefonért, és hozzák a javítottat. A készülék garanciája imei alapján regisztrálva van náluk, tehát nem kell számlát őrizgetni évekig, papír nélkül is garanciás náluk a cucc.
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
P30-at és úgy általában Huawei készüléket mennyire ajánlott "egyszerűbb" gsm boltban megvenni? Pl.: Mobilcorner, Turbado, ishop, xxlgsm,stb.
A Mobilcorner-nél úgy hirdetik a Huawei készülekeket, hogy "2 év teljes körű gyártói garancia". Ez valóban így is van?
A garanciális feltételeknél pedig ez van írva: Huawei (2 év, nekünk kell visszaküldeni és mi küldjük az európai márkaszervizbe( 2-4 hét a javítási idő). Lehet ebben valami buktató?Mostanában egyre több cikket olvasni, hogy nem ajánlják ezeket a boltokat, csak hivatalos forgalmazó 2 év garanciával, de ott jóval drágább: P30 Mobilcorner: ~155e / EMAG(hivatalos forg.): 179e
Köszi
-
ttt1
őstag
válasz
Black_Raven #2189 üzenetére
Akkor felengedem rá. Bár a másik slotba tcomos van, azaz ha kicserélem akkor meg a tcomos szar megy fel elsőre ?
-
ttt1
őstag
Hi.Ha van egy független telóm és belerakom a vodás kártyát elkezd leszedni frissítést. Az utána ha kiveszem "megszűnik" vagy a vodás soft fog rajta maradni?
-
Essien
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #2184 üzenetére
Sziasztok. Samsungról váltanék, ezelőtt volt már mate 10 pro-m . Az AOD nagyon fontos nekem de akkor még nagyon gyerekcipőben járt a huawei-nel csak hívást meg sms-t jelzett . Sikerült mar megoldaniuk hogy minden alkalmazás értesítést mutasson?
köszi
-
Viiktor1989
aktív tag
Hahó! Skacok honnan lenne érdemes ezt a telefont újonnan megvenni?
-
Diamond500
senior tag
Srácok, a rendszer és bizt.frissítéseket le lehet tíltani mókolás nélkül?
(most hogy ez miért szükséges stb. azt hagyjuk)
Köszi -
papeti01
senior tag
kamerával mennyire vagytok elégedettek?
mennyire gond az hogy csak az egyik (tele) kapott ois-t? -
BudaII
csendes tag
Sziasztok!
A mostani biztonsági frissités után az addig jól működő Android Autó nem csatlakozik USB-n a Peugeot autóhoz...van valami ötletetetk a megoldásra? -
Jó, ne általánosítsunk. Akkor viszont adódik a kérdés, hogy melyik a jellemző? A Te eseted vagy az enyém?
Én nem tettem semmit azért, hogy kapjak frissítéseket, sőt, az automatikus frissítés nálam ki van kapcsolva. Csak jelzi, ha van valami, aztán a visszajelzések után eldöntöm, hogy letöltöm és telepítem-e. Kártyafüggetlen. -
válasz
papeti01 #2171 üzenetére
Várható élettartam? Az újonnan vett Y300-am (2013) két év aktív használat és évekig tartó tartalékos funkció után még mindíg működik. Mondjuk használni már nemigen lehet.
Kinek mi a felesleges alkalmazás? Ami nem kell, azt letiltod és kész. Már nem 1 giga ram van a telefonokban, azokban még volt értelme az apptörölgetésnek. -
sziasztok, beléptem én is a p30-at nyúzók táborába, egy bosszantó dolgot vettem észre, 2 SIMmel használom, VoLTE kikapcsolva, és mégis, amikor telefonálok, függetlenül attól, hogy én hívok, vagy engem hívnak, a kapcsolás után 3-5mp mire feléled a mikrofon, addig megy a halló-zás a másik oldalon. Vigyem vissza gariba, vagy ez vmi szoftveres nyűg lehet?
-
workin
senior tag
Nekem is a legfrissebb van, jöttek / jönnek szépen a frissítések.
Meg vagyok velük elégedveNekem az kifejezetten tetszik, hogy nincsenek epikus hibák egy egy frissítés után, más gyártó esetében ez simán előfordul.... Tapasztalat.
Nekem az utóbbi idők legjobb telefonja
le nem cserélném most semmire
-
válasz
papeti01 #2161 üzenetére
Biztonsági frissítések jönnek rendszeresen, bár épp a legutóbbinál volt olyan, hogy egyszerre kettő jött, de ez annak tudható be, hogy mostanában kapja a teló a 10-es droidot, és ugye arra koncentráltak a Huaweinél.
444 eur nem rossz ár érte, de nem is olyan hú de jó. Ha azt sokallod, akkor érdemes alig használtat nézni hirdetésekben. Én is egy hónapos használtat vettem, gyakorkatilag teljesen új, viszont átszámolva 370 euro, és két év garanciás
Konkurencia: Samsung S10, S10e. Picit jobb videoval, sokkal rosszabb üzemidővel. Pixel4 jobb fényképező, és összehajthatóMás komoly telefon nincs 150 mm alatt.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok én is egy ilyen teló beszerzésén.
Az lenne a kérdésem, hogy biztonsági frissitésekre mennyire lehet számítani a jövőben?
Illetve néztem német amazonon 444 EUR, az jó ár érte vagy sok?
Mik a fő konkurenciái ennek a telónak?Előre is köszönöm!
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Csatlakozom a csapathoz
-
artid
aktív tag
Hát elkezdődött...
EMUI 10. -
-
Taurus470
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Gyb001
senior tag
Nektek sikerült megoldani hogy egyszerre két app adjon ki hangot? Samsungon a sound assistant app segítségével megoltható, de erre nem találtam.
Pl zene + 9gag egyszerre -
törölt tag
Összetört kamera üveget nem cserélik gariba ugye?😄
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Van a fejlesztői beállításokon belül egy "két kártyás 4g" opció.
Ezt érdemes bekapcsolni? Van vmi haszna? -
válasz
Taurus470 #2141 üzenetére
A gyárilag rajta levő fóliának van egy nem kevésbé fontos jó tulajdonsága: nem sima, hanem oleofób bevonat van rajta, azaz zsírtaszító, minimális mértékben lesz csak ujjlenyomatos. Nem kell állandóan a kijelzőt törölgetni, sokkal szebb marad a telefon, mint egy sima üveggel ami éktelenül foltos lesz mindentől
-
Taurus470
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Még egy kérdésem volna, aki esetleg szokott játszani, gondolom egyik játék sem okoz gondot neki, max grafikán sem?
-
hali_tomi
tag
Köszi, de hát már visszakerült a boltba a telefon.
Régen nagy android-fun voltam, de mióta van iOS telóm is elkényelmesedtem.
Szóval ha valami nem megy és mókolni kell, akkor az nem lehet jó.Az a vicces, hogy a céges kb 2 éves Redmi 4X-re poénból felraktam az AA-t, és hibátlanul megy.
Blaise: akkor nálam nem tudom mi van... passz.
-
válasz
Taurus470 #2133 üzenetére
Érthetetlen módon a tesztből kimaradt a kijelzőmérős táblázat, ezért nem tudunk konkrét számokat odatenni a S7Ege max fényerőn 744 nitje mellé. Nekem semmi bajom a kijelzővel, nagyon szép, és ha kell brutális fényerőt tud.
A noccsot én is rühellem, nálam ki van kapcsolva, az értesítési sor fekete, így a nocs gyakorkatilag nem látszik.
Az akkuidő pedig irigylésre méltó. Főleg Samsung csúcsokhoz képest. Persze kinek mi az átlagos használat. Nekem egy sim, folyamatos wifi/4G, bluetooth, sok netezés és csevegés, kevés fényképezés, semmi játék, így 6-7 óra feletti sot-okat tud, kétnaponta töltve. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Taurus470 #2133 üzenetére
Hi!
S7 nem toom
Milyen az amoled benne? Sztem jó, bár volt aki ekézte a pentile matrix miatt. Nekem S8+ volt, sztem a P30 élesebb, a fehér fehérebb, nappal nincs gond a láthatósággal.Notch
Sztem ekkora méretben gyorsan megszokható és nem is használom a kitakarást. Nekem jobban tetszik, mint a pötty.Én most raktam töltőre és 18h után 6,5h kijelzőidő volt. Általában ha sokat használod 5-7 óra kijelző, ha keveset akkor 2 napig is elmegy (kb 2-3h kijelzőidővel, 1 óra beszéddel). Persze ebbe a hívásidő is beleszólhat.
Gyárilag van rajta fólia. Ha cserélni akarsz van sok beszerzési lehetőség fólia/üveg terén. Mivel nem edge kijekzős a feltett fólia többet bír.
-
Taurus470
csendes tag
Üdvözlet!
Készülék vásárlás előtt állok és ez a készülék is egy a lehetőségek közül. Így néhány kérdést feltennék nektek.
Első kérdésem azokhoz szólna, akik s7 vagy s7 edgeről váltottak és a kijelző fényerejére vonatkozna, sokat használnám kültéren ezért fontos lenne a láthatóság tehát összehasonlítva kb mennyire eltérő a kettő. (Simán a kültéri használatra vonatkozóan is érdekel, hogy mennyire látható). Illetve mennyire hozza az AMOLED kijelzők szintjét a készülék?
További kérdésem lenne, hogy mennyire megszokható a notch? (Nem notchos készülékről váltanék ezért kérdezem, tudom, hogy van „notch elrejtése” funkció)
Az akkumulátorra vonatkozóan átlagos használattal körülbelül mennyi kijelzőidő hozható ki?
Valmint még egy utolsó.Kijelzővédő üveg/fólia mennyire elérhető hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #2130 üzenetére
Ebben jobb a kamera.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, és fontos lenne nekem a kamera minősége.. P20 Pro-hoz képest mennyire gyengébb?
-
artid
aktív tag
válasz
hali_tomi #2123 üzenetére
Én Samungon használtam gond nélkül (igaz, korábbi verzót), ahogy írtam, playből frissített alkalmazással. Sosem volt gond.
A lokáció csak az alkalmazás play-ben való elérhetőségét korlátozza. Ha már megvan, akkor működik (különben nem utazhatsz vele nem támogatott országba).
-
artid
aktív tag
Én Samungot használtam AA-val, Play-es appal, gond nélkül. Igaz, kb amióta megvan a P30, nem próbáltam. De ha kell, kipróbálom valamikor.
Igaz, hogy nálunk playben nem elérhető, de ehhez csupán egy Ausztriai beállítású Google fiók kell, s már tölthető isMegnézzem megy-e?
-
Gyb001
senior tag
Nektek jó az aod és az ébresztő a frissítés óta?
~5 körül fölébredtem, az aod még ~22:30 körül járt. Dupla kopp után frissült.
5:45 kor kellet volna ébresztenie de addig nem ébresztett amíg meg nem nyomtam a bekapcs gombot. -
Quqesz
nagyúr
válasz
hali_tomi #2123 üzenetére
Ismerősöm Skoda+samsung esetében ment egy darabig rendesen,ajd egyszer csak kérte frissítse és onnantól annyi lett. Lehet nálad az auto vs telefon nem kompatibilis ebben, bár ugye usb-n keresztül nem lenne szabad ilyennek lennie.....mikor összedugod nem kérdez rá a teló, hogy mit csináljon? (csak töltés, fájlok átvitele, stb)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
hali_tomi #2119 üzenetére
Míg az ios car play globális, addig az android auto nem, pl a mi régiónkban nem(Mország). Ezért nincsen a play áruházban. Az apk meg másnál sem tökéletes, egy idő után frissítés miatt le is tilt.
De!
Próbáld ki ezt: elindítod az appot, multitaskban(négyzet ikon vagy az ujjad felfele húzva hagyod) megkeresed az app ablakját, az ablakot lefele húzod a kijelzőn, majd elenged és a jobb felső sarokban lesz egy lakat ikon. Ekkor elvileg mennie kell.
2 helyen nézd meg még:
-beáll/ akkumulátor/ alkalmazás indítás/ ne legyen az app mellet bekapcsolva
-beáll/alkalmazások/alkalmazások/jobb fent 3 pötty / speciális hozzáférés/ akkumulátor optimalizáció/ keresd meg az appot és vedd ki -
hali_tomi
tag
válasz
sfdrakex #2118 üzenetére
Full új telefon, egyetlen alkalmazást raktam fel, az Android Auto-t. (Sejtettem hogy ezzel gond lehet) De megnézem a beállításokat, de nem állítottam el semmit.
Hivatalos app: Hát oké, de most ezért utazzak külföldre, hogy letöltsem hivatalosan?
Vagy nem értem.
Ez most eléggé elszomorított, úgy alapvetően androiddal kapcsolatban, mert iOS-ről váltanék (vissza), és ott az Apple Car Play az olyan szinten plug-and-play, hogy csak na.
De most nem értem, azt írod, hogy nem a telefon hibája. Szóval szerinted rossz az AA? Vagy az apk-mirror-os app? Vagy a Peugeot nem szereti? Sajnos akármelyik, ez így deal-breaker.
Direkt ki sem vettem amúgy a gyári fóliából... szóval remélem visszaveszik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
hali_tomi #2117 üzenetére
Energiagazdálkodásban nincs elállítva semmi? Bluetoothra beállítva ha nincs forgalom lekapcsolhon, vagy app leállítására valami?
Most néztem playen véleményeket és volt aki írta külföldön playből letöltve jó, de mókolva fagy, eldobálja. Szóval nem biztos, hogy a telefon hibája.
-
hali_tomi
tag
válasz
csobolade #2071 üzenetére
No hát jelentem, megvettem a telót, és nálam nem jó az Android Auto. Peugeot 3008-cal.
Kb 5 perc a max amíg menni tud. Utána eldobja. Majd újracsatlakozás. De volt olyan, hogy 10 másodperc alatt 3-szor dobta el. (Két különböző verziójú apk-t is kipróbáltam.)Úgyhogy, megy vissza a boltba... Mármint a telefon, nem az autó.
-
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, ha marhaságot kérdezek, de P30on hol találom a GPay-t?
Ismerem a Simple féle megoldást is, csak érdekelne a Google féle is.
Köszi -
mjani1172
addikt
válasz
Black_Raven #2103 üzenetére
Aki nemrég Samsungos volt az nem kap.
-
Nekem két esemény volt az elmúlt 24 órában. Negyedikén késő este jelzett a telefon, hogy van elérhető frissítés. Nálam ki van kapcsolva az automatikus fríssítés, ezért csak a frissítés infóit mutatta. Láttam, hogy csak biztonsági cucc, ezért ma letöltöttem, telepítettem.
Másik esemény, hogy mindenféle kérés vagy kapcsolgatás nélkül megjelent a Volte felirat az értesítő ikonsávon. Ezzel egyidőben jött a telenortól egy üzenet
Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel értesitjük, hogy 72 òràn belül aktivàljuk készülékén a VoLTE technikai ùjitàsunkat. A technològia hasznàlata nem jàr extra költségekkel, és àltala lehetöség nyilik 4G hàlòzaton HD minöségü hanghivàsok bonyolitàsàra, akàr ezzel egy idöben 4G-n netezésre. Ahhoz, hogy ezt kipròbàlhassa, nem kell màst tennie, mint frissiteni a legùjabb szoftverre a készülékét. A VoLTE technològiàròl tovàbbi részletek: http://bit.ly/telenor-volte Üdvözlettel, Telenor -
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #2100 üzenetére
Mivel nekem (is) mindenféle mókolás (és külső program - HiSuite) nélkül, simán OTA-n jött a frissítés így nem gondolnám hogy ne lenne Approved...
Mármint valójában, nem egy program által...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged