- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
sisqoboy2 #24335 üzenetére
Ez azért eléggé extrém felhasználási mód. Én azt javaslom, hogy keress olyan telót, ami aksi nélkül, de töltőre dugva is rendesen működik. Én pl. 2 voda 845-öt használok. Az egyiket a konyhában webrádiózni, a másikat a kocsiban, diagnosztikához. Egyikben sincs aksi, így nem is melegedhet túl. Kocsiban ez különösen fontos, én sem akarok meglepetést. Az aksit sem szívja le, mert csak akkor kap áramot, ha a gyújtás rá van kapcsolva.
Más: eléggé régen jártam erre, arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legstabilabb rom most a telefonra, mindennapi használatra. Még 4.2 van rajta.
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #24335 üzenetére
Ájjá le, ájjá le, ájjá le !!! Te itt azt írtad, hogy 24/7-be töltőn lógott magyarul non-stop. az egész éjszakát ne akard már egybemosni a te felhasználási módoddal. Az akulmátorok védelme pedig valóba nnem mai keltezésű, ismerem, nem kell bemutatni. Épp ezen felbuzdulva írtam, hogy a te extrém elvárásaidat ne akard elvárni egy szimpla olcsó, hétköznapi cucctól. Barkács gépekre lefordítva a Huawei aksija az otthoni épphogy barkácsolgató kategória, te meg ahogy leírtad extreme ipari feltétleket vársz... Én is és itt szereintem még sokan mások is, nem egyszer hagyták töltőn éjszakára. De még tovább megyek... Ha olvastad a fórumot rendszeresen, akkor azt is észrevehetted, hogy bizony ennek a telefonnak az aksija sajnos jellemzően nem egy terhelető fajta és bizony a standard felhasználástól is eldobja magát, puposodik stb. Ennek ellenére te most előadod, hogy mennyire sz...r (amúgy tényleg nem tartós minőség) mert nem hagyhatod töltőn 24/7-ben.
Hagyjuk inkább egymást. Részemről végeztem is a témával.
-
-
safiane
csendes tag
válasz
sisqoboy2 #16346 üzenetére
Köszi!
- A Push üzenet engedélyezve van.
- A Mute-ot nem találom
- A led nem érdekes amúgy se, mert azt nem veszem észre, a pityegést annál inkább.
- előzőleg küldött sms-ben a Viber egy aktiváló kódot, azzal nem kellett volna valamit kezdenem?Most újraraktam és úgy néz ki hogy jó, pedig csináltam gyári beállítás visszaállítását is már.
-
Nimda
addikt
válasz
sisqoboy2 #16315 üzenetére
Ők koordinálják a szervizelést és panaszkezelést
Azért ez nem ilyen egyszerű.Én is szervízben dolgozom, de többnyire mindenkinek a saját felelőssége a megfelelő döntéseket hozni.A vevő, jelen esetben a huawei, csak a képzést, alkatrészeket és talán az eszközöket biztosítja a szervizeléshez, az emberi hozzáállást viszont nem tudja garantálni.Innentől már a szervízen múlik a dolog, amit az anyacég nem tud és nem is fog kontrollálni.Vannak ugyan időszakos auditok, de a cégek ilyenkor ugyebár a legjobb arcukat mutatják...
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #16178 üzenetére
A szégyen az, hogy nem fogod fel, hogy ez egy általános szervíz aminek kb annyi köze a telefongyártóhoz, hogy leszerződött a Huawei-l is mint márkaszervíz. Lassan 3 hónapja olvassuk itt a mocskolódásod, hogy hülye gyártó..... NEM A GYÁRTÓ A TE PROBLÉMÁD, HANEM A SZERVÍZ CÉG !!! Jó lenne ha már végre megértenéd amit itt mondunk, 3x kaptad vissza a telefonodat rosszul, keresd fel az angolkákl fogyasztóvédő rendszerét végre.
Ne érts félre, abszolút átérzem a problémádat, annó én a ZTE-vel jártam úgy, hogy 2-ből 2 volt hibás. De az, hogy te egy szervízből a sajátod helyett egy függőt kapsz vissza az bizony NEM a gyártó hibája.
Sok sikert és pozitív előlre lépést kívánok a telefontól való "megszabaduláshoz" és az utódjához.
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #16134 üzenetére
A szervíz angolkák földjén ahova küldöd, viszed a telefont az spec Huawei szervíz, vagy foglakoznak más márkákkal is ? Mert akkor azt ajánlom, hogy vegyél olyan márkájú telefont amit nem ez a cég szervizel, ugyanis ha ez nem spec Huawei szervíz akkor nem a Huawei tehet a szervíz kálváriádról, hanem a szervíz maga. Ergo ha a Huawei utódja egy olyan telefon lesz amit ugyanez a szervíz fog "javítani" ugyanígy fosz avval is járni.....
Remélhetőleg értetted mire céloztam, és nem esel bele a vásárlók csapdájába többet.
Tomi
-
airmax_2.0
tag
válasz
sisqoboy2 #15943 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de én nem szoktam a wifit is bekapcsolni ha használom a navit... lehet amíg álltam, a wifire támaszkodott az meg nekiállt visszafele menni..
Megnézem majd legközelebb, hogy csak gps-el is csinálja-e ... Eddíg nem volt ilyen . (bár olyat már láttam, hogy pörög egy helyben a nyíl, de ezt nem vettem hibának..) -
-
TomWexX
addikt
válasz
sisqoboy2 #15862 üzenetére
Én is azt mondom hogy egyedi a gps hibád, nálam eddig hiba nélkül működik és baromi gyorsan talál jelet. Konkrétan mire beírom a címet és elindítom a navigálást, már megvan a jel, amit utána stabilan tart. A térképen lévő mocorgást most nem tudom megnézni, majd ha szabadban leszek letesztelem.
-
duvi
nagyúr
válasz
sisqoboy2 #15690 üzenetére
Megnéztem a navigációs "mozgást" álló helyzetben. Nem mozog többet/jobban mint az előző telóimnál. Álló helyzetben van egy kb. 10-15m sugarú kör, amiben mozog a saját pozíciód ha nem mozdulsz el onnan. Szerintem ez nem hiba. Csak akkor érzékelhető, ha nagyon belenagyítasz a Gmapson a saját helyzetedre.
(#15703) Bál@
Igen, felteheted akármelyik hivatalos romot (de akár MIUI-t is szerintem), csak a Téma összefoglalóban kiemelteket kell figyelembe venned, mielőtt döntesz:
"Ha vodafone-os készüléket frissítesz hivatalos ROM-ra, akkor az értesítési sáv kapcsolói eltűnnek. Erre van megoldás amihez viszont ROOT jog szükséges! Erről bővebben a HALADÓKNAK mezőn belül a "ROOT jogot követelő általános módosítások"-nál olvashatsz." -
djbelo
senior tag
válasz
sisqoboy2 #15488 üzenetére
Sajnálom,hogy így jártál a P6-tal! Én is jártam már így másik márkájú telóval! Tényleg tojnak rád! De az azért nem teljesen igaz,hogy "olcsó húsnak híg a leve"!
Nagyon sokunknak semmi probléma a telóval, mellesleg nem is volt olcsó teló 100e.ft szerintem sok egy telefonért!
-
-
duvi
nagyúr
válasz
sisqoboy2 #15405 üzenetére
Gratula! Végre megoldódott minden problémád és véget ért a szerviz kálváriád is. Reméljük, hogy mostantól te is egy elégedett P6 tulaj leszel köztünk!
(#15402) mec71
Mintha valami "szemét" app csinálna extra forgalmat a tudtotokon kívül.Nehogy egy borsos sms/mms számla érkezzen hó végén. Gyári visszaállítás vagy szoftver csere volt már? -
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #15050 üzenetére
És te is nevetséges vagy, hogy nem a hülye angolokat szidod hanem a gyártót......inkább a szervizet szapulnád személyesen ilyen lendületesen mint ahogyan teszed itt a fórumon a gyártó szapulását....... A GPS problémáról is csak annyit tudok mondani, hogy ebbe a telefonba is baromi gyors és pontos, tehát ahogy már többen is elmondták neked, ez NEM telefon specifikus hiba. Szervízben a helye......
-
duvi
nagyúr
válasz
sisqoboy2 #15050 üzenetére
Átérezzük a problémádat (sajnos pont egy hibás darabot fogtál ki), de én is az előttem szólók táborát gyarapítom. Az első pillanattól fogva szeretem és nagyon szépen muzsikál a P6-om
. Amire használom, tökéletesen megfelel (sok internet, sok zene, sok e-book olvasás, levelezés, rendszeres dlna használat, fotózás...)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sisqoboy2 #15045 üzenetére
Úgy van ahogy az előttem szólók írták.
Abból nem lehet kiindulni hogy több százezer eladott példány között van néhány hibás darab, Te egy ilyent fogtál ki. Olyan termék még a világon nem készült sorozat gyártásban amibe ne lett volna 1-2 hibás is. Nekem sem kell várni szinte semmit sem a GPS betöltésre, a wi-fi-t tényleg olyan ritkán dobja el hogy említésre sem érdemes. A garanciális szervizeléssel kapcsolatban annyit hogy az 5-ödik javítást már nem vagy köteles elfogadni, kérheted a cserét.
-
akosxyz
senior tag
válasz
sisqoboy2 #15042 üzenetére
Azt tudom, hogy KitKat-tal jött ki,de akkor még a Google tulajdonában volt a Motorola telefonos részlege, amit nemrégiben megvett a Lenovo. És azt nem tudni, hogy ezután mennyi frissítés jön majd rá. Nem akartam semmi rosszat mondani rá,mivel én is erősen gondolkozom még mindig egy Moto X-en vagy egy Moto G-n
Remek telefonok,csak sajnálnám, ha nem támogatná a Lenovo továbbra is ezeket a készülékeket.
És igen,elég lehangoló, hogy a januárra meghirdetett frissítés még mindig nem jött ki. :S
-
Mike88
senior tag
válasz
sisqoboy2 #14162 üzenetére
Mindenesetre ismerősök egyöntetű véleménye alapján Angliában minél vehemensebben panaszkodsz, annál jobban foglalkoznak veled, itt meg annál nagyobb marha vagy, s pont lesz.rnak, csak a sokadik kör után foglalkoznak veled, akkor is azért, mert már unják, s utálnak. Nem tudom összeegyeztetni velük azt, hogy rájönnének arra, hogy a catlog root-ot igényel. Nem azért mert nem szakemberek, hanem mert nem az az elsődleges céljuk, hogy rád bizonyítsák, te vagy az okozója a hibának. Nálunk meg pont ez az elsődleges cél, s ha sehogy sem sikerül, akkor sajnos "ingyen" melóztak.
-
TomWexX
addikt
válasz
sisqoboy2 #14164 üzenetére
Nem szabad ennyiben hagyni. Tudom, nem egyszerű a magad igazát bebizonyítani egy garanciális szerviznek, de ilyenkor egy kicsit ki kell fordulni magadból és addig kell b_sztatni őket amíg meg nem unják és jobban utána néznek a dolognak. Nem egyszerű, hosszas és fáradságos folyamat, de nincs más választásod. Hajrá!
-
TomWexX
addikt
válasz
sisqoboy2 #14160 üzenetére
Rugózhatsz még itt napokat, sőt heteket is, de az a kamera nem fog magától megjavulni.
Mi nem tudunk segíteni, Te magadtól nem fogod tudni megcsinálni, ezt szervizbe kell vinni. Tudom hogy egyszer már visszadobták, de ezekkel a képekkel csatolva erélyesebben, fogyasztóvédelemmel fenyegetőzve újra be kell adni! Nincs mese.
-
-
razorka777
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged