- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- iPhone topik
- iPad topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest