- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem.
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam.
Mindenki:
Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.