Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Cruzito76
üzenetére
Én erre javaslom, hogy használj órát. Én ilyenre egy Huawei Watch Fit órát használok, annak saját beépített GPS - e van, rögzít mindent, ráadásul pluszban pulzust is mér folyamatosan, ami nekem fontos (kardiológiai gondjaim voltak, így nem árt, ha figyelem azt is).
Aztán utána remek animációkat is tud csinálni az útvonalról a Huawei Health applikáció.
Sajnos amúgy a problémádhoz nem tudok érdemben hozzászólni, nem használom azt az appot, illetve a telefon GPS-ét sem használom ilyen módon, csak navigációkor. De azzal nem szokott gond lenni.
Viszont érdekesség képpen következő sétánál/túránál kipróbálom azt az appot, amit írtál, meglátjuk, nálam mit produkál.
-
Exian
addikt
válasz
Cruzito76
üzenetére
Egészbiztos, hogy a kabel(ek) a problémás(ak)? Nekem sem megy sokszor a supercharge (a gyári töltővel, amivel 2 évig gond nélkül ment), aztán ilyenkor kifújom/kipucolom a telefonon az usb csatit és utána jó.
Egyébként ettől függetlenül engem is érdekel jó minőségű kábel, mert kezd gatya lenni az enyém is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Cruzito76
üzenetére
Á bocs tényleg. Igazából ezt az NM kártyát sztem kevesen vették meg és ha nem lenne a kövi telókra ez a mostani gogli helyzet még akkor sem vagyok benne biztos, hogy maradna emellett a cég. Inkább egy otg használat javasolt, bár tény macerásabb, viszont időtállóbb. Felhőkkel hogy álsz? Van ugye pár mostanság(drive, a huaweinek is van saját, onedrive, stb). Az még lehet alternatíva esetleg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cruzito76
üzenetére
Úgy legyen
de amúgy Black_Raven ötlete is jó, ill. OTG is működik a telefonnal, szóval van pár lehetőség, nem feltétlenül kell NMcard. Meg amúgy is manapság a 2 SIM-es telóba 2 SIM-et raknak sokan, NMcard pedig SIM helyre kellene kerüljön. Lehet ez nálad éppen nem is gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de amúgy Black_Raven ötlete is jó, ill. OTG is működik a telefonnal, szóval van pár lehetőség, nem feltétlenül kell NMcard. Meg amúgy is manapság a 2 SIM-es telóba 2 SIM-et raknak sokan, NMcard pedig SIM helyre kellene kerüljön. Lehet ez nálad éppen nem is gond