- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
Black_Raven #4200 üzenetére
Pontosan... Sajnos a P40 és utána lévő szériáknak ha nem kapnak GMS-t, nagyon olcsónak kellene lenniük... Ezekkel az árakkal nem versenyképes így, pedig iszonyat jó telók...
Ezért maradtam Én is a P30-nál... (nem bántam meg
)
Mondjuk kicsit félelmetes ez a Google függőség... (magamat is beleértve)
Elképzeltem pl. miyen lenne az IOS, Apple támogatás nélkül...@
-
Pompi
nagyúr
válasz
Igen, nagyon jó csomag lett most a P30-as páros, illetve a Honor 20 Pro is ár/teljesítmény arányban.
-
alberttt
tag
válasz
Teljesen logikus, amit írsz. Igazából a p10 még mindig megállja a helyét, így 3 évesen is elég gyors, akku igaz már gyengébb, mint volt, de a kb. 4 óra kijelzőidőt még tudja. Mégis talán eljött az idő váltani. Gondolkodtam még a honor 20 pro-n is, de hiányzik a jack bemenet (szeretem a huawei vezetékes fülest), nem lehet bővíteni a memóriát, nagyobb a telefon mérete, ami nálam nem előny. Kamerája is gyengébb. Akkuja viszont jobb. Az ár kb. ugyanaz lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged