Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Xaels #13008 üzenetére

Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem. :U Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
    Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam. :U

Mindenki:

Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat! :DDD [link]

Új hozzászólás Aktív témák