- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nimda
addikt
Mert vannak hibák, amik nem mindenkinél jelentkeznek ugyan, de sajnos léteznek egyes típusoknál.Persze az más, ha valaki kíváncsi és ezért "frissít" de általában nem ez a jellemző.Az újabb romok mindíg hoznak valami újat, szebbet, de van mikor mégtöbb bugot az már más kérdés, hogy eszetlenül nem szabad nekiállni, mert brick lesz a vége.Mindíg maradjunk a hivatalosan a régiónkhoz kiadott romoknál, akkor nagy baj nem történhet.Ha mégis, a garancia biztosan megmarad.A kiforratlan béta állapotú cwm és társait meg el kell felejteni.
-
ShadowX
őstag
Én is kezdem megunni, hogy ôszinte legyek...nem tudom, hogy a lassulások amiket mostanában tapasztalok azok a telefon vagy az android hibái. Pl. én még nem találkoztam olyan droidos telefonnal, ahol a status bar lehúzás ne lenne darabos. Pedig pont erre van kitalálva a project butter...aztán a telefon egyszer szélsebes, aztán meg beszaggat de nem kicsit, pedig 1200 mega a szabad ram...komolyan nem tudom ezeket hova tenni.
A másik a szokásos, ezerszer elmondott wifi. Tegnap egyszer sem dobott le, ma 10 perc alatt négyszer. És még hol a kitkat...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gabes13
tag
Akkor pontosìtok: nem bányász vagyok, se kőműves, se semmi ilyennel nem foglalkozom ami ìgy megcsinálja. Tehát ismèt pontosìtok: inkább föld amùgy mindig tokba volt! Kvarchomokot mèg èn sem láttam nem hogy a telo. A lènyeg hogy már akkor is had zavarjon hogy ennyitől kifekszik ez az ondó! De majd igyekszem megszeretni a fóliát a következön, ha nem megy akkor "nájlonacskóból" vágok rá körbe "oszt jó van"!
Amúgy kösz a linkeket, annak aki dobott!!
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
okoska74
senior tag
Ha megnézed fájlkezelőben akkor a belső memória virtuális memóriakártyaként szerepel. Ez lehet a gond. Nem tudom miért van így, de gáz.
Az Android 4 -től már így van. 0 nevű könyvtárra van virtualizálva a belső SD. Már a SGS 3 -nál is így volt.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Politika
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest