Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Köszönöm.
Nekem ez most így néz ki: [link] Nem tudom de nem mondanám természetesnek. Igaz most facebookozás után a google szolgáltatások visszaesett a 3. helyre de az ébresztése rengeteg: [link]
Amúgy 89% indulva itt tartok éppen úgy h mobilnet alig volt: [link] Szinte csak volt a teló nagy részben. Főleg ha nem használom akkor merül sokat. Használat közben normális azzal nincs bajom szóval valami nem stimmel.Vélemény?
N4ri87: akkor ugyan az a baj neked is mint nekem.
Miért eszi ennyire az akkut a google szolgáltatások ugyan?
Érdekes h pont a google cuccos eszi az akut egy androidon. Főleg az az érdekes h 4.1.2 alatt ilyen bajom soha nem volt. Elcs*szett volna valamit a HTC a frissítésben?Érdekes egyszer gyári alkalmazással néztem h merült az akku és miután este kikapcsolta a wifit azután meg jobba merült. Most ha wifin van ha 3G-n ha csak net nélkül ugyanúgy merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest