Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
turika86 #2297 üzenetére
*#*#2846579#*#*
írd ezt le egy papírra amikor odaadja a telót, vagy kérd el, hagyd nézegesd..bekapcsolt állapotba szervíz menü
project menü>3. network setting>1.sim card lock state query
azt kell írnia,hogy sim lock deactive
nekem eddig mindig engedték,hogy bekapcsolva nyomkodjam.. -
Nimda
addikt
válasz
Newlachka #2292 üzenetére
Nem igazán egyértelmű a nyitó hsz
How to check if your bootloader is unlocked:
-Open a cmd console
-Type: adb reboot-bootloader
-Type: fastboot oem get-bootinfo
-DoneValaki tudja ezt értelmezni?...bírom az ilyen nagyvonalakban leírt dolgokat...
Amúgy nem lenne egy hátrány, ha alapból nyitva lenne.
-
turika86
aktív tag
válasz
#73499136 #2288 üzenetére
Szóval még mindig azt állítjátok, hogy a t-nél kapható összes p6-független?! Mert a héten tervezem a beszerzést és telenoros kártyával használnám... Gariztatásban ez tűnik a legjobb megoldásnak a sufni boltokkal,szemben... Ja és még olcsóbb is! Szóval nyugtassatok meg hogy független az összes készülék?!
-
Newlachka
őstag
szerintem ez alapján a bl nyitva van a P6-on
-
Newlachka
őstag
Szia
én világ életemben Sony-s voltam, és nem is akartam váltani, viszont amikor ezt megláttam a honlapon, tudtam,hogy kell.
pár youtube videó és tudtam, hogy igenis ki kell próbálni.
LTE nem izgat,Én nem azért veszem a telefonjaim,hogy minden újdonság húúú..
Így volt a Sony P-nél is... Nfc woow aztán csak kipróbáltam..
A design az ami megnyert engem.. -
L.C.S.
tag
Üdv!
Én is gondolkozom a vásárláson.
Szerintetek két éves távlatban mennyire lesz hátrányos, hogy nincs a P6-ban LTE? És összehasonlítva a sony SP-vel (LTE, kicsit még olcsóbb is, mint a P6) miért ezt választottátok?
-
Zlika
aktív tag
Üdv urak, csatlakoztam a táborhoz!Majd jönnek a hülye kérdések hamarosan...
-
-
TomWexX
addikt
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Droid Timelapse Pro
Megéri megvenni. Az ingyenes ravasz róka mivel nem kapcsolja le a kijelzőt a felvétel közben, így elég hamar lemerül a telefon. -
Mp3Pintyo
aktív tag
Sajnos a blende fixen 2.0 azaz egy tájképnél annyira nem lesz éles minden rész.
Az automata ISO állítás a legtöbbször kevésnek bizonyul mivel szinte mindig hosszabb a záridő mint kellene.
Ha alulexponálod egy kicsit a képeket akkor kevésbé mozdulnak be.
A HDR funkció az alap kameraalkalmazásban jobb képet hozoll létre mint az általam tesztelt HDR progikban.
Valóban nem lehet összehasonlítani az 5D Mark II-vel készített képeimmel. Keresek hasonló szituációt ami a géppel és a telefonnal is készült... -
jampop
tag
Majdnem mind HDR-ként készült. Azt figyeltem meg, hogy a gyári HDR program érezhetően kisebb dinamikát nyújt, mint az egyéb telefonok HDR alkalmazásai. Kiváncsi lennék, hogy külső alkalmazással mi a tapasztalat. A fényérzékenységet egyébként rendre felhúzza a gép, ezt még ki kell tapasztalni. A képzaj és a tónusok/pixelek átmenete, "mosása" számomra egészen elfogadható, de az élesség lehetne jobb. Egyébként a fotók késő délután, illetve alkonyatban készültek.
-
espista
senior tag
Az electromarketben vettem hozzá 2db fóliát. Tuti ami biztos alapon. A minősége ok, csak a mérete egy kicsit kissebb, mint lehetne.
-
Nimda
addikt
Srácok, wifi direct módban lehet e valahogyan a pc-hez csatlakoztatni? a gyorsabb file átvitel érdekében
-
-
Nimda
addikt
válasz
Newlachka #2254 üzenetére
Én ugyan nem vagyok marketing szakember, de ha ez akkora üzlet lenne, akkor nyilván hirdetnék valamilyen formában...miért vennék többen, ha nem is tudnak róla?A szolgáltató miért tagadja?
Az pedig, hogy más szolgáltató kártyájával is használható, nem hiszem, hogy hosszútávon megérné nekik.Ez csak nekünk jó.sisqoboy2 gyári fülessel használod?
-
sisqoboy2
tag
Nekem a gondom az hogy a fulessel a mikrofon nem mukodik. Tehat nem hallanak csak ha kihuzom a fulest. Headsetnek erzekelne a fulest? b111
-
Newlachka
őstag
a mai világban én úgy gondolom,hogy elsősorban nem abban van a biznisz a telefon szolgáltatóknak,hogy telefonálsz.
Érdeke az is,hogy az ügyfeleit megtartsa
ergó a független készülékkel is jól jár, mert összességben többen veszik meg, főleg akkor, ha csak az ő kínálatában van.
értsd úgy a magyar embernek jó 110k-ért dominos kártyával, mint pl 135 ért függetlenül...
Aki meg 5-8-10 éve tmobilos az úgysem fog váltani -
Nimda
addikt
válasz
Newlachka #2243 üzenetére
Mindenkinek független,de kérdezzétek még meg vagy 12x aztán a t rávág valami okosságot a telefonra...
Tippre azért nem lett korlátozva, mert:
1.egyrészt "túl gyorsan" került a piacra és a T meglátta benne a lehetőséget és gyorsan a kínálatába vette, mielőtt még a hazai alkalmazások beépültek volna.
2.vagy nem kapták meg (időben) a szükséges technikai infókat a korlátozáshoz és/vagy nem lehet korlátozni -
Land
veterán
Van közöttetek olyan, aki a jelenlegi vagy tavalyi csúcsmodellek egyikéről váltott erre? (SGS3, HOX, LG Optimus 4X, SGS4, HTC One, Sony Xperia Z stb)
Anno volt 4.1-gyel S2-esem is és elég gyors volt. Ahhoz képest is gyorsabb? Tesztképeket ti csináltatok, amit publikusan megmutatnátok? Köszi! -
Inikoo
csendes tag
válasz
Newlachka #2243 üzenetére
Köszönöm, hogy hozzászóltál a kérdésemhez, szimpatikus ez a hozzáállás a T-mobile-tól, azt hiszem akkor nemis pedálozok, hogy kapjak egy jótállási papírt, végülis eladni nem tervezem a telefont.
A korábbi galaxy 3, közel 3 éves mobilom után erre vennék valami védőfóliát. Szegény samsungnak a kijelzője szó szerint mindenhol karcos, nemis láttam még ennyire karcos kijelzőt
Kijelzőfóliában valaki leírná a tapasztalatot, mondjuk hogy mit ne vegyek semmiképp, vagy ezek mind ugyanannyira jók, a legolcsóbbak is? Lehet az ebay-ről érné meg rendelni leginkább, vagy van itthon vmi korrekt olcsó lehetőség?
Amúgy a telefon nagyon szép, talán a legszebb a piacon, és tényleg hasonlít az iphone 4-re egymás mellé téve, kb mintha az apple a duci kistestvére lenne
Mondjuk a hasonlóság főleg a teló fémes széle miatt van, ami szuper designelem. Most beleraktam a tokjába, hogy védve legyen amíg nincs fólia, meglepően korrektül néz ki gumitokban is, kb úgy fest mint pl egy LG, tok nélkül. Aztán kipróbáltam a PC-vel wifi segítségével való összekötést, nagyon szuper, csak lassú. Gondoltam rárakok egy filmet a telóra, aztán 8%-nál feladtam, kb 600 kb/s volt a max, de néha még beis lassult. Van akinél ez gyorsabb?
-
Gabes13
tag
Üdv! Nàlam is jelentkeznek érdekes dolgok a telomon, B114 van fent. Ami szembe tűnt elsőre a wifi eldobàs, nem zavaróan sokszor, de előfordul. A màsik, amit pàr napja vettem észre az energia kezelőnél van. Rànyomok a nagyfogyasztàsù hàttér alkalmazàs sàvra és làtom nincs semmi. Ezutàn az akksi ikonnàl rànyomok az energiatakarékos feliratra és kiìrja hogy 4 -5-7 nagyfogyasztasu alkalmazas bezarva, mindig màst ìr ki. Én vagyok suta vagy ez részeg??? Valaki talalkozott hasonlóval?? Kösz....
-
Newlachka
őstag
válasz
lfarkas #2237 üzenetére
Mindenkinek független,de kérdezzétek még meg vagy 12x aztán a t rávág valami okosságot a telefonra...
(#2240) Inikoo
nem sok telefonom járt szervizben(egy sem),de amikor épp fülest cseréltettem, vagy valami gondom volt sosem vittem a garancia papírt.Bementem, bevittem a rossz eszközt, megnézte,hogy mikor vásároltam
Megállapította,hogy garancia van és szia...
Szóba se került a garanciapapír.
Mivel a hálózatukon imei-től kezdve a legkisebb alkatrészig minden infó cikk számozva szerepel a telefonodról.(Ergó kibukik, ha valami nem stimmel) -
Inikoo
csendes tag
válasz
lfarkas #2241 üzenetére
Webshopban rendeltem, és az Allee-ban vettem át. Ott volt épp fekete színű készleten, érdekes fehér az több helyen van. Gondolom nem szólhatnának semmit arra, hogy kipróbálod a mobilt megvétel előtt, én ezt nem tettem meg, mikro sim-em sem volt, meg az, hogy egy telenoros kártyát dugsz bele, háát, kicsit kellemetlennek érezném a szitut
dehát nem vagyunk egyfomák, ugyhogy ha ezt így bevállalod nos hajrá!
-
lfarkas
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenki válaszát,... ez így ígéretesebben hangzik. Mi lenne, ha a fizetés előtt próbaként betenném a kártyámat? Szerintem ez nem tiltott.
Inikoo Melyik T Pontban vetted? -
Inikoo
csendes tag
válasz
lfarkas #2237 üzenetére
Akik a T-mobile-ban dolgoznak többségükben nemis tudják szerintem, hogy valamelyik készülékből függetlenek vannak készleten. Igazából kollektíve nemis ért a többségük a telefonokhoz. És persze nem reklámoznák azt, hogy független, mert nekik nem abból van a profit, hogy eladnak egy független telefont olcsóbban, mint a legputribb GSM bolt, hanem hogy esetleg egy jó készülékajánlattal új ügyfelet szerezzenek. Szóval ha nincs valami T-s haverod, akkor annyit tehetsz, hogy reménykedsz, hogy amit veszel az független, ha meg nem az, reménykedsz hogy gond nélkül visszaveszik, és visszaadják a pénzed. Én ezt csináltam, bejött. Csak a jótállási jegyet felejtették el odaadni. Bár ma bementem a szhelyi T-mobile-ba megérdeklődni a dolgot, és azt mondták nem számít, mert a számla bemutatásával is elvégzik a garanciális javítást. Most ezek után nem tudom, hogy töltsem e még az időmet az említett papír pesti beszerzésével...
-
torrrent
aktív tag
T mobilnál vettem, de már Telenor és Voda micro sim is járt benne. Független!
-
lfarkas
aktív tag
Ma két T-ben is voltam! Pólus és Árkád. Mindkettőben azt mondták, hogy nem árulnak kártyafüggetlen készülékeket.
Tettem ezt annak okán,hogy egyik kollega (Inikoo) T-s vásárlása szerencsésnek is mondható! Természetesen nem vonom kétségbe szavait!!!!!!!!
Csak reménykedtem a szerencsémben.Így jártam.
Telenoros vagyok. Isteni flottában, nem váltanék szolgáltatót. -
mec71
tag
válasz
honeker #2225 üzenetére
t-ben volt.
amikor felélesztettem a képernyőt akkor néha ott volt a piros x a térerőnél és 1-2 másodperc után visszajött.
de volt hogy a kezemmel a jobb oldalát takarva elment a hálózat.
múlt hétfőn adtam leha valaki tudna adni egy linket kb 5000 Ft-ig agybadugós fülhallgatóra (lehet ebay) is akkor megköszönném
ati -
mec71
tag
Ma visszajött a szervízből a teló és elvileg jó is lett.Nem vették észre a régebbi root-ot úgyhogy elvileg nem kimutatható.
-
honeker
őstag
válasz
Platina113 #2201 üzenetére
azért szerintem $ 29.99 börtokért sok[link]
-
B1T3
addikt
Ma megtapogattam egy T-Mobile üzletben a P6-ot, erős birtoklási vágyat váltott ki belőlem a vékonysággal párosuló letisztult dizájn nyújtotta elegancia.
Nagyon szép telefon, és meglepő volt az is, mennyire könnyű, mintha nem is telefon lenne. Pedig alapvetően nekem nincs bajom a vastagabb készülékekkel, és azt is szeretem, ha érezni, hogy fogok valamit, de ez most betalált. -
racerx
őstag
Ha filekezelő akkor solid Explorer. Igaz fizetős, de mindent oly egyszerűen és profin tud, hogy minden pénzt megér!
-
Nimda
addikt
Aki esetleg nem ismerné és szeretne wifi-n keresztül csatlakozni a telójához, az az alábbi leírás alapján megteheti.
A módszer maga roppant egyszerű és sokkal kényelmesebb így a telefon tárhelyeihez csatlakozni, mint adatkábellel:
Először is kell hozzá egy FTP szerver, ami a google play-ről letölthető.
Majd a következő lépés, a Total Commanderben létrehozunk egy új FTP kapcsolatot:
A telefonon elindítjuk a klienst és ez alapján beírjuk a kiszolgáló nevet és a jelszót:
Itt pedig beállíthatjuk, hogy melyik meghajtóhoz szeretnénk hozzáférni:
Készen is vagyunk
root alatt még nem próbáltam, de nagy eséllyel lehet a rendszer fileokban is módosítani.
-
Nimda
addikt
Én sem próbáltam és nem is fogom egyelőre.Egyrészt azért, mert a gyári is egész jól használható, másrészt pedig még nagyon kiforratlan a mókolás erre a telóra.Nálam amúgy is alapszabály, hogy egy új telefont nem piszkálunk a garancia miatt...ha mégis, utána eltüntetünk minden rootra utaló nyomot
-
Platina113
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?? Nekem tetszik.. Valaki tud hasonlót?
http://www.youtube.com/watch?v=oxZns8jtqtg
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest