Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
A sima 200 is ívelt? Azt hittem, csak a Pro. Nekem is nagyon tetszik eddig, egyedül tényleg az aktív flip tok és annak támogatása hiányzik nagyon. Nagyon megszoktam a P30-nál (és a korábbi telefonjaimnál), hogy a tokot kinyitva nyitotta, becsukva zárta a kijelzőt. Most mindig nyomkodnom kell a power gombot. De na, ez legyen a legnagyobb gond.
-
L4mie
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Nekem a kezdetek óta ilyen ez a csodatelefon
de nem csak a mess-el, akár hívásokkal is, volt már minden is cserélve -
castiels
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Aksi állapotot hogyan lehet ellenőrizni?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
"Bár én biztos bem állítottam ezen."
Alapértelmezetten engedélyezett ez a beállítás, így kikapcsolni kell/szükséges, ha valamelyik alkalmazás problémás emiatt
-
válasz
killertibi
üzenetére
Amióta a messenger létezik, azóta képtelenek megcsinálni a normális működését. Bármelyik telefon fórumába beleolvasok mindben találni messenger panaszokat és persze mindenki a telefonban keresi a hibát. A csúcs, ez a "látta/nem látta" faszság benne. Hány emberi kapcsolat ment már tönkre ez miatt a teljesen kiszámíthatatlan működésű szar miatt: "láttam, hogy láttad, mértnem válaszoltál". Ha nekem valami fontos, sose üzenetekben intézem, hanem felhívom, és megbeszéljük. Feleségem messengerezik. Vele már réges-rég megbeszéltem, hogy ha messenger/facse problémája van, engem hagyjon békén. Bármiben segítek neki, kivéve ezt a kettőt. Én soha nem is használtam mert már a kezdetektől problémás volt. Mindenkivel Viber-en tartom a kapcsolatot. Az se a tökéletesség szobra, de legalább nem gerjeszt konfliktusokat a felhasználói között a hibás működésével.
-
tom570
aktív tag
válasz
killertibi
üzenetére
Sok ismerősöm késve, vagy pedig nem is kapta meg az elküldött üzeneteket.
Sőt a FB messenger azt jelzi, hogy "látta" közben meg sem kapta!
Szóval nem egyedi az eset az tuti. -
Ellia
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Dettó, sima FB appban látom, hogy jelzi, de amúgy sehol máshol.
-
Pityu89
senior tag
válasz
killertibi
üzenetére
Nekem is ilyen. De a szomszéd is panaszkodik, akinek samsungja van. Mindketten vodásak vagyunk, ennyi csak a közös pontunk.
-
killertibi
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Tapasztaltok. Szeptember 29-én leadtam a TMX oldalán a javítási igényt, másnap a futár el is vitte a telefont. Aztán eltelt több mint egy hét, nem jött semmi hír, így múlt héten szerdán rájuk csörögtem, hogy mizu, erre közlik velem, hogy a kiküldött ajánlatra reagálni kellene. Mondom nem kaptam semmit. Ó jajj, ne haragudjak, akkor mindjárt küldik. 10 percen belül megkaptam, elfogadtam, és ma hozta a futár a telefont. Ezt a kis malőrt leszámítva nem volt gond, a telefonon sincs semmi nyoma a szerelésnek.
-
L4mie
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
pfff....
-
laaceee98
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Tudtommal a körúton még működik a hivatalos márkabolt és szerviz. A MOM-nál, ami volt pár évig a Hillside aljában az megszűnt.
-
Cranium
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Koszi a valaszt, viszont hiaba van beallitva hogy "Mutatas" ugyanugy azt jelzi hogy "1 ertesites" erkezett
-
laaceee98
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Nekem sem az, sem más metódus nem hozta még fel. 11.0.0.174-ig jött le, úgy 2-3 héttel ezelőtt, miután szűk egy év elteltével géphez kötöttem USB-n, és a HiSuite lecsorgatta a dolgokat. Bár ahogy olvasom az első véleményeket, lehet hogy örülni kéne, hogy még 11-en ragadtam

-
válasz
killertibi
üzenetére
Szóval 10 perc képernyőidővel csökkent az akku szintje 53 %-ot?
-
válasz
killertibi
üzenetére
Ahogy nézem ez mindig minden fórumon extra nagy kérdéskör. Én 2 kártyával, 4g-n netezéssel és kva sok telefonálással eddig is 1 napig voltam el vele. Chrome meríti és melegszik na bumm. Divatos nézni a SOT-ot csak nem tudom minek, kb mindegyik telefon pár százalék eltéréssel ugyanazt tudja. Én minden reggel 100%-ra töltöm és mire hazaérek kb este 6-7 körül csak 30% marad az akksiban. Ameddig az előző verzió volt fent addig lehet 33% maradt az akksiban vagy kevesebbet telefonáltam ki tudja
Vagy belefér a 10% mérési hibahatárba. Igazából az akksiidő és SOT sztem annak fontos aki nem tölti minden nap a telefonját mert nem veszi annyira igénybe a 2G/4G-t. De azt nézni, hogy úristen ennyi a SOT meg az akksiüzemidő ezért 30 perccel kevesebb készenléti módban tud lenni a telefon, vagy 15 perccel kevesebbet tudok játszani sztem balga dolog...
Én vigyázok a telefonomra, de ez egy használati tárgy. Azért vettem, hogy telefonáljak, netezzek, fényképezzek néha ennyi.
Egyébként meg ha megifgyelitek az egyik SW verzióval kicsit kevesebb az üzemidő, a következővel meg javul. Régóta olvasom a P30 topikot mindíg ezeket írják le... Használjatok iPhone-t meglátjátok ahhoz képest milyen király ez a " jajj 3%-al rosszabb az előző verzióhoz képest üzemidő"
Ui.: Nem megbántani akarok bárkit is, de néha tényleg túl van lihegve az üzemidő és SOT téma... -
0519
senior tag
válasz
killertibi
üzenetére
Ne költs olyan sokat.
TempoTec Sonata HD jelentős előrelépés lenne az analóg kimenethez képest.
-
válasz
killertibi
üzenetére
Kérdés, mennyit szánsz rá. Nagyjából 10 ezertől indulnak amit már érdemes (= jobb mint a telefon dac-ja). Többféle megoldás van, sajnos az olcsóbbak pont nem olyanok, ami pici és egyszerű.
Sajna jó minőségű usbc dac, vagy fejhallgató erősítő (kb ugyanazt jelenti) 20 ezer alatt nincs. Az olcsóbb dac-ok nem usbc-sek hanem usba, ezért kell hozzá egy kis átalakító biszbasz. Én ezek alá nem adnám (persze nem csak ezek vannak):
Creative XG-1 [link]
Fiio K1 [link]
Külföldi nagy webáruházakban vannak 10-20 eurós usbc cuccok de azok általában nem kiemelkedőbbek a telefonok dac-jánál. Még talán ez a Meizu az Amazonról [link] -
válasz
killertibi
üzenetére
Említettem, hogy nem mindegyik audió lejátszó tudja direktben az usb- re küldeni a digitális jelet
Foobar
Hiby Music
Onkyo HF player
Az átalakítód valószínűleg azért nem működik mert kétféle átalakító van.
Az egyik azokhoz a telefonokhoz való, amelyik a C csatira adja ki az analóg hangot. Olyan telefonoknál van ez amiken nincs jack csatlakozó.
A másik fajta átalakítóban benne van a dac, ami a C csatira küldött digitális jelet alakítja át. Kinézetre nem sok különbség van, de a beépített dac-ot mindenképp jelölik. -
válasz
killertibi
üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű a dolog, hogy beledugsz egy átalakítót a C csatiba, és lőn
világossághangminőség. Az előző telefonomon szórakoztam ilyennel.
Ha jobb hangminőséget akarsz, akkor annak valóban a C csati az útja. Csak éppen kell hozzá pár dolog
1, Megfelelő minőségű hanganyag/zene (tömörített zenékkel kár erőlködni)
2, Megfelelő minőségű lejátszó szoftver, amely a digitális jelet a C csatira tudja küldeni (ez nem is olyan magától értetődő, mint gondolnánk)
2, Megfelelő minőségű dac (átalakítókban levő dac többnyire rosszabb mint ami a telefonban van, legalábbis az olcsó átalakítókban)
3, Megfelelő minőségű hangkeltő lánc (erősítő + hangfal, vagy fejhallgató)
ahhoz, hogy a ténylegesen jobb hangminőséget a füleddel is érzékelhesd. -
0519
senior tag
válasz
killertibi
üzenetére
Nem jó az átalakítód, a metódus működik.
Én így hallgatok zenét és nagyon jól szól. -
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi
üzenetére
-
Trolee
aktív tag
válasz
killertibi
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz hozzá hogy a kijelző széléig kiérjen, akkor Skyphone vagy Notebook-alkatrész, mindkét oldalon szokott lenne 500 Ft körül üvegfólia, kicsit drágábban jó szilikontok. Persze drágábbak is
-
válasz
killertibi
üzenetére
Vegyél spiegent a gyorsboltból. Nekem is az van.
-
törölt tag
válasz
killertibi
üzenetére
Az P30-ra való üveg szerintem, pl itt is kapható.
-
GSPLR
senior tag
válasz
killertibi
üzenetére
Nillkin
-
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi
üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
Nem biztos, hogy nem kap droid 11-et sztem. Persze nem az elsők között....az android még mindég nyilt forráskódú.
-
dave0825
őstag
válasz
killertibi
üzenetére
Nekem talán 2 hetente 1x csinálja, hogy megáll, megfagy, de egy 5-10s után elindul. Olyan 3 hete van meg ez a telefon (újat kaptam a másik helyett), azóta talán ma csinálta először.
-
buherka
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
A mostani A8-am is IP68-as, de még megúsztam a vízbe pottyanást. Persze az ördög nem alszik. Hát a vezeték nélküli töltés az nem tudom, hogy milyen lehet, sosem próbáltam még. Biztos jó dolog. Igen...az aksi idő ami nálam is elég fontos. Samu baromi gyorsan merül. Pedig én aztán keveset netezek rajta, játék egyáltalán nem jellemző nálam. Persze az A8-am már 2 éves is elmúlt...de új korában sem jeleskedett aksi időben.
Most olvastam egy cikket hogy 2021-ben ki is léphet a Mobil piacról a Huawei. Nagyon fosatják a népet...
-
nicko
csendes tag
válasz
killertibi
üzenetére
Szerintem a "Digitális egyensúly" nulla órától nézi a nap végéig, az akku menünél pedig amikortól lehúzod a töltőről.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
Elvileg a pin kódot kell megadni alapból tudtommal az ujjlenyomat mellé, amit időnként kérhet, mégha jól raktad oda az ujjadat. Ez direkt van(asszem 3 naponként), de az hogy elfelejtette az már hiba. Sajnos nincs tippem mi lehetett az ok...
-
snorbi82
senior tag
válasz
killertibi
üzenetére
Próbáld úgy, hogy egy kicsit tovább tartod rajta az ujad. Picit nehéz hozzá szokni,de nekem már fel sem tűnik és mindig old. Sőt minél többször nyitod így, annál jobb lesz (állítólag tanulja)
-
laaceee98
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Volt már erről szó, ha visszakeresed megtalálsz mindent, ami fontos a P30 esetében, hogy az ujjlenyomatolvasó a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjon működni.
Egyrészt nem mindegy milyen fóliával használod a mobilt.
Másrészt meg nem szabad elfelejteni, hogy ez képernyőbe/alá épített.
Nem hátlapi, és nem külön szenzorba/gombba épített, mint az iPhone 5S/6/SE szériánál volt.Én 4-5 év Apple használat után álltam át erre, és sikerült megszoknom, ráéreznem. Persze, nyilván meg sem közelíti mondjuk a 6S TouchID-jének hatékonyságát és sebességét, de ez nem is az a technológia.
A 6s-nél nekem egyébként már túlságosan is gyors volt a leolvasás
. Erről vmelyik topikban már írt más is, de ott pl. tényleg rendszeresen előfordult, hogy csak a képernyőt akartam ébreszteni a főgomb megnyomásával, (ha már se duplakopp, se AoD nincs az Applenél...) hogy az időt vagy az értesítéseket megnézzem és egy tizedmásodperces fél-ujjas lenyomásra feloldott.Ez itt nem fog így működni, de mondom, ha visszakeresed azt a részt, megtalálod mikre érdemes figyelni.
-
Zso83
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Szia!
Mit értesz az alatt, hogy az ujjlenyomatolvasó nem túl acélos?
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Megnéztem, ez nem gyártói garancia. Nem ajánlanám annak akinek fontos a gyári suport. Már többször linkeltük a hivatalos viszont eladókat, akik valóban 2 év gyártói garanciát adnak, ami te linkeltél még véletlenül sem az.
Nincs ezen a listán [link] -
törölt tag
válasz
killertibi
üzenetére
Blacknél azért olyan jó a SOT, mert szinte mindent letiltott.
Neked rengeteged appod van, és nem várhatod el, hogy 8-9 óra kijelzőidőd legyen. -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Amiről nem tudod hogy mi az, azt ne tiltsd le. Facebookból mind a hármat letilthatod. hms core/appassist-ot ne tiltsd le, viszont a tiltottaktól a netet is vedd el. Ezt legegyszerűbben a Beállitások>Mobilhálózat>Adathasználat>Hálózati hozzáférés-nél tudod, csak kiveszed a pipákat mindkét helyen.
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Nálam megy a gps, soha nem kapcsolom ki, viszont amióta 2 sim van benne, kissé több a fogyasztás, de azt sem nevezném soknak. 1 simnél este levettem töltőröl reggel még mindig 100-n volt, amióta 2 simmel használom reggelre 2-4 százalékot merül, bt, wifi, adat kikapcsolva.
Amit Black_Raven ír azt érdemes végig zongorázni

-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Annyiért nehogy lecseréld. Dobj egy képet az appokról. Tényleg, viszont ami még számít, én minden olyan appot töröltem, vagy letiltottam amit nem használok, mert azok is csipegetnek, hiába nem használod.

-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Nem látszik? Képre 2 ujjal ránagyitasz, látod a statusbart simán.
Még volt benne 25% és Teljesitmény módban használom állandóan.. -
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
2 sim-mel sztem jó az az üzemidő.
-
killertibi
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Nos, az android auto nem működik, de több mint valószínű, hogy mégsem tudja a kocsi. Meglepő, mert évjárat alapján benne kellene legyen alapfelszereltségként. De letojom, megvagyok nélküle is.
A telóról új tapasztalatom, hogy az akku nem bírja olyan jól, mint vártam, bár az 1 nap simán kijön belőle. 2 sim, állandó GPS, wifi, és bluetooth, automata fényerő 4-4,5 óra kijelzőidő. Ha a facebookot letörölném, azzal nyernék még fél - 1 órát valószínűleg.
Ezen túl, most hogy ezerrel süt a nap, az olvashatóság is határeset direkt napfényben. Az olvashatóság növelése funkció be van kapcsolva a fejlesztői beállításokban.Ezek amúgy csak ilyen apróságok, hátha érdekel valakit, én teljesen elégedett vagyok a készülékkel, ennyi pénzért kiváló.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
Nézd a telefon és a kocsi kijelzőjét is mikor csatlakoztatod, mert kell pár beállítás és engedélyezés az elején. Pontosan nem emlékszem már, de mikor rádugtam a telefonon is pár lépést el kellett fogadtatni és feljön egy android auto ablak. Itt tudod beállítani pl milyen appokat rakjon ki. Ha nem jelez ki semmit, akkor biztos fent van az autó fejegységen az android auto?(nem csak a telefonnak kell tudnia, az autón is kell lennie egy android auto gombnak legalább(meg egy car play is szokott lenni ios-hez)).
-
CzGöbe
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem használható az AA, de ha letöltöd az .apk-t, akkor menni fog (waze is, meg azért van még 1-2 app)
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Akkor frissitsd, mert a teló simán tudja, azért van benne.

-
killertibi
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Most látom, hogy a play a saját alkalmazások közt mutatja. Akkor a kocsival kell játszanom valamit.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Mi a régiós baja? A Play még frissiteni is akarja..[kép] ennek nincs ikonja, beépülő app. Másik mobillal ment?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi
üzenetére
Persze. Dugd egy olyan autó usb csatijára(nem minden melyikre ha több is van), ami tudja kezelni. Egyből feldobja a programot a kocsi fejegysége, a telefon is belép. De ne várj csodát, nekem 4 app került ki a kijelzőre: telefonköny, maps, google play music és vmi még, de arra nem emlékszem. Mást nem engedett. Ha van navi az autóban, akkor felesleges sztem. 1x néztem meg, de nem érdekelt.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
App nincs, vagyis van sok olyan de én nem bízok bennük. akkor 1A-s töltőfejet használok, mert a gyári nagyon gyorsan feltölti. Vagy dugd be PC-re az csak 0.5A, kb 7 óra lenne, de gondolom 20% alá nem engeded, én is csak ritkán. De sokszor reggel töltöm a gyorstöltővel, amíg elkészülök lazán feltölti, 40-50%ról 30-40perc alatt.
A gyári fóliát észrevetted, vagy lehúztad róla? -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Igen volt a kezemben..A frissités ápr.6-tól várható, de ne éld bele magad, mert nem egyszerre kapja meg mindenki, van aki hónapokkal később.
Van fém bumper tok, tuti fél kg lesz tőle a teló, ha az kell. 
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Én szeptember óta csupaszon(gyári fóliával) használom és hibátlan.
Szóval még mindig a csúnya, vastag zx3 love it? 
De hogy kapjál valami hasznosat is, nagyon hamarosan ez érkezik ajándékba a 10.1-el.[link](video) -
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Gratula! Elcsúfitod tokkal haha, nincs jobb kamera app, ezzel a legjobb. Átalakitóval nem fog szólni, vegyél rendes tokot.
Szóval nem tetszik, azért nem akarod látni sem.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
És Te honnan tudod? Talán megvetted a p30-at?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Nem masszívnak néz ki élőben. Sztem egy szép könnyű, vékony kávás minőségi cucc, a Sonyra rá sem nézel ezután. A csepp notchot 2 perc múlva észre se veszed, amúgyis minden dark szinte az appoknál, de világosnál sem. A kijelző gyönyörű. De fogod látni úgyis..

-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Itt is láthatod.[link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Ez HDR Oled. Kézi/Aut fényerő a jelentése.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Ikonokat, korlátlanul lehet változtatni, rengeteg téma van. A kinézetet igazán launcsher cserével lehet változtatni. Nekem teljesen jó a gyári. Szerintem erős napfényben is jól látható a kijelző.
-
Black_Raven
veterán
válasz
killertibi
üzenetére
Sajnos nem lehet.
[kép] -
alufelni
tag
válasz
killertibi
üzenetére
4 napja használom , egy negatívum amit tapasztaltam a kijelző nagy fénynél alig látható ( ezelőtt p20 prom volt, a p30 jobb stabilabb telefon) .
-
szemesi69
addikt
válasz
killertibi
üzenetére
Decemberbe vettem, én nem bántam meg, aznap frissült 10-re, így nem is tudom milyen 9.1-el
-
alufelni
tag
válasz
killertibi
üzenetére
Szia, igen megkapta a droid 10 et.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de nem csak a mess-el, akár hívásokkal is, volt már minden is cserélve
Vagy belefér a 10% mérési hibahatárba. Igazából az akksiidő és SOT sztem annak fontos aki nem tölti minden nap a telefonját mert nem veszi annyira igénybe a 2G/4G-t. De azt nézni, hogy úristen ennyi a SOT meg az akksiüzemidő ezért 30 perccel kevesebb készenléti módban tud lenni a telefon, vagy 15 perccel kevesebbet tudok játszani sztem balga dolog...
Még volt benne 25% és Teljesitmény módban használom állandóan..
Van fém bumper tok, tuti fél kg lesz tőle a teló, ha az kell. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)