- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
CsPeti1966
újonc
Sziasztok!
Új vagyok, péntek óta van meg az M7-em. Kínai szerzemény, kicsomagolás után azonnal magyarul indult, ami kellemes meglepetés volt az eladótól. ferob hszéből azt szűrtem le, bár minden csodás, a lokalizáció miatt a frissítésekkel gondjaim lesznek. Igaza van.
Sajnos Sense 5 és Android 4.3 van rajta. S-off és unlockolt, valamint rootolt már. (Ezeket e köröket lefutottam, de a frissítés ezek után is megakadt, ekkor jött a megvilágosodás, valszeg mókolt a teló. Utána olvastam ferob megvilágosító sorait, valamint a RUU telepítést. Kipróbáltam. Szerencsére nem lett tégla a teló, de egy kicsit beleremegetem... félúton megakadt (ill. az eleje után egy kicsivel, a fastboot.exe leállt.)
Segítséget kérnék, hogy lehetne valahogy rátolni a frissítéseket, mintha teljesen normális gyári teló lenne?
Ha volt erről szó korábban a fórumban, mea culpa, még csak 2013-nál járok. ( A 31970-32050 közöttieket olvastam.)
Mellékelem a bootloader képét, hátha valakinek eszébe jut valami tuti ötlet.CsP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest