Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galbi1972
tag
Melyik ROM a legkisebb fogyasztású a gyáriak közül?
-
lfarkas
aktív tag
Full hd 1 éves tv usb portjaira kötve nem látja csatlakoztatott eszköznek. Vajon miért? Jó lenne azon nézni a képeket. Vknek ötlet?
-
törölt tag
válasz
gabancs #4092 üzenetére
Részben érthető a problémája, hiszen a tesztekben pont a fényképezőjét emelték ki egyik fő pozitívumként.
Egyébként ezek a "Nokia N8-am jobb fotókat készített" kijelentések szubjektív dolgok. Akkor lehetne összehasonlítani, ha azonos körülmények között készülnének a képek, azonos beállításokkal.
Az N8 emlékeim szerint kétszer ilyen nehéz volt. Azóta eltel pár év, a kézremegés meg csak erősödik a kor haladtával.
Nem véletlenül van a fotózásban és a filmezésben is az, hogy a profi gépek lényegesen nehezebbek az amatőr cuccoknál, és nagyobbak is. Minél nagyobb tömegű, jobb fogású, annál kisebb mértékben van kitéve a kézremegésnek. Egy telefonnál pedig nagyon sokat számít a kézbefoghatósága. Egy N8-at sokkal inkább marokra lehetett fogni, mint ezt a vékony telefont. Akár ilyen apróságokon is múlhat a fotózás végeredménye. -
gabancs
addikt
Én igazán nem értem, hogy mi ez az értetlenkedés. Nekem van tükörreflexes fényképezőm, van egy igen jó kompakt fényképezőm, és a P6. Eszembe nem jut felróni a P6-nak, hogy nem olyan jó mint a kompakt fényképezőm. Miért? Mert kurvára nem ez az elsődleges célja. Viszont az milyen szánalmas lenne, ha azt mondanám a Canon fényképezőmről, hogy ez már szar, még sms-t sem tud küldeni.
Szóval továbbra is az a véleményem, hogy a P6 maximálisan vállalható képeket készít. Pont annyira jó, amennyire ez mindig nálunk van, és ha kell használható. Mert egy fotóstáskát nem hordok magammal mindig.
Van tőle jobb fotós mobil. Igen van! Pl. a Nokia 1020. Ha ennyire ez a szempont minek kellet P6-ot venni? -
mrgold
tag
Egy fórumnak nem a másik kiosztásáról, hanem segítéséről kellene, hogy szóljon - gondolom én 52 éves fejjel...
-
mrgold
tag
válasz
#73499136 #4088 üzenetére
Akkor menjünk sorjában:
- a telefon kiválasztásnál a kamera csak egyik szempont (ha már van benne valamennyire használható
legyen.
- a kompakt méret
- stb
Van tabletem is, de azzal azért nem fotózgatok....
Van egy Panasonic DMC LZ-7 fényképezőm, amit arra használok, ami a neve - de nyilvánvaló, nem lehet mindig nálam....
Viszont, valahogy ez a rész "segítséget, hogy ki milyen beállításokkal dolgozik" elkerüli a figyelmet - minden egyéb más nem.
Köszönöm. -
törölt tag
Abszolút nem értem mi ebben a cinikus???? Te írtad hogy a Nokiád jobb fotókat készít, akkor mi a fenének váltasz fotózásra nála rosszabbra?? Ha nekem lenne a P6 nál jobb eszembe nem jutna P6-tal fotózni, de nincs más és nekem nem is kell, amire én használom maximálisan megfelel!
-
törölt tag
Telefonnál nem beszélhetünk ilyenről. Ott van egy vacak kis lencse a tűfejnyi érzékelő előtt. Amire próbáltam viccesen utalni, hogy írhatnak bármennyi pixelt a telefon fényképezőjére, az végül csak egy szoftveresen mókolt jpg. Nem csak ennél, hanem a többi csodánál is. Ettől jó képet várni nem biztos, hogy szerencsés.
Az 5 évvel ezelőtti Samsungom is tudott papíron 8Mpixelt, és csodásan nézett ki az AMOLED kijelzőjén, de monitoron katasztrófa volt. -
mrgold
tag
válasz
#73499136 #4076 üzenetére
Én már rohanok is venni.............
Sztem mobil kamerát - mobil kamerához hasonlítsunk. Örülök, hogy újra feljött a téma, mert a Nokia N8 -am kicsit jobb képet csinál. És én nem azt várom fórumtársaimtól, hogy elküldjenek NIKON-t vásárolni, hanem segítséget, hogy ki milyen beállításokkal dolgozik, hogy minél jobb kép készülhessen.
Egyébként én se hobbiból vagyok itt, hanem vásároltam egy P6-ot, hogy kicsit "korszerűsítsem" a Nokia N8-amat.
Köszi. -
M3xx
tag
Sziasztok!
Ascend P6 vásárlással kapcsoltban nincs valaki T-s bennfentes itt, aki sejt valamit az árváltozásokról? Dilemmában vagyok vásárlással kapcsolatban, hogy várjak-e vele árcsökkenésben reménykedve.
-
lfarkas
aktív tag
Minden tartozék fehér? Füles stb..
-
honeker
őstag
fel raktam a B 116 sp1 volt már rajta de most rajta hagyom 1-2 napig
-
torrrent
aktív tag
Ilyen makrókat még egyik telóm sem készített, de akár rakhatok be tájképet is egy telefonhoz képest a legjobb. Egy Cannon tükörreflexessel nyomom a rendes fényképezésemet egyébként de az alap shottokat lassan a kicsi P6 kiváltja a Nikon 4 éveshez képest amivel eddíg készítettem az alapot.
-
szetom
újonc
Sziasztok én vettem egyet és teljesen oda vagyok.......szuper profi a telefon.
Mindig itt olvasom a teszteket és nem csalódtam. Ajánlom mindenkinek a P6-ot bár félve vásároltam ilyen márkát de ezek meg fogják szorongatni a piacot. -
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Mai napon beléptem a P6 tulajok táborába,eddig nagyon tetszik a teló!Gulyopapa : ezzel a kijelentéssel amúgy lehetne vitatkozni Pureview 808-ról jövök azért az nagyon nem f@s képeket lő!
-
Plebi
senior tag
Nekem sincs a Vodás606-os rommal semmi bajom. Sem a wifit nem dobja el, a GPS-sem lassú és a jel állandó, a telefon stabil és az üzemideje is teljesen jó.
A kamerát abban csiszolhatnák, hogy gyenge fénynél, amikor a led ad neki fényt a fókuszáláshoz legyen kb olyan gyors mint az s3. Az fókuszál, utána a kamera gombra kattintva egyet villant és kész. Itt képernyőre kattintva fókuszál és amikor a kamera gombra kattintok megint (sokszor nem jól) és úgy készíti a képet. sok ideig tart.
Fülessel nekem sem olyan halk, de hívásoknál lehetne hangosabb a fülnél lévő hangszórója, mert nem valami erős. Bármilyen erősítőre dugva valóban kicsi a hangereje.
Nekem ez a pár problémám van vele, de ez összességében nem olyan sok, sőt elenyésző.
-
Thaddius
tag
Szép részlet gazdag.
-
Thaddius
tag
Akkor csak nekem ilyen kényes a szemem
Persze mobilos berkeken belül, majdnem a legjobb, s3 élesebb, ez színesebb élethűbb.
-
Nimda
addikt
válasz
Newlachka #4041 üzenetére
Szerintem nem a router.A dns szervereket átírtam,csatornát is váltottam (rating alapján és ami tutira szabad) és mégis eldobálja.Visszatérve az előző romra a hiba megszűnt, bár inkább úgy fogalmaznék, nagy ritkán fordul csak elő dobálás.Más telefonnal meg semmi probléma.
-
Newlachka
őstag
válasz
TomWexX #4033 üzenetére
wifi eldobásnál nem a telefonnal van a gond... a routerbe kell turkászni..
hogy miért?
amikor eldobja a jelet a cucc, akkor a telefon még érzékeli az aktív hálózatokat,de nem bír felcsatlakozni(nekem azt írja hálózat mentve)
amikor ráklikkelek újracsatlakozik...szerintem valami dhcp probléma lessz vagy a telóban az ad. res. time gyárilag rosszul van beírva, mert jel marad,van,de mintha "újraindulna a dhcp szerver" -
Land
veterán
B114-hez van valakinek linkje? Az összefoglalóban lévő nem jön be. Köszi!
-
okoska74
senior tag
válasz
gabancs #4032 üzenetére
Szerintem is romlott a youtube minősége, de nem csak androidon, hanem még pc -n is. A felület átszabása használhatóság szempontjából sokkal rosszabb lett. Az automatikus beállítás egy vicc, 50Mb letöltésű nettel csak 360 -ra állítja be. A régebbi szépen feltolta akár 720 -ra is.
-
gabancs
addikt
válasz
monroe8609 #4030 üzenetére
Mostanában a youtube is szarakodik. Én nem tudom mi van a google-al. Mostanában a legtöbb frissítésük szart sem ér. Csak egy példa. GTalk-Hangouts. Csak bele kell olvasni az értékelésekbe. Mindent elrontanak.
-
monroe8609
aktív tag
Hogy van az gyerekek h fekszem a hotelszobaban filmeznek youtubon a wifi jelet erzekeli a telo de szaggatva tolt be..es ha mar betoltott akkor megakad a lejatszas...a vicces az hogy itt van nalm htc wildfire s is az meg tokeletesen jatsza le avideokat filmeket....azert ez funny...
-
galbi1972
tag
Létezik olyan, hogy a gyári 111 ben nem működik a helyesírás ellenőrző?
-
Nimda
addikt
Visszaraktam a B107 és megjavult a wifi
de frissítést egyelőre nem talál, OTA-n.
-
Yager01
senior tag
Használja valaki a Call Recorder - programot? A régi telefonommal tökéletesen működött, de a P6 nem szereti. Tudtok ajánlani valami működőképes progit?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643
-
okoska74
senior tag
Hogyan lehet visszaállítani a tégla
Amit van:
Ennek eredményeként, a sikertelen akciók lóg a logó egy okostelefon.
Belépési kísérletek a rekaveri (Volume Up + teljesítmény) ismét felveszi a logó
Megpróbálja varrni a három gomb (hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló) ismét Logo
Belépési kísérletek a FastBoot egy FastBoot (számítógép határozza meg, hogy az Android okostelefon készüléket, de a képernyő még mindig ugyanaz logó)Következő lépések:
Letöltése archívum Flash Recovery
Megyünk az üzemmódban FastBoot (hangerő le + teljesítmény)
Csatlakoztassa az okostelefont a számítógéphez, és várjon, amíg a számítógép felismeri, hogy
Archívum kicsomagolása az asztalra
Futtatni a fájlt flash recovery.bat
Végén az okostelefon újraindul -
okoska74
senior tag
Ha valaki regisztrált ezen az oldalon és szépen megkérném, hogy töltse le nekem és tegye elérhetővé ezt a fájlt. (Flash Recovery.rar (7.53 MB))
[link]
5 hozzászólás. -
okoska74
senior tag
Ott valami 107 -ről való 117 -re frissít OTA -n keresztül. Ha van valakinek 107 -es romja fenn, megpróbálhatná frissítést OTA -n keresztül.
Nem tudom, hogy a ruszki kinek, hogy megy de nekem a google -vel sem valami világos néha.
idézet a http://4pda.ru/ -ról:
Benyomásaimat. A csatlakoztatott telefon, álló 111 útvonalon 107 fel a memóriakártyát, frissíteni a levegőben 117. Nagy különbségek nem vette észre a csak GPS műholdak kezdett elkapni gyorsabbnem repült le egy születésnapi csökkent itt milyen sorrendben volt 114 (essno root hozzáférést és sok megváltozott fájlok)> 114 állomány> 107, majd 117 OTA és minden a helyén van, és kanyarban, és a beállításokat.
-
törölt tag
A NOVA3-at próbálta már valaki? A Youtube-on van róla egy p6-on futtatás, látszólag jó
-
törölt tag
Azért én szeretném látni azt a telót amit így megfeszegetnek.
Nem tudom mennyire szakszerű ez a szétszerelés, akkor lehetne arról beszélni ha a gyár adna ki egy szétszerelési útmutatót és az szerint történne. Ami ragasztott azt nem szétszerelhetőre terveznek. Volt vagy még most is van egy másik videó amin a kínai fazon mindenféle melegítés nélkül szedi szét, a hátlapot le csúsztatja nem feszíti mint ezen a felvételen, az szakszerűbbnek látszik és ott nem tűnik ragasztottnak sem.
-
Gabes13
tag
Tudom nem ez a hely való a hírdetésre, de ahol kell nem tudom feladni, mert az irányár kötelező de kitörlődik amikor feladnám!
Szóval eladnám a p6-om ami fekete, T-s, garanciás. Irányár és minden egyéb részlet privátban vagy email-ben.
Még egyszer bocs, hogy itt adom fel!
-
racerx
őstag
ÉS milyen grovenort használ ? Gondolom ondemand
. Egyébként még nem nézegettem setcpu-val és társaival, mondjuk nagyon nem is érzem szükségét, majd talán később. Az XDA topicja egyenlőre halott, gondolma csak ha byitott lesz vhogy a bl , akkor fog változni (pl 1 hete nem válaszolt (tak) a kiváló recovery fejlesztői..
-
Edison777
csendes tag
Sziasztok,
Ha lenne egy fekete p 6-m eladó bontatlan csomagban.
Részlet mentessen számlával.
Valakit esetleg érdekel?
Irányár:90 000 HUF -
törölt tag
válasz
okoska74 #3999 üzenetére
Nem már.... a Qurva életbe, beleragasztani a tokba a telót?
Tapadókoronggal záródik a kijelzőre, hm.....aztán szétnyitáskor simán leszedi a fóliát .Ha a ragasztás elenged mondjuk nyáron, a melegben, faján ki is csúszik belőle a betonra. Nem rossz megoldások, sokat gondolkodhatott rajta aki kitalálta,csak nem jól.
-
törölt tag
válasz
okoska74 #3996 üzenetére
Azért ez így brutál, hőlégfúvóval melegíteni aztán szétfeszegetni? Kíváncsi lennék arra a melegített, feszegetett műanyag záró végre hogy mennyire fog összerakáskor illeszkedni. Lehet hogy nem mutat mindent a videó de amit mutat az nem hiszem hogy normál módja (ha egyáltalán van olyan) a szétszerelésnek. Még az is lehet hogy ezeket tényleg csak szétfeszegetni felehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest