-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok Srácok!Nagyon meg vagyok elégedve a Huawei-el, egy lassan 3,5 éve nyúzott p8-asom van, úszott már vízben is, mégis csodálatosan működik, gyakorlatilag hiba nélkül.
Kinéztem magamnak a p30-at, most már elfogadható áron megy.
Ami fontos:
-fényképek, fotózás (van egy blogom, ahová jó ha szebbek a fotók)
- tárhely: másodállásban csinálok egy speciális manuálterápiát, aminek az otatóvideói a telefonomon vannak, olykor ránézek, jelentős méretű összesen.El is döntöttem magamban a P30-at, de most tudatosul bennem, hogy nem micro sd, amit befogad. 256-os NM card pedig 45-50 körül megy még. Kicsit dobtam egy hátast...
Mi a tapasztalat, vélemény, be fog jönni ez az NM Card a Huaweinek hosszú távon? Nem szívesen ruháznék be úgy egy ilyen árú kártyára, ha tévút lesz a gyárnak, és kukázzák 1 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest