- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
#73499136 #25456 üzenetére
Persze ezt úgy értettem hogy csak addig amíg ki nem javítják és csak annyi a helyzet hogy nem lesz felhőbe mentve (remélhetőleg nem sokáig) az új hozzáadott WIFi jelszavak, app beállítások (pl. hogy milyen account-ra lett letöltve egy-egy app) és ilyesmik, *DE* a kontaktok, telefonszámok, email-ek szinkronizálása az más, az nem ez. Ha kipróbálod a kikapcsolást és úgy az akkuidőd jó akkor legalább tudod hogy amiatt van és mondjuk hetente egyszer visszakapcsolod amíg töltöd a telefont mondjuk este, aztán mielőtt leveszed a töltőről megint kikapcsolod a backup-ot és miután levetted a töltőről újraindítod a telefont - így meglesz a backup és nem lesz wakelock..
-
littlerock
aktív tag
válasz
#73499136 #25433 üzenetére
az eustock-on nemsokára megjelenik az XMi R 3 pro...
Én türelmetlen voltam, nem vártam ki, de kb 60.000 huf körül lesz az ára.
- komoly akku
- vállalható, 5 "-os kijelző
- egész jó kamera, még nem olvastam, hogy nagyon panaszkodtak volna rá
- 3 GB ram 32 GB rom
- gyors és pontos ujjlenyomat olvasóÉn a Samu miatt csalódtam a koreaiakban. az istennek nem adtak ki hozzá épeszű romot, kínomban tettem rá egy Vanir-t. de azzal is tudott akadni a net.
Remélem tartósságban beválik... Egyelőre egy rossz szavam nincs erre a jószágra...
-
littlerock
aktív tag
válasz
#73499136 #25431 üzenetére
Üdv! Bár nem voltam túl aktív a topicban, de egy év és kb két hónap után átnyergeltem egy Xiaomi Redmi 3 pro- re.
Feljebb olvastam, hogy egyik P6 tulaj szív a telefonnal. remélem minden jóra fordul. Én valójában nem bántam meg, bár a pin-ért bejelentkezett a jószág párszor ez tény. Ami jobban felbőszített, hogy a Viber zabálta az aksit. Azt sokszor újra kellett indítanom. Most az új kütyüvel napi két órát beszélek minimum az asszonnyal, mert épp messze van. Amikor a második este felteszem töltőre, még 30% felett van.
Igaz kétszer akkora az aksi benne... illetve erre pl nem tettem fel a facebook-ot, és nem is fogom... lehet ez is dob a latba valamit.A P6 azért egy picit a szívembe lopta magát, mert szép, szép a kijelzője, és amikor arra cseréltem az S advance samut, akkor az olyan szintlépés volt, amit el se mertem hinni.
Kár, hogy egy mezei GPS programtól (IGO szülinapp) úgy melegedett, hogy szólt, hogy akkor most leálltja a programot, mert ez neki nem fekszik... A Gúgli maps azért működött rendesen. Erre a funkcióra viszont a Samu még megtette...
Szóval, ha valaki váltani akar, szerintem nyugodtan nézzen körül a Xiaomi táján...
A P6-ost meg lehet, nem érdemes eladnom, nincs is nagy kereslet rá, meg nincs is jó ára.
Utolsó megjegyzés: Amikor kivettem belőle a Sim kártyát, kb három nap alatt merült le, pedig nem volt teljesen feltöltve.
-
-
törölt tag
válasz
#73499136 #25425 üzenetére
Az én igényeim, használati szokásaim alapján nem volt észrevehető sebesség és tudásbeli különbség a két készülék között.
A dupla kamera számomra egy fölösleges parasztvakítás, az S7 kamerája megeszi reggelire.
A Lite kevésbbé kényes, és azt használva nem fosik a tulaj annyira, hogy esetleg megkarcolja.
Egyszerűen ár/érték és észszerűség/praktikusság alapján a Lite győzött meg. Ha valamelyiket megtarthattam volna, akkor azt választanám. Ha venni kéne, akkor meg pláne. Szerencsére ez nem fenyeget.😀 -
Aryon87
félisten
válasz
#73499136 #25423 üzenetére
Sztem az ara. Hajnalban nezegettem a Tmobilos arakat, biza az az 5k is szamit. Egy ismerosom nalunk van, megkert hogy segitsek beallitani a jelenlegi telefonjat (istenem egy G4 mellett azt nyomkodni felert egy kinzassal
- Xperia E1) es megtudtam hogy tudna uj telot kihozni mivel a husege lejart. P9 Lite pedig kellemes aron van
-
satee76
aktív tag
válasz
#73499136 #25412 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, szinte elsők között vettem és nem tudom mire lecserélni.
Viszont nekem 1,5 évesen gariba felújították (szinte mindent cseréltek a hátlapom nélkül), a hátlap meg lejár, úgyhogy nekem az aksi csere se olyan nagyon bonyolult (nem kell attól félnem, hogy szétbarmolom)
-
Pizzu
aktív tag
válasz
#73499136 #25378 üzenetére
Alul a pici műanyagot lefelé meghúztam az kipattan
a hátlapot lefelé toltam és hozzáfértem
a hátlap alumínium vagy magnézium azt ne feszegesd csak toldaz akkut meg szúrd át mert az balesethez vezethet
nekem jól bele lett ragasztva és nehezen jött ki
amikor picit felfeszítettem éreztem feszült és vártam picit míg engedett ismét megfeszítettem és lassan kijött -
PACSA75
őstag
válasz
#73499136 #25312 üzenetére
Nagyon szét kell nézni mielőtt új modellre váltassz, nehéz tökéletes telót találni, ami minden szempontból megfelel, és ráadasul egyénfüggő is ki mire vágyik. Sajnos keveset olvastam, mielőtt beleugrottam a P6 vásárlásba, dehát olyan jónak tűntek a hardwares adatok, álmodni sem mertem hogy ilyen gyengusz szegény, nagyon örülök hogy megszabadultam tölük (kettő is volt
. Most samu a3 ra váltottunk, eddig nem voltam samu párti, de ez eddig nagyon bevált. A feleségemnek és a lányomnak már az van, most keresgélek magamnak is egyet. Remélem te is megtalálod a neked megfelelőt. Sok sikert!
-
gacsoi
senior tag
válasz
#73499136 #21346 üzenetére
Sorry, hogy beleszólok, de nekem pl. nem azzal van bajom, hogy ki akarod dobni a telefonodat.
Te fizettél érte, szived joga, de úgy gondolom, hogy ez csak rád tartozik, és nem feltétlenűl kellene itt megosztanod.
Unalmas már, főleg úgy, hogy ha szétnézel más topicocba, mindenütt van valaki, aki éppen ki akarja dobni, mert rájött, hogy szar. Szerintem tedd meg, dobd ki azt a rakás vackot. -
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
#73499136 #21331 üzenetére
Ajánlom (#21324) marilllyo hsz-a újbóli elolvasását, vagy ha még nem tetted meg, akkor fórumozz rendesen és olvass el mindent!
A fekete verziók továbbra sem aksi hibásak, a fehérről pedig sajnos tudjuk hogy egy bizonyos szériája az.
Ha továbbra is kiakarod vágni a szemétbe a telódat, akkor hajrá, dobd, és vegyél egy Sony-t! Ja nem, az egy bughalmaz. Akkor samsung-ot! Ő mégsem, ócska tusfürdős flakonból öntött recsegő műanyagból van. Akkor LG-t! Hopi, azt se mert nem bírja elvinni a saját rendszerét. Azt gondolod máshol kolbászból van a kerítés?
-
Newlachka
őstag
válasz
#73499136 #21334 üzenetére
igen csak a te saját véleményeddel elriasztod azokat,akik jó telefont keresnek.
Amúgy igen tudni lehetett,hogy gond lesz.
honnan?
ismeretlen proci,vékony külső, kínai gyártó(manapság már minden kínai)
A, mivel a proci "noname" így nem lesz hozzá rá sok minden optimalizálva,így 1-2 max 3 mag megy, magyarul pörögni fog
B, mivel vékony így nincs meg az a minimális légtér benne mint pl egy levehető hátlapos cumóban,így a hőelvezetése sokkal rosszabb,mint egy szétszedhetősnek.
BOG leírásából idézek"A hátlap nem leszedhető, szálcsiszolt hatású felület borítja, én meg nem mondom, hogy miből van, szerintem a fémet festették meg, mindenesetre roppant jól néz ki. Viszont sosem lesz hűvös, egyrészt a bevonat miatt, másrészt pedig azért, mert a hardver hajlamos hőt leadni, ezért ha nem is meleg, de mindenképpen langyos a kézben tartott telefon, akár egy sima hívást követően is."HA értelmes ember gondolkodik,akkor ugye alapból 36-37 fokos a teló mivel a tested is ilyen meleg.
Innentől felfele hőtágulás stb. Tiszta fizika.+ ehhez azt is tegyük hozzá,hogy töltéskor is melegszik...az aksi átadja a hőt a hátlapnak,a hátlap tágul,ebből lesz a púp...
NEM MONDTA SENKI,de számítani kellett rá.
Xperia P-m volt előtte az is fém, az is unibady, és az is ízott,de az vastagabb sokkal
pollai
nem is neked címeztem az üzit..
vékony anyag kevesebb tűrés. meg kéne nézni valahogy,hogy hány magot dolgoztat a flickr.. -
jegenye77
addikt
válasz
#73499136 #21216 üzenetére
Prestigo nak nemrég jelent meg egy 5,5mm "vastag" készüléke. Elég jól nézhet ki
Nekem fontos, hogy szép legyen a készülék és ebben az is benne van, hogy vékony legyen. Ha már nem játszom rajta és nem az számít, hogy milyen erős hardver van benne akkor legyen szép a telo!
Egyre jobban szemezek a P7 - tel. -
feco6999
csendes tag
válasz
#73499136 #21056 üzenetére
Igen, az jó lett, és a tegnapi tanács is bevált (ezer hála és köszönet!
) Jelenleg 24 óránál tartok, amiben végig bekapcsolva tartottam a wifi-t, volt benne böngészés, internetes rádióhallgatás kihangosítóval (1 óra), és még 57%-on áll az akku.
Mondjuk a GPS érdekes, mert a GPS teszt nem talál műholdat, de az IGO azonnal belövi a pozíciót... A fene se érti... -
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #21024 üzenetére
Igazából csak kipróbáltam, de ahhoz képest, hogy 5" és FHD, igazán gördülékeny. A kijelző továbbra is gyönyörű, és a P6-hoz képest, a szoftvert csiszolgatták egy kicsit. Első blikkre, nem rossz választás, a Huawei kezd felnőni.
Egy dolgot nem értek, hogy a kernelhez itt sem nyúltak, továbbra is a 3.0.8-as van alatta. Ez gáz, de ők tudják.Csak a példa kedvéért, van egy kínai tabletem, amin a 4.2.2 fut, de a kernel, 3.4.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#73499136 #20960 üzenetére
nem biztos, hogy összefügg, de a minap nekem se talált jelet, szabad ég alatt se (először,mióta megvan) + sokkal gyorsabban merült a telefon.
viszont az időjárás widget előtte frissült, és megnéztem: folyamatosan gps jelet keresett, alvó módban is. kikapcsoltam ezt a funkcióját (ne használjon gps-t-pipa), azóta minden megint a régi. -
Tomacko
őstag
válasz
#73499136 #20948 üzenetére
Offba írom, mert már ezerszer el lett mondva és ki lett vesézve, hogy ezeknek a GPS-nek titulált problémák legnagyobb része user error, mert többségében a lakásban betonrengetegben akartak navigálni, pozíconálni stb. És már többször is elmondtam, hogy sokszor még a céleszközök se vannak a helyzet magaslatán nehogy ezek a telefonos vackok..... Még az Xperia S GPS-e sem volt ennyire jó és pontos, de a 4"-s 3 éves wayteq nevigációm se tudott eddig úgy navigálni, hogy ne késett volna 10-ből 4-szer. GPS pozícinálásnál nagyon sok múlik az időjáráson, helyzettől, és még számtalan apróságtól is függ. Nem fogom leírni ezeket, olvasson utánna mindenki magának ha érdekli.
Amúgy én is rendszeresen használom, teszi a dolgát ahogy kell.
-
gabancs
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
#73499136 #20921 üzenetére
Nem szeretnék flamelni
de a szubjektív véleményem az, hogy az SP szoftverét nem találom rosszabbnak vagy kezelhetetlenebbnek a P6 szoftverénél.Talán az 1GB ram az, ami néha kevésnek tűnik és multitask kissé durván bánik vele.De ezzel a visszalépéssel számoltam.
Hibák minden szoftban vannak, legyen az bármilyen márka és ahány hardver verzió, annyiképpen viselkednek.Igy volt ez a P6 esetében is... -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#73499136 #20826 üzenetére
nem kell összeesküvés-elmélet hívőnek lenni, hogy tudjuk,mi irányítja ma a világot: kizárólag a pénz, ami hatalmat biztosít.
elég csak Tesla autójára gondolni, amiben egy kis villanymotor volt, meg egy antenna és 90mp/h-val tudott menni. az olajipar akkor még gyerekcipőben járt, de Tesla lett a legnagyobb ellenségük. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#73499136 #20823 üzenetére
így legyen,mert tényleg nevetséges az akksik lemaradása.
bár a szobahőmérsékleten működő szupravezetőre is pár évet jósoltakami viszont az autókat illeti, van egy nagyobb lobby: az olajipar.
ha azok bekavarnak-mert ezzel az új technikával már sokkal jobb elektromos autókat lehetne gyártani-akkor annak a mobil piac is megissza a levét, mert simán megvan hozzá a hatalmuk, hogy süllyesztőbe tegyék a fejlesztést. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#73499136 #20821 üzenetére
kösz!
kicsit távolinak tűnik, de azért meglepő, hogy ennyire nagy szó annak felfedezése, hogy nagyobb helyen több mindent lehet tárolniami a mobilokat illeti: szerintem a kivetítős megoldás lesz a jövő technikája, ezzel ugye alapból ki lehetne védeni a mai kijelzőméret problémákat, mivel ez egyszerűen állítható lenne (ma a csúcshardvereket mindig a nagy kijelzőhöz adják, kompaktabb méretbe általában gyengébb hardver kerül).
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #20800 üzenetére
Ez bizony így van, az az én is ezt gondolom. Sajnos olyan méretekben őrjítette meg a világot a telefon, hogy kizárt, hogy lenne idő tesztelni, összehangolni a vasat a szoftverrel. Arról nem is beszélve, hogy a szotverek tele vannak bugokkal. Na most évente jön az új zászlós hajó, nincs idő se az új csúcstelefonra, se a régi javítására.
-
racerx
őstag
válasz
#73499136 #20792 üzenetére
Foto alapból nem sokkal jobb, de az XDA-n van rá egy elég komoly mod, ami szoftveresen javít nagyon sokat (ui áll. a kamera jó, csak az LG szoftja khm khm..), na azzal már jóval jobb. Pl a slow motion tök állat
.Meg van UHD is, de az szvsz csak parasztvakítás. G3 kamerája tényleg faxa, csak ott meg a többi nem oly jó mint a G2-n . (üzemidő, lagok, ram elfogy stb)
-
johnywaler
csendes tag
-
arminlok
senior tag
válasz
#73499136 #20667 üzenetére
Én ezt tudom és egyre emlékszem amelyik fekete volt de nem tudom elképzelni hogy tényleg az akkumuátor két szinnél különbözö lenne ezért tippelek én inkább a hátlap minöségére ( és ezzel együtt arra h mindenkineka telefonjában szar az akkumulátor) . Nem véletlen a fehérnek egyátlalán nem fémes a tapintása lehet hogy nem is fém igy az akkumulátor kölcsönhatásba tudott vele lépni adott esetben.
-
jegenye77
addikt
válasz
#73499136 #20581 üzenetére
Levenni letudtam , csak visszarakni nem. Ahhoz az alsó műanyagot le kell pattintani. De nem látszik rajta semmi.
Mondjuk levenni is úgy kellene, hogy lefelé csúsztatni a hátlapot de nekem egy leejtés után a hátlap picit kipúposodott és ott alányúltam és lepattintottam az egészet. Után minden kis fület megigazítottam és úgy csúsztattam vissza. Most tökéletesen áll rajta. -
seria
tag
válasz
#73499136 #20474 üzenetére
Hát köszi neked is meg duvinak is a választ!
Én is így gondolnám mint ahogy te mondtad a pc-nél, nagydolog lenne ezt megcsinálni?
..de akkor most mi a teendő? 2-3 rom és vége a telónak?
Mert most is olyan lassú mint a lajhár, pár napig ment csak normálisan. Az biztos, hogyha használom és melegedik akkor utána kész katasztrófa. Azon is gondolkodok, hogy esetleg mit csináltam, hogy pár nap után már nem lett jó. Mintha az rémlene, hogy a fejlesztői módba kapcsolás után kezdett el sz@rakodni.
Ezt értsétek úgy, hogy néha nem reagál telefon ha bontani akarom a hívást, ha beszélek nem lehet átvenni a másik hívást, a csörgés és a beszéd hangereje váltakozik, lefagy néha 10-15 mp-re. Egy két ilyen dolgot csinált a 4.2-nél is nem csak 4.4 nél.
Visszatérünk a végén oda hogy tényleg gyári hibás a készülék.
Én szerintem annyi az egész a telefonok között, hogy 1-2 telefon jobban melegszik mint a többi és ez által visszavesz a cpu és a gpu teljesítményéből annyira, hogy használhatatlan lesz. Jó, most ezzel nem mondtam nagyon új dolgot.Még annyit hozzáteszek, hogy tegnap nagyon sokáig beszéltem a telefonon és kiírta, hogy a "telefon lassú, zárjak be néhány alkalmazást". A chrome és az időjárás volt az ami épp futott. Ez normális?
Nincs viszonyítási alapom másik telefonhoz. -
seria
tag
válasz
#73499136 #20290 üzenetére
Még garanciás, nem tudom, hogy a T-nél megcsinálnák-e normálisan vagy csak visszaraknák az eredeti ROM-t és mehetek utamra.
(#20381) Ljizsef
Nem hiszem el, hogy nem lehet teljesen letörölni. Csak ennél a telefonnál gond a rom csere vagy mindegyik droidos készüléknél?
Egyébként nem gondolnám, hogy többet cserélgettem mint más aki kipróbálta a többit is.
111, 122, 125, 510, 511,512,513 Ez sok?De már az elejétől voltak vele gondok, nem csak a rom cserék után.
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #20347 üzenetére
Nézd! A G2 egy kiváló telefon, ehhez kétség nem fér. A kérdés inkább az, hogy minek kell ilyen erős vas? Nekem a P6 is sok, fogadni mernék, hogy arra amire használom, a legtöbb esetben kikapcsol 3 magot a SOC-ban, mert 1 is elég a feladatra. Böngészni, fotózni, üzenetet írni-fogadni, naptárt szinkronizálni.....zenét hallgatni minek 4 mag?
Szóval már a P6 is jóval erősebb mint amire tervezték. Mert nyilván nem játékra. Aki meg játszani akar, mi a fenéért vett P6-ot?Van benne 2 GB RAM. De nekem még soha nem volt kevesebb szabad memória 900 MB-nál. Tehát igazából 1 giga is elég lenne, ha nagyon őszinték vagyunk.
Erre itt a G2 itt a G3 a Galaxy S5..........
Bivaly telefonok, de tényleg kell ez? Tényleg mér ér annyi pénzt, hogy fél év múlva már kifutó modell legyen?
Én saját káromon jöttem rá, hogy a P6 is rohadt drága telefon volt. Ugyan ezt meg tudnám tenni fele ennyiért is. -
racerx
őstag
válasz
#73499136 #19870 üzenetére
Érdekes ez a gps, pár napja mint írtam egyáltalán nem talált semmit, akármit csináltam (factory resetet hagyjuk..) Tegnap viszont simán, viszonylag rövid idő alatt, és azóta is ha ránézek, mindig jó. Lehet hogy, csak akkor van gond ha sokáig nem használja az ember,mobilnet mindig van nálam, és az agps is frissül naponta. Én a kitkat előtt nem ember ,emlékszem, hogy ennyire rapszodikus lett volna a gps nálam.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #19695 üzenetére
Kihangsúlyozom az elején.Nagyon szeretem a P6-ot! Atom stabil megbízható teló. Viszont a fényképezője sajna nem sikerült valami jól. Mondom ezt 9 hónap használat, sok külsős fényképező app kipróbálása után. Beltérben (főleg este), mesterséges fénynél elvérzik. Sok családi rendezvényen próbáltam összehozni elfogadható eredményt. Nem sikerült. Állandó bemozdulások (főleg ha több ember is van a képen) és magas zaj jellemzi ezeket a fotókat. a GsmArena tesztek ugyan úgy készülnek. Nem kézből fotózzák a tesztképeket. De hogy legyen egy másik kép is a példa kedvéért:
-
törölt tag
válasz
#73499136 #19695 üzenetére
Én az vagyok. Itt egyértelműen egy bemozdult képet sikerült készítenie a tesztelőnek. Nagyon amatőr lehet, ha ez nem tűnik fel neki.
Beszéltünk is róla majdnem egy éve, hogy a P6 keskenysége miatt nem ad stabil fogást, és könnyen bemozdulhat fotózásnál.
A feleségem előző telefonja egy i4, és a P6 tud olyan jó fotókat készíteni, makrót meg pláne. -
Heffi
őstag
-
arminlok
senior tag
válasz
#73499136 #18843 üzenetére
Ha uj telefont veszel akkor igen ingyen kell cserélni de én pl netröl rendeltem és ott foggalmam sem volt h lehet beállitani h a régi számom maradjon ezért ugy kiküldték uj számmal... barátnöm pedig a media marktba vette ezért volt szükséges az utolagos csere és itt is arrol van szo hogy nem telefont vesz az illetö hanem csak kell egy microsim... amiért ebben az esetben fizetni kéne kivéve ha jofej az ügyintézö
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #18839 üzenetére
Erre való a virtuális bakkártya. Kb. 10 éve használom az OTP számlámmal. Mindig csak annyit teszek rá, amennyiért éppen vásárolni akarok. Kifele rendes, dombor Mastercardnak látszik. Valójában csak egy kártyaszámot kapsz. Soha nem volt még gondom vele. Mindenhol elfogadták.
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #18689 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy kernelt sem cseréltek. Így azért igen szánalmas ez az egész.
Azért tegyük hozzá, hogy baromi szerencsések vagyunk! Mert a "gyári" szoftver baromi jó lett.
Nem úgy mint a sony-nál. Egy eleve szar rendszert próbáltak javítgatni, amin sikerült még rontani. Nekünk legalább van egy biztos pont. -
arminlok
senior tag
válasz
#73499136 #18687 üzenetére
Igen jól látod és bárki bármivel példálozhat hogy más telefonoknál hogyan rontják ela frissitéseket én azért nem ezt látom. Föleg tényleg az akkor éppeni csucstelefonoknál nem is meri egy gyárto sem elrontani vagy félvállrol venni a frissitést. Mert tényleg a nem zászloshajoknál még elöfordul.... És az a helyzet nagyon valószínű ez volt az utolsó "frissités".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged