- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy t-mobileos one, júniusba vettem, elég sűrűn előfordul, hogy max térerő mellett csak smst kapok arról, hogy valaki keresett. Napokba meg észrevettem, hogy vonatozás közbe, ahol az eddigi összes telefonommal volt térerő a one-al nincs (régen vele is volt). Motorozni mentem szombaton, és a környékünkön semelyik kisebb településen se volt térerőm. Másik tmobileos telefon meg maxon volt. Mekkora a valószínűsége, hogy elhajtanak egy olyan városban ahol mindig van térerőm, hogy semmi baja se a telefonnak se a sim kártyának? Csak tényleg az az érdekes régebben ilyen sose fordult elő a kis településeken se és másik tmobileos telefon meg maxon van amikor nekem jelem sincs. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest