Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
techno8
csendes tag
Sziasztok!
Én ilyen tokot vettem.Tegnap érkezett meg.Egész pofás,egyenlőre tetszik!
http://www.ebay.com/itm/NEW-Luxury-Aluminum-Metal-Hard-Cover-Back-Case-For-Huawei-Ascend-P6-/261276438023?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd54a0e07 -
Zlika
aktív tag
válasz
petyaaa6 #2993 üzenetére
Ez a video nem feltétlenül bíztató.Többször is említi a tester hogy bár a sebesség elfogadható de grafikailag butítottak a játékok.Nem kell ettől a hardware-től csodákat várni.Teszi a dolgát napi használat mellett de egy infinity blade nem fog rajta szaladgálni.Ha erre a vasra írnának játékot célirányosan, akkor komoly dolgokat tudna.De ez nem így megy.A csúcs androidos játékok snapdragon600/800-akkal mutatják meg hogy hol tart a mobil játék manapság.No meg tegra3/4.De a tegrás dolgok durván optimalizálva vannak szintén a többé-kevésbé adott konfigurációra.De mivel nem szeretnék a készítők hogy valaki galaxy ace-en ne tudja elindítani az adott produktumot, ezért fut(ha úgy van megírva) azon is csak nem olyan részletességgel.Ez a telefon szvsz nem játékra termett.Azok 70-100e HUF-al feljebb keresendők.
-
petyaaa6
tag
Aki nagyon aggódik, hogy drágaságunk gyenge játékok terén, felhíbám a figyelmet erre a videóra:
Huawei Ascend Mate! http://www.youtube.com/watch?v=_skw65pyaxwÉs utánna arra, hogy tessék megnézni a mate belsejét.
konklúzió?nem a vassal van a gond.
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek nézegetünk telefonokat és nagyon megtetszett a kicsike. Kérdésem az volna, hogy a fehérnek ugyan úgy néz ki a hátulja (mintha szál csiszolt volna) mint a feketének, vagy egyszínű fehér. Vannak olyan telefonok ahol a fehér nem ugyan olyan "mintázatú" mint a feketénél. Sajnos sehol se tudunk olyan helyet ahol a fehér megnézhető. Esetleg ha valaki tud ossza meg az infót.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
-
Plebi
senior tag
válasz
slayernick66 #2945 üzenetére
Kb 1 vagy nagyon max 2 oldalt olvasol vissza és láthatod, hogy én is vodánál vettem. Egyébként a készülék árlistában Itt már van, az, hogy a webshopban nincs az egy dolog, ott lassan frissülnek a készülékek, de már haladnak, mert egész jó áron adták és hamar.
A készülék függő, hogy a frissítéseket ez mennyire befolyásolja azt nem tudom, de itt mindenki B1xx romokról beszél, a vodás készülékeken B606-os van. Nekem eddig még nem volt vele gondom.
-
gabancs
addikt
Valaki nem tudja, az ikonokat meg lehet valahogy változtatni? Az LG-nél, ha nyomva tartottuk az ikont, akkor feldobott egy ablakot, ami tele volt ikonokkal, amit hozzá lehetett rendelni. Itt ha nyomva tartom, akkor csak mozgatni lehet.
-
racerx
őstag
-
bkiky01
senior tag
Nini Németeknél B112 van..
-
válasz
petyaaa6 #2969 üzenetére
Alkalmazások áthelyezése SD-re, próbáljátok ki, talán P6-on is működik, Root kell hozzá!!
FolderMount.
Angol + magyar leírás. -
okoska74
senior tag
Egy kis tanfolyam a jogosultságokról:
Linux fájl és könyvtárjogosultságok kezdőknek
Linux előtt az emberek túlnyomó többsége má$ rendszereken kívül nem nagyon ismer alternatívát. Első megdöbbentő élmény: Hová lettek az exek? Mi az, hogy valami 777 jogosultságokkal rendelkezik? Mit jelent egyáltalán ez? Miért nem tudom törölni valamelyik fájlt?
Eme kérdésekre próbál lehetőleg kimerítő válaszokat adni a cikk, elkerülve azt a jópár órás Google-harcot (amit szinte mindenki megvív először) ami legtöbbször angol találatokat dob elő, így nehezítve az amúgy sem egyszerűt.
Chmod, umask, lsattrib, chattrib elsőre értelmetlen karaktersornak tűnhet, holott a leghatékonyabb eszközök a felhasználók fájljogosultságainak variálásához.
Miről is van szó:A Linux fájlrendszere tárolja a fájl tulajdonosának azonosítóját a fájlhoz tartozó csoportokat és a hozzáférési jogosultságot is. A hozzáférési jogosultságok ábrázolásához egy 3 jegyű számból álló kódot használ, amit fájlmódnak nevezünk.
Első szám a saját (user) jogot
Második szám a csoport (group) jogot
Harmadik a többiek (others) jogait rögzíti
A saját jog alatt a fájl tulajdonosának jogait értjük, legtöbb esetben ő az adott fájl vagy könyvtár létrehozója is. Minden komponens a következő részekből áll:Saját r w x | 4 2 1
Csoport r w x | 4 2 1
Többiek r w x | 4 2 1(Nulladik helyen esetenként a speciális jogok állnak, erről később)
r (Read): Olvasási jog (vagyis az adott fájl ezáltal olvasható)
w (Write): Írási jog (az adott fájl ezáltal válik írhatóvá)
x (Executabe): Végrehajtási jog (Futási)
Jogosultságok megváltoztatása:
Egy fájlt tulajdonosi (hozzáférési) jogait csak a fájl tulajdonosa, vagy a rendszergazda tudja megváltoztatni.
chmod +|-<mód> <fájlnév>
Chmod -nál meg kell határozni az alábbiakat:
Adunk vagy elveszünk jogot (+ : adunk, - : elveszünk)
Kinek/kitől (saját, csoport, mások (ugo))
Milyen jogot adunk (r w x / 4 2 1 )
u – saját (User)
chmod u+w munka.tar.gz Saját magunknak írási jog
g – csoport (Group)
chmod o+x munka.tar.gz Másoknak futtatási jog
o – mások (Other)
chmod o+x,u+w munka.tar.gz
a - mindenki (All)
chmod 777 munka.tar.gz Mindenkinek minden jog, ugyanaz mint:
chmod a+rwx <fájlnév>
chmod 700 munka.tar.gz Csak nekem van jogom mindenhez, ugyanaz mint
chmod u+rwx,g-rwx,o-rwx <fájlnév>Fájlok esetében a végrehajtási jognak csak a futtatható fájloknál van jelentőségük (bináris állományok, scriptek).
Könyvtárak esetén az olvasási jog azt jelenti, hogy elolvashatja a fájlok neveit az adott könyvtárban, az írási jog jelenti, hogy a könyvtárban állományt, könyvtárat hozhatunk létre, míg a futtatási jog megengedi a belépést a könyvtárba.Amikor egy fájlt létrehozunk, akkor az a jogosultságoknak egy alapértelmezett csoportjával fog rendelkezni. Pl.: Létrehozunk egy üres fájlt:
#touch akarmi
#ls –la akarmi
rw-r--r—A létrehozáson kívül, hogy bármit is tettünk volna mint tulajdonosok, alapértelmezés szerint írási és olvasási joggal, a csoportba és a nem csoportba tartozók pedig csak olvasási joggal rendelkeznek. Ennek az az oka, hogy az operációs rendszer a fájl létrehozásakor a 022 maszkot alkalmazza. Egy adott állomány létrehozásakor alapértelmezésben senki sem kap futtatási jogot.
Az alapértelmezett maszk lekérdezése:#umask
-> 022
#umask –S
->u=rwx g=rx o=rxA maszk megváltoztatása:
#umask 420
A beállításból adódik, hogy egy állomány létrehozásakor kap-e futtatási jogot.
Sok esetben a Linux állományok attribútumaival akkor találjuk magunkat szembe, ha rendszerünket valaki feltörte. Ilyenkor feltűnő lehet, hogy ha például frissíteni akarunk egy csomagot ami megváltozott, azt a rendszer nem engedi, és eltávolítani sem tudjuk annak ellenére, hogy root-ként vagyunk bejelentkezve. Ezeket a fájlokat megváltoztathatatlan (immutable) fájloknak nevezzük, mivel sem mozgatni sem törölni, de még átnevezni sem lehet. Egy állomány attribútumainak megjelenítése:#lsattr <állomány név>
-------- állomány neve megjegyzésA parancs az adott fájl tulajdonságait, attribútumait jeleníti meg. Normális, alapértelmezett esetben, egyetlen egy tulajdonság bit sincs beállítva. A – jelek azoknak a tulajdonságoknak a helyét jelzik, amelyek a chattr paranccsal megváltoztatható.
chattr <+|- tulajdonság> <állomány neve>
Megadható attribútumok:
a: Kizárólag a root adhatja meg, az adott fájlhoz csak hozzáfűzni lehet, így nem felülírható és nem frissül a módosítás időpontja. (egész fájlrendszerre is megadható)
i: Ez a tulajdonság teszi megváltoztathatatlanná az állományt. (csak root-ként)
c: Ha az állomány ritkán használt és nagyméretű, akkor érdemes használni. A rendszer tömörített formában tárolja. (Automatikusan tömörít, kibont használatkor.)
d: Az állományról nem készül biztonsági másolat (dd).
S: Ezzel a bittel megjelölt állomány, ha azon bármilyen változás történik, azonnal mentésre kerül.
u: Törlés esetén a fájl fájlrendszertől függően azonnal visszaállítható (kivétel például az XFS).
S: Titkos anyagoknál van értelme. Fizikailag is törli az állományt a törlésnél, nem csak a bejegyzés tűnik el. (sima törlésnél csak a bejegyzést törli az inode-táblából és a kapcsolódó katalógusokból és szabad területként jelöli meg amit az állomány addig foglalt a partíción)Setuid / Setgid
A korábbi beállításokból ismert r w x jogosultsági biteken kívül létezik még egy úgynevezett „s” bithármas is, melyet tulajdonságaiból adódóan setuid vagy setgid néven is említ az irodalom. Az „s” bit szükségessége: Az egyes programok működése közben szükség lehet rá, hogy úgy tűnjön számára, mintha más felhasználóként jelentkeztünk be a rendszerbe. Előfordulhat, hogy egy programot úgy szeretnénk futtatni, mintha rendszergazdák lennénk. Ez lehet valamilyen program, amit a root birtokol, de bizonyos okokból más felhasználóknak is futtathatóvá kívánják tenni. Lehet olyan megoldás is, hogy egy adott felhasználói program működéséhez olyan fájlok írása és olvásása is szükséges, melyeket a root birtokol. A setuid bit mely futtathatósági bit, az egyik változat. Ha pl. az „amator_ssb „ nevű programot bárki számára futtathatóvá akarjuk tenni, viszont ez rendszergazdai tulajdonságokkal rendelkezik, a következő megoldásokat választhatjuk:
chmod u+s amator_ssb
A setuid bit összevonható más jogosultságokkal. Minthogy az rwx helyettesíthető 4 2 1 számokkal, a setuid 4-es a setgid 2-es számmal helyettesíthető.
Megj.: A setuid és a setgid bitek nem használhatók parancsállományokra (shell vagy más néven bash scriptekre, biztonsági okokból).chmod u=rwxs g=rx o= <fájlnév>
chmod 4750 <fájlnév>Sticky bit (tapadós, Unix alatt más szerepet tölt be, innen kapta a nevét is: Némely Unix-szerű (vagy Unix) rendszernél (pl: NetBSD) sticky bit beállítása eseten a program egy része a memóriában marad, így biztosítva a gyorsabb elindulást) beállítása esetén csak is kizárólag a tulajdonos vagy a root felhasználó törölheti / módosíthatja az adott állományt. Chmoddal az oktális szám elején egy 1-essel adhatjuk meg:
chmod 1777 <fajl>
Megjegyzés: A megadott kapcsolók/attribútumok egy része fájlrendszerenként másképpen viselkedhet. A parancsoknak disztribúciófüggetlenül minden Linux rendszerben ugyanaz a hatásuk.Köszönet Babokanak a korrekciókért, tesztekért és az őszinte véleményéért.
-
finesz
csendes tag
válasz
petyaaa6 #2969 üzenetére
Nekem is szívfájdalmam az sd kártya mizéria, de állítólag a b116 meg fogja oldani ezt is. esetleg ha valaki volt olyan bátor és felrakta a 116-ot az legyen olyan kedves nézze már meg hogy a játékok data mappáját át lehet-e helyezni az ext_sd-re mert a nagyobb kaliberű játékok, amik esetleg meg s izzasztanák a p6-ot azoknak bizony 1 giga körül vagy felett jár az adatmennyiségük.
-
petyaaa6
tag
Játékok,programok felrakása SD kártyára akkor egyelőre nemlehetséges? csak amiket felmásolok filmek,zenék?
-
Captor
tag
válasz
slayernick66 #2945 üzenetére
Győri vodába ma azt mondták, hogy 2 napja van nekik, de csak fehér.
-
gabancs
addikt
Végre sikerült eltüntetni a navibárt. Be kellene írni az összefoglalóba, hogy a végén állítsuk vissza a jogokat!
-
racerx
őstag
válasz
TomWexX #2941 üzenetére
Nálam a BT bekapcsolás vmi miatt megszűnt, és a wifit se kapcsolja le már A Wif alvó mód mindigre van állítva. Akksiidő sztem is brutálisan jó, pláne Greenfy vel rásegítek egy kicsit. 2 napot lazán normál használat mellett.Ha nem nyomkodom, és kevés hívás van lehet hogy még többet is. M ma is reggel 7 kor vettem le a töltőről, és 85% on van. Igan nem sokat beszéltem vele
-
finesz
csendes tag
két aprócska észrevétel, az egyik hogy a zseblámpa hangja nem némul el amikor a teló némára van állítva, illetve amikor fel telepítem a play-ról a citromail alkalmazást akkor a kilépés után soha többé nem tudok visszalépni.
-
slayernick66
tag
vodafone-nal nem tudja valaki, hogy mikortol lehet kapni? honlapon meg mindig nem latom kilistazva.
es ha lehet kapni, es sim-lockos lesz, akkor van vkinek tapasztalata, hogy a vodafone hogy fogja majd kovetni a Huawei SW frissiteseket? vagy amivel veszem, azzal fogom nyomni vegig majd? -
Land
veterán
válasz
petyaaa6 #2929 üzenetére
Írod, hogy zenére fülessel nagyon jó. Az audiochipet érzed jónak? Pl veri a Sonyét? Én is nézegetem a telefont. Egy HTC One-ról válthatnék rá vissza (mármint drágább telefonról olcsóbbra). Ez nagyon jól szól, míg egy 4 magos Qualcomm telefon alap audiochippel gyengébb. Ezért érdekelne, hogy milyen minőséget képvisel. Kamerát is jobbnak érzed a Sony-énál?
-
TomWexX
addikt
válasz
#73499136 #2940 üzenetére
Ötletem nincs, 1 hónapja van meg a teló, de csak pár napja kezdte. Semmi olyan dolgot nem telepítettem ami megmagyarázná ezt... Bár így hogy a greenify nem engedi bekapcsolni annyira nem is foglalkozok vele.
Viszont a wifit továbbra is eldobálja, igaz csak pár másodpercre de ez akkor is zavaró.
-
TomWexX
addikt
A napokban nálam is elkezdte a teló bekapcsolni a bluetoothot, kikapcsoltam, erre fél óra múlva megint ott volt a jel. De én kib_sztam vele, greenify-vel lefagyasztottam a Bluetooth - Megosztás-t, így már nem tud velem szórakozni.
-
petyaaa6
tag
Me widget-hez nemlehet meg widgetet tenni? Leszedtem masik weather widgetet de nemjelent meg mikor szekeztettem a Me-t.
-
Nimda
addikt
válasz
gabancs #2931 üzenetére
Na várj...ha kimásoltad és utána vissza, akkor biztosan megváltozott a jogosultság.Nem lett volna szabad addíg újraindítani, amíg vissza nem állítod és mented erre az eredetit:
rw--r--r--
Bár ez számomra nem világos teljesen :
Ezután megnéztem az eredeti fájl jogosultságát, amit ugyan megváltoztattam, de nem mentettem el
-
gabancs
addikt
Feladom! Nem módosítottam a build.prop fájlt, csak kimásoltam az SD kártyára és azon írtam át azt a bizonyos sort. Ezután megnéztem az eredeti fájl jogosultságát, amit ugyan megváltoztattam, de nem mentettem el. Valami azt súgta, hogy indítsam előbb újra a telefont, mielőtt bármit tennék.
És megint Boot-Loop lett az eredmény. Ismét telepítem a rendszert. Azt hiszem befejeztem ezt a mókát, valamiért nem enged semmit. Ha valakinek lenne ötlete, szívesen fogadom. -
Nimda
addikt
válasz
petyaaa6 #2929 üzenetére
Igen a benchmarkok csak "élvezeti cikknek" jók, semmi másra.Minden az optimalizáláson múlik és az ebben el van találva.Vannak ugyan apró cseprő hibák, de ezeket idővel úgyis kijavítják.Szvsz a custom romok sem hoznának érdemi változást, a gyári is nagyon odateszi magát.Nincs telepakolva felesleges appokkal, bár azért én még így is megszabadultam jópártól, de ez inkább egyéni ízlés kérdése.Reméljük, a következő firmware-k mégtöbbet kihoznak a telóból.
-
petyaaa6
tag
Nos, én mostmár lassan 24órája folyamatosan nyüstölöm a telefont, talán nem sok, de nagyon rendesen nyüstöltem minden oldalán, s talán tudok segíteni a kételkedőknek.
a véleményem a következő:
Ezvalami kibaszottjó. Üzletemberként, a megjelenése fantasztikus,minőségi prémiumot mutat. Tökéletes, vékonysága meg hatalmas +.
Képe nagyon nagyon szép, hatalmas élmény filmetnézni. Komolyan mondom, vágyat érzek folyamatosan hogy nézzek rajta, babráljam a készüléket. Hangzása valami fantasztikus,jó fülessel,dolby-val.. bazeg,music video-ra állítva, mint a moziban. Eszetlen zúzás.
És az, hogy egy 720p-s 90perces film (!) csak 78%-ra húzza az aksit, asszem az megjegyzendő.
Online streaming is zökkentőmentes,semmi gond nincs vele. Ezis nagy élmény (Y)
Ebből következik, hogy a zenehallgatás is (filmezéssel ez a másik ami nekem nagyon fontos volt) iszonyat nagy élmény. Tiszta,zúzós, nagyon jó. Eddig mindenben veri az Xperia SL-t, illetve számomra a HTC-t és a Samsungot is s ezeken kívül még amelyik telefonokkal eddig dolgom volt.
Böngészés, alap hogy nagyon jó. Györs,zökkenő mentes.
Én eddig nemnagyon tudtam a telefont belaggasztani,akasztani. Ritka.
AZ ui-ja qrvára elvan találva, nagyon jól optimalizált.
Játékok szempontjából sokat még nem próbáltam, nekem gondjaim nemvoltak. Azt lekell szögezni, hogy a játékok futtatása nem a hardver hiányossága, optimalizáltság hiánya. Gyerekek, egy GTA-t xperia ARC S -en is ellehet futtatni jólOptimalizáció,ennyi.
Pdf,Word és egyebek is abszolút jól megjeleníthetőek, olyan tokkal meg teljesen jól használható bemutatóra is ( bár ebben egy tabletet lehetséges hogy teljesen nemtud helyettesíteni,de egyelőre nekem megfelel)
Benchmarkteszteket meg.. hát,aki erre alapoz,nagy faszság én aztmondom. Szerintem majdhogynem értelmetlen a benchmarkteszt. Használd,élvezd. Ennyi.
Én teljesmértékben megvagyok elégedve a telefonnal, ahogy a mobilarena tesztben is volt ,,alig akarom vissza adni" érzést abszolút átérzem... csak nekem nemis kell -
törölt tag
válasz
Haffner1986 #2923 üzenetére
Nekem nem volt S4-em de másoktól pontosan az ellenkezőjét olvastam itt annak amit Te írtál. Biztos Te is olvastad hogy van aki S4-ről váltott P6-ra és ő nem bánta meg. De végül is ez nem egy verseny, kinek mi jön be. Különbözőek a tapasztalatok, korábban már írtunk itt néhányakkal pl a játékok futásáról, ami egyeseknél akadt az nálam és másoknál simán futott (plReal Racing 3 ) de más alkalmazások is változóan működnek, van akinek a wifit dobálja, nekem még sosem volt ilyen, és lehetne sorolni. Arról is írtunk már hogy ez egy viszonylag új modell és a szoftvere még hagy kívánnivalót maga után, javítják is jönnek a frissítések. Nem tudom más márkák miben jobbak de ha a frissítések még javítanak egy kicsit a problémás szoftver részeken szerintem ár érték arányban ez egy nagyon jó telefon lesz, nekem bevált eddig is.
-
Haffner1986
csendes tag
válasz
#73499136 #2915 üzenetére
Írtam már egy pár oldallal ezelőtt is,de amúgy nem azt mondom hogy én ezt nem akartam mert mindig csak úgy veszek telefont,hogy előtte minden adatot megnézek róla és ha tetszik akkor megveszem.
Pont ez a bajom a p6-al,hogy amikor közölték hogy nem hozhatom ki az s4 et akkor körbenéztem a listán amit adtak és ez volt az a telefon amire azt mondam,hogy ez igen jól is néz ki és a hardwer-e szinte ugyan az mint az s4-nek csak egy kicsit marad el tőle és még árban is közel vannak.
Aztán mikor hazahoztam és használtam egy ideje akkor rájöttem hogy nagyon messze van tőle,tehát nekem ezek után lett csalodás a telefon csak hát akkor már késő volt mert már megvettem! -
petyaaa6
tag
build.prop-ba átakarnám írni a navisettingset true-ra de nemengedi a telefon. Miért lehet ez? (superuser megvanmár)
-
PietPunto
tag
Kellemeset csalódtam a P6 üzemidejében, normál használat mellett már a második napja üzemel, az akksi 21%-os töltöttségi szintet mutat, de már nem vagyok biztos benne hogy a holnapi napot kihúzom vele így ma este már töltőre rakom. Mondjuk érdekes mert a C7-est is ha nagyon nyúztam 1 nap alatt nullára húztam az akkumulátort, egyéb esetben az is simán vitte a 2-3 napot egy töltéssel.
-
gabancs
addikt
Nem fogjátok elhinni, de megint megszívtam. El akarom tüntetni a navibárt, és cserébe a telefon összeszarja magát. Most megint újra telepítem a rendszert. Most nem a File Manager-el próbáltam, hanem a Root Explorer-el. Valaki árulja már el, a B114-es rendszeren sikerült neki a módosítás?
Mi a franc lehet, hogy nekem meghülyül a módosítástól? -
törölt tag
válasz
Haffner1986 #2903 üzenetére
Nem ezt nem tudtam, mert eddig nem írtad
Ettől függetlenül érdekes hogy elhozol valamit amit nem is igazán szeretnél.
-
gabancs
addikt
-
Plebi
senior tag
válasz
honeker #2905 üzenetére
Miért mi a gond a p6-al?
Amúgy a jelenlegi tulajoknak mennyi ideig bírja egy töltéssel? Én ma 8 kor vettem le a töltőről és nyomkodtam is, de ennek ellenére a google alkalmazások ették meg, néztem, de nem fut, hacsak nem a háttérben, mert most 18%-on van és ez(ek) ette meg 60%-ban.
-
petyaaa6
tag
rendes b114-et hol lehet letölteni? vagy még b111 az alap?
-
mrgold
tag
Nagy dilemmába vagyok, hogy lecseréljem-e a jó öreg, bevált Nokia N 8-at?
-
honeker
őstag
válasz
Haffner1986 #2903 üzenetére
nem olyan rossz a p6 én rarz-i töl szabadultam meg miatta , de bánom is mint a kutya
-
mrgold
tag
Sziasztok.
Használ valaki hozzá övtokot? Ajánlás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest