- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyaaa6
tag
válasz
hurrikan #3199 üzenetére
igen, eztmondtam, hogy optimalizáltság a hiány, hardver azért futtatná a dolgokat
pl a real football az nekem lagzott rendesen, míg az előbb említett 2játék meg simán futott. Elkell ennek a kis 16core-os gpunak meg a 4coreos cpunak futtatnia a dolgokat, csak nem erre vannak optimalizálva.
-
hurrikan
addikt
válasz
petyaaa6 #3195 üzenetére
Ha a GTA-hoz elég a hardver akkor mindenhez. Annál nincs hardver igényesebb.
Az már más kérdés hogy melyik játék mennyire van optimalizálva egy nem túl elterjedt SOC-ra.
pl az NFS MW sokáig nem ment rendesen OneX-en (Tegra3) míg egy Xperia P-n tökéletesen futott.
Tehát nem csak a hardver a lényeg, hanem a játék optimalizáltsága is. -
törölt tag
Szerintem is teljesen felesleges az összehasonlítgatás, nyilván ami 50-70 ezerrel drágább az többet is tud, elvileg. A játékok jól futása azért lehet fontos mert azon lehet legjobban lemérni a gép képességeit. Ha már fényképezni, zenét hallgatni, filmeket nézni lehet egy telefonnal miért ne lehetne játszani is ha valakinek arra van igénye mondjuk egy hosszabb utazásnál.
-
petyaaa6
tag
Ja, és a játékokhoz visszatérve : Starfront Colloison HD tökéletesen megy. GTA Vice City szintén.
Ha vki nemismerné a starfrontot: http://www.youtube.com/watch?v=LUwQirQaTk8
starcraft féle játék. Pöpec -
petyaaa6
tag
válasz
odiaszgrau #3188 üzenetére
Nemigazán értem ezt hogy ,,kinai szar" kifejezés. Manapság, szinte minden ázsiábóljön
Mellesleg,ha megnézed ezt hogy gyártották,milyen elgondolással.. : ,,olyat alkotni amit az emberek Szeretnek,hozzájuk nő a telefon, nempedig csak egy eszköz" . Szerintem sikerült
Valóban minőségi az érzés nagyon (üzletember vagyok, ezért is vettem ezt,fontos nekem a megjelenés is.) Sony-t egy ideig én biztos nemfogok venni,legalábbis telefont. Nemtetszik a rendszere,az optimalizációja és az aksi idejesem. P6ban minden része abszolút teljesen jó. Még a vártnál is jobb!
Nekem 32órát bírt most (32óra után volt 20%on) úgy, hogy neteztem vele,és zenéthallgattam félnapon át. 3g/wifi folyton ment.
Én teljesen megvagyok elégedve a P6-al. -
gabesz199
csendes tag
válasz
odiaszgrau #3191 üzenetére
Beáll?
magyarán magától megnő az üzemideje?
mert a fülese kezd hangosodni de egy 150 wattos 5.1 en cseszett halk...
-
gabesz199
csendes tag
Hali srácok én is P6 tulaj vagyok
nemtudom milyen rendszer van rajta ezek az adatok:
modell: huawei p6-u06
buildja: p6-u06v100r001c00b107az a gondom miért csak 8-9 órát bír ha 3gről netezek meg amúgy valamit csinálo... amikor megvettem teljessen lemerítettem, este 6 fél7 fele feltettem töltőre másnap 8 kor szedtem le reggel... mi a baj?:S
-
racerx
őstag
válasz
odiaszgrau #3188 üzenetére
Akksiidő egy nap lazán... Minőségéérzet meg simán a legjobbak között van. Fém, egybeház, prémium érzet, hidd el. Ha valamibe, akkor ebbe nem lehet belekötni.
-
odiaszgrau
csendes tag
Sziasztok üdv. olvastam sok hozzászólást amint látom összességében mindenki elégedett a telefonnal én lehet hogy mai nap során vagy holnap szert teszek egyre.
Nálam fontos az aksi üzemidő legalább egy napot bírjon ki aktiv bizsergetés mellett! teszt alapján ez pipa de azért szeretném a véleményeteket is kérni.
Jó kamera teszt képek alapján pipa. Este vakuval jó képeket csinál?
A minőségérzet? nem volt alkalmam tapizni sajnos itta véleményetekre vagyok kiváncsi.Nekem jelenleg egy htc V m van Imádom prémium fogása van és félek ettől a kínai nevű gyártótól.Minden ismerősöm mondogatja hogy ne vegyek huaweit mert hogy biztos sz*r kínai vegyek Sp-t (ugyanabban az árfekvésben van) De nekem a sonyk nem jöttek be. Összességében meg vagytok e vele elégedve?Szeretném ha 2 évig problémamentes hű társam lenne ez a p6.
B kérdés tudom off de hátha valaki válaszol nekem rá.Vodafonnál a részletfizetésnél van ilyen hogy Felfedező/Tudatos/Maximalista ehhez nekem a vodás gyerek fölé írta hogy 100mb/500mb/2gb ezek az internet tarifák bele van kalkulálva a részletfizetésbe?Mert semmi pontotot nem találok rá hogy oké fiú fizeted az X összeg részletet plussz még akkor a net mellé dobjál X pénz.
Ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam bocsánat!
Köszi a válaszokat! -
finesz
csendes tag
NFS MW nálam simán futott csak le töröltem mert a teló memóriájából elfoglalt 1.8 gigát, és nem lehet az sd-re rakni. egyébként játékra alkalmas a teló, de ne hasonlítgassuk már one-hoz vagy s4-hez. akinek van még pluszba 70 ezer forintja az vegye meg azokat és feszíthet a benchmark számokkal. amiben ez a teló verhetetlen az az ár érték aránya. ha crysis 3-at akarok játszani, bekapcsolom a pc-t.
-
TomWexX
addikt
-
finesz
csendes tag
fiúk tud valaki mondani egy olya videó lejátszó progit ami mindent lejátszik? én mx player pro-t használok de csak minden második filmet játssza le. érdekes hogy a hd mkv-t lejátssza a sima avit meg nem. vagy codec-et kellene telepíteni?
-
hurrikan
addikt
Köszi mindkettőtöknek.
Őszintén szólva szemezgetek a készülékkel.
Nem mintha a One-al bajom volna. De beleszerettem a P6-ba már első látásra. Még akkor is, ha tudom, hogy hardveresen és audiós képességekben sokkal gyengébb mint a One. Meg talán szoftveresen sem annyira támogatott.Viszont számomra szebb, testre szabhatóbb, könnyebben rootolható. Jobb a kamerája. És nagyon bejön az Emotion UI.
De még nem tudom nem e bánnám meg ha áttérnék. A végleges döntés a P6 tesztem után hozom meg.
Az ajánlatok persze addig is jöhetnek ha valakit érdekel fél éves ezüst színű T-s One
A P6 is lehet T-s.
Persze csak is oda vissza letiltás elleni, írásbeli garancia vállalással. -
ii77
tag
válasz
Gabee76 #3169 üzenetére
Köszi, ez fontos infó, mert nagyon-nagyon szeretnék egy ilyen mobilt fehér színben. Alapvetően Vodafone sim-et használok, olykor viszont jó volna ha más szolgáltató kártyáját is megenné a Vodás. Meg úgy általában jobban szeretem, ha független egy készülék. Érdekes, hogy Telekomnál van elsőszériás független, Vodánál meg máris záras.
Nagyon hasznos ez a fórum, emiatt is vágyom egyre jobban egy P6-ra.Köszi srácok.
-
hurrikan
addikt
Akadások, fagyások, újraindulások, belassulások, melegedés mennyire jellemzőek a készülékre?
Hamarosan úgyis jön tesztre tehát majd meglátom. Csak előpuhatolózok kicsit
Valamint arról esetleg tudni valamit hogy 4.3 lesz e rá? Vagy átugorják és egyből 4.4 lesz? -
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Tegnap voltam az Okostelefon Akadémia 3. Rendezvényén.
Beszéltem az egyik Huawei emberkével a P6 ról és szóba került hogy a T-mobil-nál független a készülék.
Mire azt mondta az emberünk hogy igen ez igy van egy darabig még az lessz de jönnek a sim lock-os P6 ok.
Ugyanis azért fügetlen az első széria mert minnél hamarabb piacra akarták dobni a telót.
Ami független az persze marad független de a következő széria/szállitmány már valószinű simlockos lessz.
Gondoltam ezt megosztom veletek. Hátha érdekel valakit.Üdv: Gabee.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Természetsen nem működött itthon az MHL-es HDMI kábel mivel a xaros TV-m még pont nem támogatja az MHL szabványt.Nincs valaki pesti akinek új TV-je van és ki tudnánk próbálni? Vagy irány a Media Markt?
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
RealZuperman #3104 üzenetére
DLNA nem teszi ki mondjuk a játékot a TV-re és amúgy ....va lassú.
-
slayernick66
tag
Hellosztok!
Ma vegre en is hozzajutottam egy ascend p6-hoz! Urom az oromben hogy feher szinu, en pedig feketere vagyom.. ha esetleg valaki forditott helyzetben van es lenne kedve lebartelezni, irjon priviben. Amit tudni kell: vodanal vettem, ma, ket eves vodas gari van ra. Meg minden a dobozban, egyszer volt bekapcsolva, hogy lassam mukodik-e
Udv -
torrrent
aktív tag
válasz
TomWexX #3157 üzenetére
Ez szerintem legyen benne. Akkor nem kell annyit olvasgatni.
Okoska leírása:
A ROM frissítés menete:
A telefon legalább 85% -os töltöttségű legyen!
Rá kell másolni az sd kártyára a "dload" mappát. Ehhez az Sd kártyádon legalább 2Gb szabad helynek kell lennie.
Azután választhatsz:
Normál upgrade esetén értelemszerűen a telefon menüjéből.
A telefonon a kezelés mappában találsz egy rendszer frissítése programot, arra rányomsz.
A programban válaszd a helyi frissítést.
Ha felajánlja a biztonsági mentést akkor csináld meg, kb 1 perc.
Megerősítés gombot fogsz látni, arra nyomj rá.
A telefon újra fog indulni, lesz egy kis droid meg némi szöveg arról, hogy épp mit csinál, de neked nem kell csinálnod semmit csak várni (kb 3-4 perc) míg meg nem jelenik a sim kártya kód beírási lehetőség.
Innen ugyan úgy, ahogy eddig is beléptél a telefonba .
Egy fájl kezelővel pl. EsFileExplorer bemész az SD kártyádra és letörlöd a dload mappát a tartalmával együtt. -
mrgold
tag
Az Okoska említette Es File Explorer -t hol találom, mert én a ES File Explorer 1.6.2.5-t találtam, de az nem úgy néz ki.
Köszi. -
TomWexX
addikt
Elkezdtem szerkesztgetni a téma összefoglalót, akinek van ötlete hogy mi legyen benne az írja le nyugodtan. Eddig a jelenlegit javítottam itt-ott át, bővítettem, nagyrészt okoska74 fórumtárs írásaiból ollózgattam+forrásként az ő blogját jelöltem meg (utólagos engedélyével
). Holnap linkelek majd próba verziót is.
-
racerx
őstag
Ez Next browser tényleg nem rossz!! Gyorsabb , jobb mint a gyári/dolphin/chrome. CSak itt meg a kezelés egy kicsit idegesítő, jobbra balra húzásnál, sokszor túl érzékeny, azt nem a lap scrollozódik, hanem uj lap nyílik meg.
-
jampop
tag
válasz
#73499136 #3129 üzenetére
Nem hiszem, hogy a gyári védőfóliázás rajtahagyása a normál használati állapot, egyéb fólia a készülék esztétikumát rontja, és ugyanez igaz a szilikon tokra. Én bízom benne, hogy - mivel eltávolítható a hátlap - lesz megoldás a cserére. Ennek ellenére elbírt volna valamilyen védőlakkot.
-
finesz
csendes tag
na fiúk, ez egy újabb bug, vagy nem tudom mi, szóval csatlakoztatom a készüléket a pc-hez, kiválasztom az usb-tárolóeszköz opciót, és amit átmásolok mondjuk filmet az törlődik és a LOST.DIR mappába kerül. ilyenkor mi van? nem engedi, hogy sd-re filmet másoljak...hmmm, eddig működött zenék játékok vannak rajta.
-
RealZuperman
tag
válasz
monroe8609 #3145 üzenetére
-
monroe8609
aktív tag
válasz
RealZuperman #3144 üzenetére
Éljen Z !Éljen Z!
-
RealZuperman
tag
válasz
monroe8609 #3123 üzenetére
Elvileg 1 nap alatt kiviszik. De a T honlapján meg tudod nézni, hogy hol van raktáron. És igen, független.
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #3130 üzenetére
Hűség ide vagy oda, vedd meg a P6-ot mert bár terveznek újabb modellt de mindig a felső kategóriába szánt első modell az igazi, abba mindent beleadnak mert be kell töri a piacra, ami utána jön az már csak ránc felvarrás lesz. Ez még mindenütt független, és ez is egy érték, a következők már nem lesznek azok.
-
mrgold
tag
válasz
monroe8609 #3123 üzenetére
Igen, független - ma vettem.
-
pulguinha
aktív tag
Arról van infó, hogy a Vodás készülékek is függetlenek-e? Meg akinek Vodától van a teló, náluk is minden okés a készülékkel?
-
Gulyopapa
addikt
A Huawei tervez újabb telefont az elkövetkező fél évben ? Jövő márciusban jár le a hűségem ...
-
monroe8609
aktív tag
Halihó p6 osok!
Jövőhéttől végre lejár a hűségem és cserélek erre a drágára..
Akérdésem hozzátok csak annyi hogy olvastam kb 2 ezer hsz-t és láttam hogy a t-s független...Még mindig az????mert ha innen most vki azt irja hogy igen akkor én holnap reggel megis rendelem asszonynak fehérben..
Csak tudnom kellene tutira!! Kb hány nap mire meghozzák vagy mehetek érte??péntek sanszos??köszi előre is!egyébként én irigyellek titeket p6 tulajokat..
jövőhéttől gyarapodik a tábor
-
mrgold
tag
Érdekes symbian belle-re mindenki navibárt akart, itt meg eltüntetni...
-
-
Nimda
addikt
válasz
erikecskeee #3112 üzenetére
A wifi eldobálást remélhetőleg majd javítják egy következő firmware-ben.Addíg is állítsd "mindíg"-re az alvó módot (ami igazából nem ezt jelenti).
A helyes fordítás
-
okoska74
senior tag
Kicsit beleástam magam a gyári böngészőbe és rátaláltam egy db fájra amiben többek között a bookmarks -okat is tárolja. És láss csodát le van szinkronizálva az itthoni gépemmel. Tehát nem a szinkronizációval van a gond hanem, hogy valamiért nem jeleníti meg.
Több szem többet lát alapon /data/user/0/com.android.browser/databases/browser2.db fájl.
-
erikecskeee
csendes tag
Már használom énis egy ideje és abszolut meg vagyok elégedve vele. Egyedül az a baj hogy mióta upgradeltem B111-re azóta eldobálja a wifi-t ráadásul elég sűrűn. Én B107-ttel kaptam és az hibátlan volt, csak sokan írták hogy jobb ezért frissítettem. Valami megoldás?
-
jampop
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, lesz hozzá valamikor külön megvásárolható hátlap? Fekete szálcsiszolt kivitelen már 2 karc látszik. A fehér verzió ennél jobbnak tűnik. -
Newlachka
őstag
-
erikecskeee
csendes tag
Csakis Dolphin, már vagy 3 éve használom, egy kis praktika: le tudod húzni ics ill. jelly-re is a flash-t. keresd be google-be hogy flash player archive, kidobja az elsőt nyisd meg és keresd: Flash Player for Android 4.0 archives, azon belül: Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) és nem vesztettük el a flash támogatást. Tesztelve p6-on B107, B111-en.
-
molnartom
aktív tag
válasz
RealZuperman #3104 üzenetére
Ha van router, ha nincs csak jól a zsinór!
-
chriss23
tag
Nos sracok, en is mindog chrome-ot hasznaltam. Aztan egyszer neki alltam keresgelni valami jobb bongeszot. Szamomra a Next browser valt be a legjobban. Mukodik tokeletesen a flash is es szamomra ezt a leggyorsabb. Sok jo beallitas van benne es jo oar hasznos beepulo modul is van, ami tenyleg teszi a dolgat. Van benne top sites es rss reader. Be lehet lepni bookmark sync-re gmaillel, bar en meg nem jottem ra, hogy hova teheti a gmailbol szinkronizalt konyvjelzoket.
Szerk: most neztem es egy mappaba beszinkronizalja a chrome konyvjelzoket ugyan ugy csoportositva, mint abban. Siman a kezdo lapon jobb felul az ablakot lenyitva katt a konyvjelzo ikonra majd ott a 3 pottyrr es van import bookmark. Itt ki kell valasztani, hogy chrome (mjad itt root jog kell...) utana be is hozza, mivel a gmaillel vagyok velepve es folyamatos auto sync van. -
racerx
őstag
válasz
gabancs #3097 üzenetére
Hát igen, nálam is ez a dilemma.. A chrome simán átszívta a könyvjelzőimet, jelszavakat, de az oldalak renderelése lassabb, a nagyítás is nyögvenyelősebb. A gyári gyorsabb lenne, de oda meg átimportálni a könyvjelzőket, jelszavakat .....nem tudom hogy lehetne. Opera Minim a legjobb, de az meg ugye eléggé korlátozott funkciókkal bír..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest