Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Akkor az ismerkedőknek, minden elfogultság nélkül. A P6 qrva jó telefon.
Hetekig agyaltam, amíg nem telt le a hűségidőm, hogy mi legyen a következő telefonom.
Napi rendszerességgel olvastam a kiválasztott telefonok topicját.
A versenyzők:Sony Xperia SP
Sony Xperia L
Samsung Galaxy S3 LTE
Samsung Galaxy S4 MiniVártam volna az LG Optimus L9 II-re de az még mindig nem kapható.
Tehát ezeket a topicokat olvastam rendszeresen, és arra jutottam, hogy mind igen problémás telefon. A P6 eddig beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Nagyon jó szoftvert reszeltek az androidból, a memória kezelése példaértékű. Még nem sikerült 1 GB alá vinnem, igaz játék nincs a telefonon. Gyors, nem fagy, nekem nem is melegszik, és eddig úgy tűnik, hogy tisztességesen reszelik a szoftvert, nincs gond a javításokkal.
A kijelzője pazar, iszonyat fényerő tartalék van benne.
Ez a telefon sem hibátlan, de ezek a hibák eltörpülnek más telefonon tapasztalható őrültségektől. Ezek inkább csak bosszantó problémák.
De néhány példa:
Sony: Kijelző érintési hibák, Wifi gyengeség, szoftverek beakadása miatti aksi lemerülés, van még, csak nem sorolom
Samsung: TW erőforrás zabálás, memória kezelési hibák,Szóval akinek egy megbízható gyönyörű telefonra van szüksége, mindenképpen vegye számításba a P6-ot.
-
petyaaa6
tag
válasz
pulguinha #3095 üzenetére
Ezzel a telefonnal aza szerencses, h qrvajol lehet vele onlinestreamingelni is. Indavidei v epp vmi onlinefilmnezo oldalarol. En mindketton igenybe vettem, onlinet is es telorolis. Hat, nekem tulforronak nemtu.t, melegaztan ennyi. Szilikontokon meg nemerezni
Multitask nagyon popecen megy. Epp mikor eztirom megya skype,zenethallgatok es meg 4netablak megy.semmi gond vele sztem.
Aviber koztudottan ilyen mobiloknal, nagyon megeszi a telot. Nemtudom hogy a p6al ezugyben mi a helyzet -
gabancs
addikt
Szerintem nem rossz a Chrome. Igaz, a gyári gyorsabb, de az nem tud az asztali böngészővel szinkronizálni. Én azt tapasztalom, hogy a Chrome-nak igen nagy erőforrás igénye van. Ezért utáltam a régi telefonomon (Optimus Black), mert lassú volt, nyögvenyelős. Le is töröltem gyorsan.
A P6-on viszont remekül működik, és a pici hátrányát ellensúlyozza a szolgáltatása. -
Gulyopapa
addikt
Visszatalálós ---
-
pulguinha
aktív tag
válasz
petyaaa6 #3091 üzenetére
Hát ez nagyon tutin hangzik! Köszi a részletes infót! Film az letöltött vagy online?
Remélem bitrokomba jut egy ilyen telefon valahogy végre valahára!!!
A melegedés akkor se netezés, de veiózás közben nem a forrósodást jelenti? (MEgaigényes játékokat nem játszom, sőt szinte a fentebb írtakon kívül másra nem használom) A multitask mennyire megy neki? SP-nél írták hogy a viber annyira leterhelte a telót, hogy már egy böngésző vagy zenehallgatás nem futott el mellette.
-
vg
addikt
Ti fel tudjátok tenni Vibert (T-mobil), hogy az elején elküldje a aktivizálós kódot? Nekem azt írja, hogy internet kapcsolat szükséges annak ellenére, hogy hiába vagyok wifi-n vagy mobilnet-en. Még az országot sem találja meg az első indításnál. Help!
-
racerx
őstag
Nem tom' ki milyen böngészőt használ, de nekem a chrome (eddig nem tudtam használni, mert nem volt kompatibilis az előző telómmal) csalódás, lassú, nem túl felhasználóbarát, valahogy nem jön be
. Opera Minit használok a mobilneten általában (500 megás netcsomag), csak kellene vmi ha rendes wifi van. Sima Opera se volt jó. Ki mit ajánl? Dolphin? Vagy csak ezen a telón ilyen a Chrome?
-
petyaaa6
tag
válasz
pulguinha #3089 üzenetére
Melegszik az aksi valoban, de en nemtalaltam zavaronak, illetve most szilikontok van rajta ezen egeszjolmutat,atlatszo)
Hat,az aksi nagyon birja. Picit visszaolvasol, lathatod tobbenis megdobbentunk menyirejol
Nekem alap a netezes,zenehallgatas orakon at, wifi/mobilnet folyamatosan megy. Igy egy teljesnapot kibir jatszva a kicsike. Ilyen hasznalatnal ugy 9ora utan 45%Nal volt az aksi.
Masik tampont: 90perces 720p film 78%ra huzta az aksit. Szerintem nemrossz -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Átböngésztem a fórumot a kereső segítségével is, de nem igazán tisztázódot tminden kérdésem.
- Mennyire melegszik a készülék? (Más telónál app-al mérve az 52 fok volt a rekord: Wi-fi hotspotként osztottam vele netet + a telefonon neteztem)
- Mennyire bírja az akku (nálam ami mindig megy: k9 folyamatos -sync a gyári beállítással-, FB folyamatos sync-el, állandó netkapcsolat, mind mobilnetről nem wi-firől, napi 2-3 óra böngészés video nézés nélkül, kb 10 perc telefonálás, mindenzt 3G hálózaton)
- Fotókat milyeneket készít? Egy kommentben volt, hogy S3-hoz képest kékesebbek a színei? Ez állítható esetleg más prgram használatával vagy bármivel a programon belül? (Az auto beállítás végre jól működőnek tűnik, nem töltenék le rá másik alkalmazást.)
Előre is köszi az infókat -
mrgold
tag
válasz
petyaaa6 #3046 üzenetére
Szia Petya! Megvan a teló, nagyon pöpec, vékonysága miatt, nagyon vigyáznom kell még, hogy le ne ejtsem, de majd "hozzá áll" a kezem. Szerencsére tudtam hozzá övtokot is venni - nálam az a nyerő.
Az első kérdések:
- vörös szem csökkentés nincs a vaku beállításban ???
- mekkora legyen (pixel) a hívókép (contact) mérete?
Azért egy magyar nyelvű kézikönyv járhatna hozzá - már csak a jogszabály miatt is! -
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
gabancs #3084 üzenetére
Itt éred el, ez még csak 4.2.
-
gabancs
addikt
A B114 megjelent már hivatalosan? Vagy az android 4.3?
-
petyaaa6
tag
A,olyanrossz. Rajta van a folia es olyan erzes mintha vizes lenne alatta, "szemcses".Kisse idegesito. NNektek is ezvan? Ez az antireflexes folia hatasa?
Eddig a gyari folia volt rajta,ott nemerzekelten ezt. -
törölt tag
válasz
slayernick66 #3073 üzenetére
Ja még valamit, ráülni egészen biztos hogy nem lenne szerencsés de szerintem egyik hasonló telefonra sem.
-
petyaaa6
tag
válasz
Newlachka #3074 üzenetére
Nekem is elegge impressziv az aksi hatasa!
Nekemis, 9ora utan, bongeszes,zenehallgatas,telefonalas,sms (ezek tobb oranat) s mikor hazaertem az aksi meg mindig 45%On ketyegett, ezek utan otthon meg neztem rajta egy filmet, es csak hajnali 1-2korul kellett berakni tolteni.kurvajo.
-
törölt tag
válasz
slayernick66 #3073 üzenetére
Tudod , szerintem még senkinek sincs abban tapasztalata hogy igazából mennyi az az igénybevétel amit még kibír fizikai igénybevétel szempontjából (talán szerencsére) a vékonysága részben a szépsége ennek a telefonnak de egészen biztos hogy ennek ára van. Minél vékonyabb valami annál kevesebb benne az anyag ebből adódóan a masszívsága sem olyan mint egy vaskos készüléknek. Persze ezek elméleti dolgok, nem merném addig hajtogatni amíg el nem törik vagy deformálódik.
-
slayernick66
tag
kedves tulajdonosok azt meg tudjatok mondani mennyire massziv a telo? marmint olyan kis vekony.. nem konnyu kart tenni benne? pl farzsebben szabad hordani es netan veletlenul raulni?
-
hozelujiz
tag
válasz
#73596160 #3044 üzenetére
Hát nem tudom lesz-e belőle valami, mert a havidíjam kárára lehet kell hozzak egy kis áldozatot...
Az ok, hogy jó hozzá bármelyik, csak nem találtam gyári Huawei-t, azért kérdeztem!
Szóval akkor a fémtoknak csak dizájn és karcállóság haszna van?
Azért is kérdeztem, hogy van-e benne valami szivacs/gumi, mert ha leesik mi tompítja az ütést?!Köszi!
Üdv. -
|AP|
veterán
válasz
Mp3Pintyo #3070 üzenetére
Én pont azért vagyok bajban a tokkal, mert ez a telefon magában, mindenféle tok nélkül a legszebb: vékony, fém, minőségi... minek ezt eltakarni egy tokkal? (fémtokba csomagolni egy fém telefont meg számomra duplán értelmetlen
)
Ezért keresek bebújtatós tokot, de még nincs meg az igazi... -
petyaaa6
tag
Akit erdekelnek tokok, foliak itthonrol ertelmesebb aron, annak ajanlom az electromarketet.
Mostvettem foliat ra, 935huf-ert. -
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
petyaaa6 #3061 üzenetére
Értelemszerűen adapterrel
-
petyaaa6
tag
Power intense - jelzest hogy lehet kivenni, marmint par appot kivetel koze tenni?
-
petyaaa6
tag
Nekem a bar-on nemjelenik meg a poweramp
. De Azt sikerult h a lockscreenen megjelenjen
-
Zsocy155
őstag
-
danjeee
csendes tag
válasz
Zsocy155 #3050 üzenetére
"oldalról" már nem igazán jó a betekintési szög"
na most eddig már elhasználtam pár prémium márkát,de a P6 betekintési szoge hihetetlen jó,szinte nincs is változás,a képernyoje meseszép ,nem fogsz csalódni ne izgulj!
nem akarok túlozni,de ez olyan mintha az illeto azt állította volna hogy a Ferrári nem elég piros,vagy hogy Lakatos Márk gerincre vágta Beyoncéééét ! -
techno8
csendes tag
Igen a hátlapot utólag kell rátenni a keretre,de nem esik ki mert nem simán bepattintod hanem bele kell csúsztatni.Eddig pöpec,jól néz ki vele a teló!Térerő problémáim egyenlőre nem voltak még a tok miatt,de ha lesznek beszámolok róla!!
-
törölt tag
-
Gabesz11
tag
Sziasztok. Tegnap csatlakoztak a klubbhoz. Eddig bejon a tel.kivancsi leszek az uzemidore
-
Zsocy155
őstag
válasz
#73596160 #3042 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy nem igazán úgy van az. Egy tesztben olvastam, de van pl. olyan teszt ahol azt mondják, "oldalról" már nem igazán jó a betekintési szög, vagy böngészés közben akad a görgetés....
Ezeket elolvasom, de igazán itt a fórumban leírt tapasztalatokra adok, mert ugye ti már hetek óta használjátok. -
petyaaa6
tag
Egyelőre nemlehet megoldani, hogy külső zene app (pl poweramp) is látszódjón locksreen-en illetve fent a bar-ban?
-
petyaaa6
tag
Jó GPS-t tudtok ajánlani,amit lehet használni offline-ba is és tömegközlekedés is bennevan?
-
törölt tag
válasz
hozelujiz #3043 üzenetére
Szia!
Nem fogod megbánni!
A fém tokoknál érdemes figyelembe venni, hogy jelentősen árnyékolnak, ezáltal csökken a térerő.
Autós töltőnél tök mindegy, mit használsz. Nekem van Samsung is, meg sima noname bedugós usb-s. Nincs különbség. Sőt, a sima gyári töltőjét sem bontottam még ki, mert van belőle pár darab. Ezt pl. egy Motorola és egy Nokia töltővel töltöm. A microUSB szabvány, nem márkafüggő.
Fóliám van több is, mert járt a tokokhoz, de nekem még nem hiányzott. Elvileg mind méretpontos.
Karcálló az az üveg, fóliában nem nagyon lesz.
Sok sikert! -
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Hónap végén jár le a (flottás) hűségem a vodánál és úgy néz ki már nem lesznek olyan jók a feltételek, ezért tarifa cs-t kell váltsak, amiben lehet jobb áron venni telefont. Ezért...
úgy néz ki egy P6-osra cserélném Atrix 2-met.
Elolvastam a tesztet és az utsó pár 100 hozzászólást is, azt hiszem nem lesz vele semmi gondom...Viszont ahogy nézegettem a tokokat >ez< tűnik a legtetszetősebbnek számomra! Van valakinek tapasztalata vele? Annyira méretpontos, hogy picit sem tud benne mozogni a telefon vagy van valami vékony szivacs/bármi, ami felfogja az esetleges ütést?
Gyári Huawei autós töltője van valakinek? Mert nem találtam elsőre csak >ezt< , amiről másik képet se nagyon és ez így elég kiábrándító! (tudom jó hozzá bármelyik micro USB, csak na...!
)
Van esetleg valami jól bevált esetleg karcálló (f@szán) méretpontos fólia?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aztán, ha sikerül beszereznem telefont, biztos lesz még...!
Üdv.
-
petyaaa6
tag
NTFS működik SDkártyán P6-al, ha valaki szeretne akár 8gb-os fileokat is feltenni.
ExFAT-et nempróbáltam. -
TomWexX
addikt
válasz
eternity0086 #3029 üzenetére
Most sajnos nincs időm segíteni, max holnapután...
De addig is tedd fel itt a kérdésed, biztosan fognak segíteni: [link]
Ne aggódj, nem vetted meg feleslegesen. -
hurrikan
addikt
Van köztetek Eger környéki?
-
PietPunto
tag
Ma kipróbáltam a Google féle navigációt. Így elsőre nem rossz, bár ismert útvonalon navigáltam vele. Ha már sokan a tokokat említitek én egy Tom Tailor féle bőrtokot vettem. Nem volt egy olcsó, de ha már jó a teló akkor a tok is üssön.
-
petyaaa6
tag
Ti HD(720p) filmet hogytesztek föl a telóra? (6.50gb és hasonlók)
-
petyaaa6
tag
válasz
molnartom #3031 üzenetére
szerintem senkisem fogja próbálni hdmi kábellel .
Gyerekek,az aksi..aztqruva. valami űberjó
egésznapos használat után (bő 8-10óráról beszélünk: több órás zenehallgatás,egyórás netezés,telefonálgatás..stb) mikor hazaértem, nemkamu, 65 % (!!) -on volt. Bazeg.
Előző telefonomat napközbe kellett tölteni már. -
molnartom
aktív tag
Próbálta már valaki HDMI kábellel a tv-hez kötni?
-
petyaaa6
tag
Szerintem nemfogod megbanni
En imadok mozizni rajta, jofulessel a dolby..pfus a kepernyo meret is igen kecsegteto ehez.
Osszessegeben, en imadom, aligvarom hogy hozzakelljen nyulni vmiertnekem pl a telefonalas stilusa,ahogy kijelzi..qrvara bejon
Telefon sd miatti lelassulasat en nentapasztaltam meg (32gb class10)
-
eternity0086
csendes tag
-
mrgold
tag
Huhhhhhhh, megrendeltem, holnap megyek a készülékért!
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Valószínű én is egy P6-ot veszek, főleg, hogy a voda is behozta, előre lépett a listán.
Egy kérdésem lenne: valahol olvastam, hogy ha micro sd-t teszünk bele, akkor valamennyit lassít a sebességen. Elég furcsának tűnik nekem, de azért kíváncsi vagyok rá van-e benne igazság. -
honeker
őstag
csá... akinek BT kihangositoja van anak ajánlom ezt az apk [link]
-
törölt tag
Vékonyabb, és fixen simul a készülékhez.
Én kíváncsiságból rendeltem egy ilyen csúszásmentes és egy ilyen szupervékony polikarbonát tokot.
Beszámolok majd a tapasztalatokról.
Vagyis az előbbit már használtam, az volt eddig a legjobb, amíg ügyesen el nem törtem. Ugyanebből a gumírozott nagyon csúszós felületű. -
TomWexX
addikt
válasz
eternity0086 #3011 üzenetére
Az Xposed akkor kell ha megvetted a donation verziót. Ha az ingyenest használod akkor felesleges.
-
gabancs
addikt
Iphone-hoz gyártanak szuper tokot, sajnos a mienkhez még nem találtam hasonlót sem.
-
racerx
őstag
válasz
eternity0086 #3011 üzenetére
Én nem tettem fel a framework-öt, szvsz fölösleges, ahogy olvastam mire van, sztem az alap is megfelel. A framework ben többekközt az ikonok, képi elemek és egyéb dolgok vannak. Nem olvastam az xda-n a xposed fw dolgait, de csak van valami uninstallja. De ha nem akkor vissza kell rakni az original fw-öt. DE azt hiába rootolt a teló menet közben asszem nem lehet cserélni, csak recoveryből, de az alatt meg ne lehet elérni a filerendszert jelenleg. Legroszabb esetben ujra kell tenni a romot.
-
mrgold
tag
Mostanában vett valaki T-Mobiltól, még mindig független?
Ti "bírjátok" a 4,7"- t, az én régim még 3,5" ?
Köszi. -
eternity0086
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Gondoltam elkezdem használni a Greenify progit, mert szinte csak jót olvasok róla. Telepítettem hozzá az Xposed framework-ot. Beállítottam benne a greenify-t. Viszont az ikonok átálltak valami alap kinézetre és nem tudom őket megváltoztatni. Feltételezem az xposed-ban kell valamit állítgatnom viszont nem tudom, hogy mit. Valamint mi van még amit ez a progi elállít vagy átállít a telón..és hogyan állíthatom vissza?
Elnézést de ebben a Greenify-Xposed témában még kezdő vagyok!Előre köszönöm a válaszokat és a segítséget.
-
racerx
őstag
válasz
#73596160 #3007 üzenetére
Ez vékonyabb mint a gyári tok? Egyáltalán véd e annyira mint az? (persze tudom, ha ugy esik akkor semmi se véd meg minden.. )de az érdekelne hogy érdemes e beruházni ilyenre a gyári helyett (mondjuk azzal sincs semmi bajom, de azé' legszebb a teló minden tok nélkül. CSak sajnos nem irodai munkám van, nem tudom az ingzsebből az asztalra tenni a telót
Mondjuk szvsz a gumis szilikon, jobbnak tűnik ütközés elnyelés szempontjából mint a fém vagy sima műanyag..
-
törölt tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Megjött ez a hátlap piros színben. Marha jól néz ki
Rendelek egy ....sárgát is
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
techno8 #2999 üzenetére
Nálam ez a nyerő bár ez drágább mint az előbb említett
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest