- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés.A Telekomnál vehető tablet az kártyafüggő?
Köszi a választ!
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz Space marine #283 üzenetére
Szia!
Ugyanezt a tokot rendeltem én is feketében.
A bekapcsológomb és a hangerő gomb környékén a fekete műanyag/gumi nem áll nagyon el nálad a tablettől?
Nekem ott egy kisebb hullám van benne.Ezt leszámítva nagyon kellemes fogású és strapabíró toknak tűnik. A tablet tartó része lehetne egy kicsit keményebb műanyag. Inkább olyan gumi hatású.
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
Szia!
30 napos határidejük van a szállításra. A helyedben én megvárnám.
Csak lakcímre szállítanak? Nekem a futár elhozta a munkahelyemre, pedig 50 km a távolság otthon és munkahely között Reggel rögtön hívtam az SMS-ben érkező telefonszámot és kihozta a srác. Nagyon korrekt volt.
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem nougat-ra. Bizonyos alkalmazások csak a Play áruházból indíthatók. Nem csináltam gyári visszaállítást. Ennek vajon mi lehet az oka?
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! A mobilos hozzáférési pontot hogyan tudom törölni?
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Edigital-nál jelenleg 12% kedvezménnyel kapható a tablet. Akciós időszak november 6. és november 16. között.
A kód HUAWEITAB12.
Persze minden a linken lévő tabletre vonatkozik a kedvezmény.
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! Android szinkronizációt hol lehet bekapcsolni? Chrome szinkronizációhoz kellene. Gyári nougat.
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz eclipse19 #1568 üzenetére
Szia!
Kicsit kifejtenéd, hogy milyen androidot használsz? Nálam legfrissebb gyári rendszer, de eltávolítás nincs, illetve valamelyik előre telepített alkalmazásoknál van, de az nem távolítja el teljesen, csupán a frissítéseket és visszaállítja a gyári verziót.
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz #41133696 #1574 üzenetére
Ez a Booking.com az elején nálam is fent volt, de az üzembehelyezés után rövid időn belül töröltem és teljesen sikerült is törölni. Ezt szerintem még az alap androidon tettem meg, amivel érkezett. Kb. áprilisban vettem a Telekomtól. A Deezer szerintem már akkor sem akart törlődni, most meg persze, hogy nem. MS alkalmazások szintén "törölhetetlenek".
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv!
Milyen módon lehet eltávolítani az alkalmazászárolóból a korábban hozzáadott alkalmazásokat?
Több videót is találtam róla a youtube-n, de nekem nincs meg az a felület, illetve alkalmazás.
EMUI 5.0.3, Android 7.0, a legfrissebb gyári verzió.
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz BornToBePuli #1937 üzenetére
Főképernyő stílusának megváltoztatása, illetve alkalmazásindító megváltoztatása után meg lett a tabletkezelő alkalmazás. Ott pedig a zárolás.
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Bootloader-t nyitottam, majd Magisk-et telepítettem. Ez után nem indult a rendszer, mindig valamilyen titkosítást akart feloldalni és jelszót kért. Nincs tudomásom semmi jelszóról, de többször is megadtam különöböző jelszavakat. Minden alkalommal azt írta, hogy jónak tűnik, de a fájlrendszer sérült és nem tudja indítani a rendszert. Más jelszóval ugyanez.
Az interneten rákerestem a hibára. Többeknek volt ilyen problémája, a data partíció formázásával vagy éppen fájlrendszerének megváltoztatásával náluk helyreállt a dolog. Nálam nem, mindig a fenti probléma adódott. El követtem egy hibát és a system-et is töröltem. Ami ugye nagy gond, mert így nincs rajta OS.
A gyári erecovery működik, a greatslon féle twrp mod van rajta, bootloader működik rajta. A twrp-n keresztül nem tudok a Huawei-től letöltött update.zip-et telepíteni, mert állandóan 7-es hibát (error) ad, ami azt feltételezi, hogy nem stimmel a típus és a zip. Ez a zip fájlnak a módosításával kiküszöbölhető, de az benne a kockázat, hogy rossz rendszert rakok fel az eszközre. Több féle zip-et is töltöttem már a Huawei-től, de mindig error 7. Próbáltam más frissítési módot is, pl. a hangerő le és fel majd úgy kapcsolom be vagy az erecovery-ből a helyreállítást/letöltést. Egyik sem működik, egy fél perc után failed üzenettel leáll.
Sim Huawei Mediapad M3 64GB 4 GB RAM, semmi lite verzió. LTE, EU változat. BTV-DL09C100 a pontos típus talán. A bootloader előtt a legfrissebb, 2018. novemberi szoftver volt rajta. Tud valaki esetleg segíteni?
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Ipad 9th wifi 64gb asztroszürke hibátlan állapotban ajándék 2 db tok! Eladó!
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest