- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lézervágás, gravírozás
- Androidos tablet topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok! De jó, hogy még mindig pörög a fórum!
Ez is biztos jele annak, hogy milyen stabil kis gép a P30. Nem válok meg tőle amíg nem lesz vele gond, de nem úgy tűnik, mintha lenne.
Egy dologgal bajlódok most, de biztos, hogy az én hülyeségem.
Útvonalat szoktam rögzíteni túraprogramokban. Leginkább az OsmAnd-ot használom.
Az útóbbi időben jelentkezik, hogy ha kikapcsolom a képernyőt, pár perc múlva eldobja a gps jelet, tehát mondjuk 10 perc szünet után a képernyő visszakapcsolásakor hiányzik 500 méter rögzített út.
Nézem, kutatom mindenhol, elvileg be van állítva, hogy fusson az app a háttérben, próbáltam, hogy engedélyezem a fullos Teljesítmény mód-ot, semmi sem használ. Gondolom Google Térképnél, Waze-nél hasonló gond lenne, ha lekapcsolnám a képernyőt.Mit ronthatok el? OsmAnd letörlése, és újratelepítése után megszűnt a gond pár napra, aztán újra előjön.
Előre is köszönöm, ha van ötlet!
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Superhun #8799 üzenetére
Az a bajom, hogy a hirdetett termékek 90%-hoz odaírják, hogy eredeti és supercharge képes, aztán érkezés után ránézésre látszik, hogy szőlőt kötözni jó...
Mondjuk egy ilyenre gondoltál?
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok!
Nagy bánatomra, elfáradt a gyári adatkábelem, mindkét végén megtört kicsit. Így nem megy a SuperCharge töltés.
Árukeresőből választva, a véleményeket elolvasva, rendeltem egy AP71-es kábelt a legolcsóbb, de legtöbb értékeléssel bíró, népszerű mobilshoptól- az első a fenti listán. (Bár elég furcsának találom, hogy 1.890,- ft az, ami máshol 4.999,- ft....)Már ránézésre láttam, hogy ez nem lesz jó, merevebb, persze, hogy nem megy a szupertöltés.
Nem lehet normális, eredeti vagy eredeti szintjét hozó kábelt kapni?Kérlek, adjatok tanácsot, merre keressek!
-
Cruzito76
csendes tag
Írtam, oktatóvideók, amik a másodállásomhoz kellenek, a számuk gyarapszik és 50-60 giga most. Szóval kellene nekem mindenképp a 256 giga. Viszont nézegetem, 16 körül már itthon is árulják ezt a 128-as nm kártyát, lehet, hogy beruházok egy ilyenbe, aztán úgy már tényleg elég lesz.
-
Cruzito76
csendes tag
Így van, ennyi.
A nyugati cucc ugyanannyira adathalász. Az is világos, hogy nem véletlen a pentagon vészjelzése, nem fogják ők ezt elengedni. Viszont addig tolják a kocsit, amíg a kis kínaiak fognak önállósodni, akkor pedig lesz haddelhadd.Igazatok van amúgy, valószínűleg marad a felhő, drive-om van 100 giga, marad ő. Aztán ha lejjeb megy ez az sd card, beszerzek egyet, 36-38ért még kicsit drágállom.
-
Cruzito76
csendes tag
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Black_Raven #3474 üzenetére
Persze tudom én, és értem is, én is követem az eseményeket.
De reálisan, mennyi az esélye annak, hogy a Google (ezzel a Facebbok és kapcsolódóan a nyugati titkosszolgálatok és társaik) csak úgy elengedik x millió ember kezét, és hagyják őket kikerülni a körből, csakazért mert Huawei-t akarnak használni?Mindenestre köszönöm a tanácsokat mn card és p30 témában!
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Black_Raven #3472 üzenetére
Abból nem lesz semmi, szerintem.
Lehet izmozni Kínával, de ha túl nagy a nekifeszülés előbb-utóbb kihoz egy olyan technikát, amiben mér ráver pár kört a nyugatra. Biztosabb az az USA-nak, ha ott a Google szerintem.Persze ez csak egy vélemény.
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok Srácok!Nagyon meg vagyok elégedve a Huawei-el, egy lassan 3,5 éve nyúzott p8-asom van, úszott már vízben is, mégis csodálatosan működik, gyakorlatilag hiba nélkül.
Kinéztem magamnak a p30-at, most már elfogadható áron megy.
Ami fontos:
-fényképek, fotózás (van egy blogom, ahová jó ha szebbek a fotók)
- tárhely: másodállásban csinálok egy speciális manuálterápiát, aminek az otatóvideói a telefonomon vannak, olykor ránézek, jelentős méretű összesen.El is döntöttem magamban a P30-at, de most tudatosul bennem, hogy nem micro sd, amit befogad. 256-os NM card pedig 45-50 körül megy még. Kicsit dobtam egy hátast...
Mi a tapasztalat, vélemény, be fog jönni ez az NM Card a Huaweinek hosszú távon? Nem szívesen ruháznék be úgy egy ilyen árú kártyára, ha tévút lesz a gyárnak, és kukázzák 1 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest