- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Kérdésem mindazokhoz akinek már 4.3 van a ONE-ján:
a HSZ-ek közt a 16000. körül mindenki csak áradozott a 4.3 újdonságairól. hurrikan kolléga még össze is foglalta egy listába, hogy mik az újítások (16051)
Viszont az utolsó HSZ-kben meg azt olvasom, hogy mégsem olyan jó, mint ahogy azt többen várták emiatt már a 4.4-et várják mielőbb.
Nekem jelenleg 4.2.2 van, a héten jött az értesítés, hogy tölthetném a 4.3-at (CID: O2__001). De ezen hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
(A ONE-om 2013. márc.i gyártású, még NOKIA-féle mikrofon chip-es és Taiwan-on szerelt (direkt ilyet kerestem júl-ban amikor vettem). Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint az előttem panaszkodók (kamera lilulás, beatsaudio kopás, kijelző karcolódás, hézagos összeszerelés, stb.), lehet hogy az egyik tökéletes példány van a birtokomban?)
Illetve mivel a 4.2.2 érkezése előtt úgy gondoltam, hogy sosem fogok S-OFF-olni ezért akkor ráengedtem a gyári frissítést, amitől alett. Most viszont már máshogy gondolom
Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
Tehát most nem tudok dönteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest