Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CsPeti1966 újonc Sziasztok! 
 Új vagyok, péntek óta van meg az M7-em. Kínai szerzemény, kicsomagolás után azonnal magyarul indult, ami kellemes meglepetés volt az eladótól. ferob hszéből azt szűrtem le, bár minden csodás, a lokalizáció miatt a frissítésekkel gondjaim lesznek. Igaza van. 
 Sajnos Sense 5 és Android 4.3 van rajta. S-off és unlockolt, valamint rootolt már. (Ezeket e köröket lefutottam, de a frissítés ezek után is megakadt, ekkor jött a megvilágosodás, valszeg mókolt a teló. Utána olvastam ferob megvilágosító sorait, valamint a RUU telepítést. Kipróbáltam. Szerencsére nem lett tégla a teló, de egy kicsit beleremegetem... félúton megakadt (ill. az eleje után egy kicsivel, a fastboot.exe leállt.)
 Segítséget kérnék, hogy lehetne valahogy rátolni a frissítéseket, mintha teljesen normális gyári teló lenne?
 Ha volt erről szó korábban a fórumban, mea culpa, még csak 2013-nál járok. ( A 31970-32050 közöttieket olvastam.)
 Mellékelem a bootloader képét, hátha valakinek eszébe jut valami tuti ötlet.CsP 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest