- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
Mp3Pintyo #20093 üzenetére
Nálam most az 512 vel látni látja a műholdakat nagyon hamar, de egy csomó ideig nem akar csatlakozni hozzájuk. Viszont van amikor 5 mp alatt megvan. De ez 10 ből 1 x.
Más : hangerő mókolásnál én kitörlöm a 2 sort, de a média hangerő is olyan magas lesz, hogy pl. játéknál az első hangerőnél van, különben baromira hangos. A többi módszerrel is ilyen, vagy másnál is? KK előtt nem emlékszem erre. -
gabancs
addikt
válasz
Mp3Pintyo #17755 üzenetére
Az OTA frissítést nem próbáltam, megelőztem a hivatalos értesítést.
Két módszerrel tettem fel a KK-t. Az egyik a beta volt, ami update volt. Itt a B125 kell alapnak, és a saját rendszerfrissítésen belül a helyi frissítést választottam. Ehhez az kell, hogy az update fájl be legyen másolva az update mappába. A másik a 3 gombos telepítés volt, amit az előbb leírtam.
Mind a 2 módszer hibátlanul működik!
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #17553 üzenetére
Nálam is ez van és ahogy olvasom a fórumot azok vannak kevesen akiknél nincs, vagy nem volt . Ha a KK rontott az helyzeten akkor ez valami szoftveres hiba lehet, (remélhetőleg). Eddig én is azt állítottam hogy ez egy nagyon stabil telefon, mostanra ezt csak a fagyás mentességéről gondolom, az egyebek sajnos nem. Kipróbáltam amit cil101 kolléga javasolt, úgy tűnik hatásos, kérdés hogy ez az állapot meddig marad így.
-
eladogeppc
veterán
-
gabancs
addikt
válasz
Mp3Pintyo #15500 üzenetére
Ez aztán nem semmi! Egy kommersz telefon fényképezési videózási teljesítményét egy vérprofi digit fényképezőhöz mérni!
Igaz, egy trabanttal is lehet versenyezni, csak ezután felróni, hogy a köridők nem igazán vannak partiban az F1-es mercivel, mélyen szánalmas.
Üdvözlöm az IQ bajnokokat! -
duvi
nagyúr
válasz
Mp3Pintyo #10554 üzenetére
Tudtommal a notification panel mindig fehér. Eddig nem találtam olyan témát, ami a háttér színét is megváltoztatta volna. Tedd fel a Poweramp-ot. Azzal nincs ilyen gond és sokkal több beállítási lehetősége van.
(#10555) BartShadow
Felteheted a B104-et. Nincs vele különösebb gond. Én is ezt használom. A T-nél jelenleg nincs újabb szoftver. Én még egyből a "szűz" B103-ra raktam, amikor hazahoztam. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Mp3Pintyo #7057 üzenetére
Felesleges a warez.Pláne ha már régen törölt fájl.....(Mondjuk lehet beta volt és nem warez.De már mindegy több mint 1 éves feltöltés volt)
Meg ilyen appot ami belenyúl mélyen a droidba nem hiszem,hogy kétes forrásból kellene telepíten.
100 x ezer forintos készülékre van pénz de egy 441 forintos app ami tényleg jólműködik már luxus?
Nem vagyok álszent teljesen de azért van egy határ.
Nem kimondottan neked szólt bocs általánosságokban gondolom így.(#7056) tbajusz!
Mi a gond a rootolással?
2 Kat és ok.Két katt(kitkatt ehehe) és soha nincs többet. -
vacs
veterán
válasz
Mp3Pintyo #5977 üzenetére
Bocs Mp3Pintyo, a kérdés nem neked szól, hanem mindenkinek!
Sziasztok.
Már szinte a megjelenésétől követlek titeket itt a fórumon (néha hozzászólást is írtam).
Nagyon tetszik a P6, de nektek köszönhetően tisztában vagyok a hibáival, elsősorban a wifi-re gondolok.
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy valamikor javítják a wifi-t (akár a 4.3-as frissítéssel)?
Illetve tudják egyáltalán javítani, hardveres vagy szoftveres bug lehet, külföldi fórumokon mit írnak?
Szeretnék egy P6-ot venni, de amíg a wifi problémás (bár nem mindenkinél), addig felejtős részemről! -
okoska74
senior tag
válasz
Mp3Pintyo #5972 üzenetére
Archívum kicsomagolása;
Írja be a gyökér a memóriakártya mappáját dload fájl UPDATE.APP belül;
Indítsa újra a telefont tartsa lenyomva mindkét hangerő gombok ;
A telepítési folyamat villogni kezd;
Ne felejtsd el, hogy törölje a fájlt a mappából dload UPDATE.APP a memóriakártyán, akkor már nincs szükség.Mielőtt nekiállsz telepíteni, előtte a superuser frissítését távolítsd el utána unrootold!
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Mp3Pintyo #4577 üzenetére
Nagyon szomorú hír
. 1 év 4 hónapos panasonic FHD led Tv. DE ezt honnan derítetted ki? már, hogy nem MHL képes! Ezért nagyon bánom, hogy a Sony XS HDMI csatis telkészülékemet eladtam a P6 jövetele miatt. Távirányítóval kezeltem a menüt, néztem a képeket, full HD videókat, neteztem. Biztos voltam abban, hogy valamilyen megoldással (pl MHL adapter) ez a P6 és a TV-m között nem lesz gond.
Ettől még szeretem a P6-ot. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #3397 üzenetére
Hallottam az Ebay-ről de még sosem használtam, úgy tudom valamilyen számlán kell ehhez pénzt elhelyezni, vagy valamilyen bankkártya kell hozzá, nem tudom. Tudtommal ezek Kínából jönnek (2-3 hét alatt) előre utalás után. Milyen nyelven kellene értekezni velük mert kínaiul nem tudok, angolul is csak nagyon keveset?
-
|AP|
veterán
válasz
Mp3Pintyo #3070 üzenetére
Én pont azért vagyok bajban a tokkal, mert ez a telefon magában, mindenféle tok nélkül a legszebb: vékony, fém, minőségi... minek ezt eltakarni egy tokkal? (fémtokba csomagolni egy fém telefont meg számomra duplán értelmetlen
)
Ezért keresek bebújtatós tokot, de még nincs meg az igazi... -
gabancs
addikt
-
malev22
csendes tag
válasz
Mp3Pintyo #2486 üzenetére
Sziasztok.
Én sensation-ról váltottam p6-ra, én saját magamnak cseréltem panelt (csak az üveget) és megusztam 3-4e ft környékén mert ebay-ről rendeltem kaptam hozzá szerelő készletet, youtubon van fent video hogy kell szétkapni nem egy nagy ördöngösség csak türelem kell hozzá, ragasztó ami fontos mert amit itthon találtam két oldalút az egy idő után leválik szal minőségi kell hozzá. Most is berendeltem kijelzőt mert megint betörtem
csak a ragasztóra várok. Ha van egy kis műszaki tehetséged néz körül ebayen mert olcsóbban meguszod mint itthon nekem tavaly 30e-ret mondtak, h annyiba fáj.
De egy kis p6-ról köszönöm a segítségetek root meg mindenben. Aki védőfóliát meg tokot keres Ebay fillérekért áruják a dolgokat most jött meg a bőrtok elég pöpec legalább védi a kijelzőt
fóliákat még várom.
Még 1x-er köszönöm ezt a fórumot meg a hozzáértőket
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #2394 üzenetére
Hát igen. Bizonyos GPS készülékeknek nincs ilyen hardvere mint a P6-nak és remekül működnek 1ghz alatti 1 magos procival is, ezen meg nem megy jól. Bízzunk benne hogy eljut a fejlesztőkhöz és javítják.
Mondjuk Igo 8 ???, gondolom telepíthető rá, lehet hogy az lenne a jobb megoldás?
-
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #1039 üzenetére
A tulajok szerint nem rossz én csak arról írtam amit a teszt fotókon láttam. Szerintem tőkéletes telefon fotó nincs, mivel majdnem minden telefonba ugyan attól a gyártótól származó szenzort építik nagy különbség nem is várható, max attól lehet változás jobb irányba hogy melyik gyártónak sikerül jobb szoftvert írni hozzá.
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo #1037 üzenetére
Így van, sajnos a T- nél nem lehet kapni, én is nexust vettem volna ha lenne ott. Szerintem kamerában sok telefon sokkal rosszabb nála, megnéztem egy csomó vele készült fotót engem nem tántorítottak el de ez lehet egyéni megítélés kérdése. Mondjuk ha megnézed a P6 fotóit ott a hol nagy felületű fehér háttér van, mindegyik vízszintesen csíkozott, valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged