Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hölgyek-Urak!
A warez androidos iGO még mindig nagyon messze áll az engedélyezett felhasználói tartalmaktól (nem, még beszélgetni sem szabad róla).
Ez egy topic szintű figyelmeztetés, a következőért kérdés nélkül megy az egy órás ban....
Kérlek titeket, hogy ne kelljen ezt alkalmaznunk. Köszi.
üdv,
crey
-
petyaaa6
tag
Ezazer nemsemmi:
http://postimg.org/image/ld9yoiedz/21Hspa-val
-
TomWexX
addikt
válasz
Newlachka #3686 üzenetére
A belső tárhelynek is SD a neve.
okoska74: Légy kedves, a "P6 Root -olása Eroot -al" blogodba tedd bele hogy a folyamat előtt vegyük ki az SD kártyát! Köszi!
Így a téma összefoglaló "rootolás menete" link alatt már ott lesz.
A Frissítés útvonalát majd a legközelebbi szerkesztésnél beleteszem. -
Yager01
senior tag
Miért van az, hogy a Bluetoothom magától bekapcsol? Többször észre vettem, hogy be van kapcsolva...pedig én tuti nem kapcsoltam be.
-
TomWexX
addikt
Frissített és bővitett TÉMA ÖSSZEFOGLALÓ!
Vélemények?? -
Mett
senior tag
lehet ez is megy screen offal, mindenesetre jobb az eredetinél [link]
-
Newlachka
őstag
-
Gabes13
tag
válasz
Newlachka #3669 üzenetére
A fényerő mindig felesen van, nem használok automatat. Amióta megvettem azóta csak intelligens módban van, azt sem tudom hogy működik normálon.
Alvó mód 1 percen van. Ezt a b/g dolgot merre találom?? Kösz a segítséget! Még annyi, a napokban egyik fórumtárs írta hogy feljebb húzott a telójan pár dolgot a teljesítmény érdekében. Írtam neki, de választ nem kaptam sajnos.A lényeg hogy az ilyen szintű "fejlesztések" mennyire árthatnak a telónak?? Kösz még egyszer!!
-
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3668 üzenetére
amivel tudnál spórolni..
kijelző alacsony fényerőre, vedd ki az autómata módot
beállítások>energia kezelő>inteligens mód, v tartós ahogy jobb neked
ha folyamatosan ébren tartod a telót, mert böngészel stb folyamatosan akkor merül is rendesen
plusz beállítások>megjelenítés>alvó mód 30s vagy 1 percre
ennyi kb
én a netnél azt is elképzelhetőnek tartom,hogy a router teló lefogja egymást, ha nem b/g-re van állítva akkor állítsd arra(ez a közös, tehát nem csak B vagy g hanem b-g) -
Gabes13
tag
válasz
Newlachka #3664 üzenetére
Üdv!
1. Elég kicsi netem van 8-as (vidanet) egyenlőre marad is arra elég amire kell.
2. Motorola router pörköl, bár már elég ócska.
3. Gyárivalé szoktam neztezni, néha Chrome.
4. Azt írta a diagramm hogy a mobilhálozat Zabál de az ki van kapcsolva. Bár a 2G-s dolog be volt pipálva. Akkor ez lehet a bűnös??
Képet lövöm a következőben.Kösz szépen!!
-
Videófelvétel közben van arra lehetőség a P6-on, hogy megállítsuk a felvételt (amolyan Pause, pillanat állj módon), majd újra folytassuk ?
-
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3652 üzenetére
1,milyen netet használsz?
2, ha otthon wofon vagy milyen routered van?
3,milyen böngészőt használsz telefonon?
4,az,hogy hamar lemerül, lehet azért, mert valamelyik app állandóan ébren tartja a telefont
beállítások>akkumulátor> itt nézd meg mi használja az akksit(ha tudod fényképezd is ki) majd katt a diagramra felül majd ezt is fényképezd ki(power+hang le gomb a screenshot) és oszd meg velünk..utána tudunk segíteni.(#3663) gabancs
vagy ah zenét akarsz hallgatni szedj le rádió programot(online-t)de a legjobb ha letöltögeted magadnak a zenét és úgy hallgatod lejátszóval -
gabancs
addikt
Köszönöm, megnézem.
-
hurrikan
addikt
válasz
gabancs #3658 üzenetére
Töltsd le a Floating Youtube appot.
Ezzel megy kikapcsolt kijelzőnél a Youtube. Vagy akár kis ablakban mini alkalmazásként is.Indítható külön is, vagy a hivatalos Youtube appból. Megosztás/Floating Youtub módszerrel.
-
gabancs
addikt
Nem tudja valaki, hogy a Youtube miért nem működik kikapcsolt képernyő mellett?
-
Newlachka
őstag
válasz
Gabes13 #3652 üzenetére
az,hogy lassú a net az nem a telefon hibája.."--"
attól merül gyorsan,hogy sok app fut, mind szinkronizál.. ergo ez user függő.. kinek mi mennyire a fontos..
szerintem összefoglalót olvasd el...(#3648) Yager01
Tmobile
olvasgass vagy hívd fel őket t-s számról 1430..
bocs a dupláért -
Gabes13
tag
Hali! Megszeretném tudni, hogy teljesítményben mit lehet várni ettől a telefontól?? Nekem is van kb. egy hónapja, de számomra lassúnak tűnik a weboldalak betöltése.Működés közben gyors de a net az nem valami jó.Az akksi időm sem a legjobb, 1 óra netezés utan 70% körül volt az érték szerintem ez sok. Valakinek ötlet?? Kösz....
-
Newlachka
őstag
válasz
Yager01 #3646 üzenetére
igen letudják, mivel azt imei alapján teszik.
2 dolog van
ha az előfizetést nem fizeted akkor nem tiltják le a telefont, ha a készüléket nem fizeted akkor igen.
az egy dolog, ha nem fizeted ugye a havi díjjad akkor behajtásra tesznek 1-1-ben ami azt jelenti,hogy elmaradás+kötbér+ egyéb költségek+készülék ára egyben -
Yager01
senior tag
azt honnan tudom meg, hogy független e a készülékem? (nincs más szolgáltatós micro sim-em) Biztosan létezik rá valami szerviz kód...
Egyébként le tudják tiltani a készüléket ha akarják?Pl. Ha vevő megvette előfizetéssel amit nem fizet.
-
bpdjoco
tag
Hali! Valakinek nincs véletlenül ötlete hogy éjjelente miért megy el a térerőm. Most úgy nézem órákon keresztül nem volt, de legalább reggel nem kért PIN kódot. Van hogy PIN kódot is kér reggel. Valamit rosszul állítottam be?
-
petyaaa6
tag
válasz
kovicska #3637 üzenetére
Egyelore a t-sek meg fuggetlenek. Meddig, jokerdes
en pl alleeban vettem, nehany napja. Eddig minden t-snek fuggetlenvolt a teloja. En pl kerdeztem az emberket mikor vettem, aztmondta hogy vodaskartyaval nemtudom hasznalni..szoval, oket hiabakerded,valszeg nemfogjak tudni.
-
kovicska
aktív tag
Sziasztok !
Nem tud valaki eladó ilyen telefont ?
Azon gondolkodom hogy le kellene cserélni az S3 samumat, és ezt néztem ki.Abból mi igaz hogy T nél kaphatók függetlenek ?
-
Plebi
senior tag
Arról lehet valamit tudni, hogy a vodás B606 minek felel meg? Gondom nincs vele, szóval nem nagyon kellene frissítenem, de érdekelne.
-
finesz
csendes tag
Valaki egyáltalán kipróbálta mikesa leírását? az egy hasznos infó és egyszerre oldja meg a navi bár eltűnés, és az sd kártyára telepítés gondját! ha ezek és a gps beálítás plusz a hangerő növelés megvan, akkor ez már közelít a tökéleteshez. nekem sikerült
-
Mp3Pintyo
aktív tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
-
TomWexX
addikt
Valaki belinkelné azt az oldalt ahonnan lelehet tölteni a béta romokat? A múltkor azt én sem találtam...
-
Land
veterán
Hangerő megoldva, GPS megoldva, navibár éltüntetése megoldva. B111 szoftver root-tal
Van még valami?
-
-
törölt tag
A megszólalása szinte csak attól függ hogy milyen audiolejátszót raksz fel rá.
Alaposan visszaolvastam az utóbbi hozzászólásokat és úgy tűnik egyre több embert győz meg a P6, még a korábban kétkedőket is, Azért ez azoknak is köszönhető akik folyamatosan segítenek a problémák megoldásában.
-
Land
veterán
Build.prop-ot elvileg el kellene tudnom menteni szövegszerkesztés után ha rootolva van a telefon? Csak mert nekem nem sikerül.
-
Yager01
senior tag
úgy látom mindenki a B114-et tölti...nem is érdemes kínlódni a B111 -el? Inkább várni pár napot a B114-re? Egyébként az béta? Hivatalos..?
-
Land
veterán
Kész. Fel kellett rakni a HiSuite-t.
-
Land
veterán
Próbálok rootolni.
Itt akadtam el:
Most a telefonon az USB-tárolóeszköz menűben válaszd ki a Médiaeszköz (MTP) -t.
Ezután válaszd ki a HiSuite -t. Majd újból az USB-tárolóeszköz -t.Ezek után nem jön be a progin a root felirat. Egyáltalán mennyi idő alatt kell ezeket a váltásokat megcsinálni?
-
honeker
őstag
válasz
alexander12 #3605 üzenetére
NEM kell a betű stílust alkalmazni ! rakom a B114
-
Land
veterán
Changelog van a B111-hez illetve a B114-hez?
-
honeker
őstag
válasz
alexander12 #3605 üzenetére
most néztem..NEM
-
petyaaa6
tag
Kepet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest