Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz Ed Parker #9211 üzenetére

egyebkent nehez ez.
    neha ugy erzem, hogy nekem is i5 kell, majd a masik pillanatban meg mashogy.
    a one mar azert nagyon kozel jar smooth-sagban az i5-hoz, sok helyen ugyan olyan.
    alapjaba veve viszont a csucs androidok gyorsabbak, es e mellett nagyon jol testre szabhatoak.
    mikor i5-om volt napokig, 1-2 hetig orultem neki, majd az unalom egyhangusag es az "ezt nem lehet", "azt nem tudom megcsinalni" erzes fogott el...
    nyilvan ez egyen fuggo, van akinek ugy jo pl. a beepitett billentyuzet, vagy a lehuzhato notibar ahogy van.
    az ios7 is kezdi ezt a funkcionalitasbeli lyukakat tomkodni, DE NEM ENGEDI a felhasznalot beleszolni abba, hogyha o egyik nap idojaras kijelzest akar a home-ra, masik nap meg teljes kepernyos naptarat, harmadik nap pedig zenelejatszot.
    aki ilyen ereteku androidot hasznal, az hasznalhatna i5-ot is, de nem teszi, es ugyaez forditva.
    nagyon tetszik a one, nagyon jol funkcional, de neha nekem is elojon az a kerdes, hogy itt-ott miert rezzen meg?
    van amikor ez felidegesit, akkor cserelnek ios-re, maskor meg jaj, dehogy kell.
    szoval nem vagy egyedul.... :B

Új hozzászólás Aktív témák