Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz t_a_m_a_s #35183 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele, hogy hiába van meg 2,5 éve, nem érzem azt, hogy le kellene cserélni (igaz nekem kb 1 éve cserélve lett a kijelző+akksi). Eddig max 2 évet bírt ki nálam egy telefon.
Szerintem itt egyedüliként én még mindig Nougattal tolom , de ha lesz végre egy szabad pár órám, lehet felhegesztem rá az oreot is.
Valószínűleg nem is fogok tőle megválni, csak ha már tényleg vállalhatatlan lesz az üzemidő (jelenleg simán kibír 4-5 SOT-tal egy napot). -
grafnet
veterán
válasz t_a_m_a_s #34215 üzenetére
Erre a kérdésre a Mi8l topikban hamarabb kapsz választ.
Azt tudom, hogy jóval gyengébb a Lite, de hogy kamrában ez mit jelent passz.
A Mi8 / Mix 2S / Mix 3 / Mi9 elég komolyak már kamrában - a R4X-hez képest meg pláne.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
cozmo
őstag
válasz t_a_m_a_s #34100 üzenetére
Kezd el ásni neki a gödröt. Ilyenkor elindulnak irreverzibilis folyamatok, kuka. Legkésőbb 1 hónapon belül. Ezért sem veszek használtan mobilt. Vannak olyan seggarcok akik ilyen beázott telefont eladnak és elsőre ez ki sem derül. Aztán még bizonyítani sem lehet. Ezeken a csodákon már a beázás indikátort sem tudod megnézni mert nem bontható a készülék.
Másik kollégának: az hogy két hete kapott a telefon pálinkás áztatást az szintén azt jelenti meg fog halni az a telefon. Ezeknél a zárt telefonoknál ki sem tudod kapni az akkut, igy garantált hogy feszültség alatt vizesen tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
glacious
addikt
válasz t_a_m_a_s #34106 üzenetére
A másik topicban is írtam, de ott lehagytam, a teljesen műanyag felépítmény, mint annak a készüléknek a hátránya, azon kívül abban nincs ac wifi és type-c csatlakozó, valamint gyorstöltés. Antutuban hasonlóak, egymagos teljesítményben jobb a 8, többmagosban a 10 lite. Kényszerből be lehet vállani, de mint alternatíva nem gondolnék rá.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Van egy apró mikrokapcsoló a csatiban ahogy bedugod a hangszórót kikapcsolja.Annó a philipsnél dolgoztam ott jártunk úgy a gépi beültetésnél hogy a gyantagőz miatt beragadtak ezek a csatik.Ott kézzel építettük be. Javaslom egy ultrahangos tisztításra elvinni később jelent majd gondot a nem kiszáradt viz..Korrodálnak a belső részek.De első körben egy pici kontakt spray de mint írtam tisztítás....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #34104 üzenetére
Óh, nővéremnek 2 hete a pálinkát is kibírta a P20 lite. Azon kívül hogy bűzlött az illatától semmi nem lett vele. Bírják ezek.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #34102 üzenetére
Bírják pedig. Nekünk annó 2 db 3310-es volt a radiátoron, mert nővérem elkotott!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Miért nem vártál vele reggelig míg kiszárad? Vagy esetleg radiátorra rárakni, ha még megy a fűtés és ott hagyni.
-
-
fant0mi
őstag
válasz t_a_m_a_s #32076 üzenetére
Sose tudni a Huaweinel. A Nougaton is vagy 2-3 helyen kellett piszkalni.
Most en is tesztelem amit irtam, mert Miband2 nem kuld egy ido utan ertesitest. Rajottem hogy a gyari miband app zarodik be, s anelkul a mibandage app nem tud jelezni. Nougaton nem volt vele baj. -
Csabikavagyo
tag
válasz t_a_m_a_s #30918 üzenetére
Hamar megoldják. nekem 3 nap volt. Viszont a csomagoló anyag az csak egy zacskó volt. Tehát vagy a dobozában add fel vagy keress másik dobozt hozzá. Illetve extra igényeid ne legyenek. Én kértem küldjék vissza a hátlapot hátha megmenthetem róla a nillkin üvegfóliát. Na ebből az lett,hogy visszaküldték a törött fóliát ilyen zöld fóliába becsomagolva, betuszkolva a doboz aljába.
-
Béló
aktív tag
-
szultan
csendes tag
válasz t_a_m_a_s #29936 üzenetére
Igen elvárom, hogy működjön.
Mint írtam a Gio is működik még, pedig az már 7 éves, igaz 5 éve a fiókban porosodik (ráadásul mint első okos telefont azt az első évben 1000x többet használtam mint ezt - minden zene megkeresése a Shazam-al, stb. ), az Ace3 5 éves 1 év 8 hónapja a fiókba porosodik, de működik (és még az eredeti aksi van mind a kettőben), illetve az S3 mini is működik pedig lassan 5 éves lesz, igaz az már a 3. aksinál tart (2 felpúposodott már benne) az is 1 év 8 hónapja a fiókba porosodik, de működik.Szétfikázni nem akarom, mert 1 év 8 hónapig kiválóan működött, első tényleg hosszabb távon bosszúság nélkül használható telefon feleségemnek is meg nekem is. Igaz ez előtt csak a 30-50 ezres kategóriák voltak, ez pedig 140 ezer (-12%) volt. Remélem a konkrét eset leírása nem jelent "szétfikázást".
Hát igen. Találjak egy vízálló (bár víz közelébe sem fogom vinni), notch nélküli, nem 18,5:9 vagy 19,5:9 (és hasonló képarányú), 5" környéki képátlójú, jó üzemidővel és fotós képességekkel rendelkező telefont az asszonynak, nekem ugyan ezt lehetőleg (aktív) dual SIM-ben.
Azért kell nekem is új telefon, mivel ennyi erővel az enyém is bármelyik pillanatban megadhatja magát, hiszen ugyan azon körülmények közt volt használva (ugyan abban az égövben, páratartalomban), illetve nem akarom, hogy bármi is emlékeztessen erre a márkára.
Az hogy 100 - 150 ezer Ft. környékén kellene mindez, szinte mellékes, mivel amiket leírtam szerintem 2x ennyiért sincs.
Micsoda kihívások az életben."Valószínűleg a legcélravezetőbb ha leporolod a jó öreg 3210-et..."
Gondolatolvasó vagy (ne turkálj az agyamba), isten bizony tegnap elgondolkodtam rajta. -
Micsurin
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #29878 üzenetére
Lehet régimódinak fogsz titulálni. De én csak kúton vennék pálya matricát. Ott van fizikai nyoma.
SMS-t a fejemre kenhetem, mikor 10/9 a saját rendszereiket se érik el az állami szervek.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #29802 üzenetére
Nem tudok olyan topikat mutatni ma ahol ne egymás torkát tépnék.
@nrg_52: Hosszan nyomsz csak rá... kijelöli az egészet. Tapasztalat.
Csak én nézek mindig mindent asztali nézetben? Engem a mobilviewok idegesítenek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #28433 üzenetére
"Mobiladat mindig aktív"-ot ki kell lökni és nem fogja lezabálni.
Appok egy része viszont nem fog befrissülni.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tigipuf
senior tag
válasz t_a_m_a_s #28280 üzenetére
Én sem találtam még jobbat,3 telón (2 xiaomi ) is csak ezt a tipust használtam.
Más:
Fólia ügyben meg csak annyit tennék hozzá,hogy 3 tipusú (elvileg)minőségi üvegfóliám van már itt bontatlanul kínából.
Mivel a brotect hamarabb megérkezett a németektől,azóta is a kezdetektől az van fent.Nem fogom levenni habár nem teljesen üveg,de nem érdekel mert tökéletesen takar,és véd."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
-
zzola
titán
válasz t_a_m_a_s #27568 üzenetére
Ezek a modern lítium akksik simán bírnak 2-3 évet komolyabb teljesítménycsökkenés nélkül. Nem is értem, hogy az Almánál mi ez a teljesítmény mizéria....
Egyébként a mai napig ámulok, hogy a H8 menüje meg az egész készülék sebessége mennyire gyors. A Note 8-am lassabb, pedig komolyabb vas van alatta...
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz t_a_m_a_s #27108 üzenetére
Detto!
Ki tudja mit hoz a jövő, és akkor volt nincs mentésem? No meg már voltak rossz tapasztalok a google mentéssel. Elveszett névjegyek, naptár bejegyzések.Samanbacsii
Csak biztonsági? De jó nektek! P9 Lite 2017.áprilisnál megállt, hogy dögölnének meg![ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz t_a_m_a_s #26999 üzenetére
De nem ez volt a téma hanem az akku meg1x mondom,csak az akku nem más,nem szerviz,nem árajánlat stb arra reagáltunk hogy a sírás megy egy 5000forintos tétel miatt.
Hol lehet akkut kapni? Hát google a barátod de pl emagon is és több más oldalon van gyári akku csak körbe kell nézni.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
nrg_52
addikt
válasz t_a_m_a_s #26992 üzenetére
Engem nagyon nem izgat, mert max 2 ev egy telo, es addig meg mind kihuzta, arrol nem beszelve, hogy annyi gari van is ra. Van itthon egy 3 eves galaxy alpha cegesnek, romlott valamennyit az akksija, de siman vallalhato meg.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Bass
addikt
válasz t_a_m_a_s #26980 üzenetére
Teljesen igazad van kisgyerekes nyavajgás,5000ft egy akku a csere meg nem nehéz. Kár a százalékokon lihegni,elhasználódik és kész. Én összevissza töltöm,éjjel végig rajta van,kocsiba olcsó szivartöltővel és 1 év után semmi bajom az akkuval. Ha meg elhasználódik csere de szerintem addig nem lesz meg a teló. Éz kb olyan hogy kopik a kocsin a gumi,és jobban ha balra fordulok,csak jobbra meg nem lehet mindig menni 😂
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Cunaja
addikt
válasz t_a_m_a_s #26572 üzenetére
Kemény vagy mint a vídia!!! Nagyon jó! [Itt írtam valamit!][ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Corsa02
őstag
válasz t_a_m_a_s #26572 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Én az elsők között vettem a Honort, azóta igen sok frissítés jött rá, MM-re vagy 3, Nougatra meg már 3 vagy 4 azt hiszem.
Az akkuidőm, ahogy írod Te is szinte semmit nem változott, pedig sokat használom én is. Mindig a hivatalos úton frissítettem és soha nem volt gond, nem lassúlt be stb.
Előtte Samsung Galaxy Alpha-m volt, na az volt az igazi szivatás a Samsungtól, na ott nem volt support, sem frissítés, sem semmi.
Ha ez a telefon Nougat-on marad (persze hivatalos infó nincs még erről, csak egy indiai supportos beleböfögött a levegőbe) az sem lesz gond, majd kap még néhány security frissítést és még jódarabig gyorsan és jól fog üzemelni. Mellesleg az android főverzió váltások az utóbbi időben alig hoznak valami újdonságot, marketing bullshit az egész.
Szerintem….The Truth Is Out There --->
-
Becksman
őstag
válasz t_a_m_a_s #26476 üzenetére
105 ezer ft ennyiért vettem kevesebb mint egy éve. Ennyiért nem várható el még egy frissítés?
Anno Honor 6al 4.4.2->5.1.1->6.0 vonalt hozták most meg kapunk egy frissitést?
Ha azt nézzük a redmi 4xre jön miui 10 + android 8 és nem 100 ezer feletti telo.
Talán én vagyok olyan sokra vágyó? Leragadtunk emui 5.0.1en ...Megnézem milyen stabil a Xiaomi és ha jo supportja és kiderül. Az embernek muszáj Nexust venni ha akar sok föverziót.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
rosejbli
senior tag
válasz t_a_m_a_s #25629 üzenetére
Nekem meg ezelőtt pontolyan telóm volt, amiben cserélni kellett és az 2,5 éves volt, mondjuk az szerencsére ilyen lepattintós hátlapú volt. Mondjuk családban meg közeli ismerősök között sem fordult még elő ezen kívül máskor. Tény, hogy többet bír mind bőven, mint a 700 ciklus.
-
ANDROID???
addikt
válasz t_a_m_a_s #25496 üzenetére
..mert nem találok. Jelenleg ez van rajta, köszi tök jó.
Szeretnék egy ilyet is hozzá, de nem találtok típus azonosat. P9 Lite készüléken ilyet is használtam, tök jó.
Így van elől is hátul is tok, de ha pl.: olajos kézzel kell megfognod a telefont, akkor összetapizod szívesen a kijelzőt, gondolod?
Sanki: Köszi utánanézek, hátha
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #25282 üzenetére
Nekem is ez volt a H6-on, igaz szeret törni a sarkánál, de nekem itt a speedshopban gariban cserélték is.
Sok éve ez az első telefonom, amin nincs védőfólia, de eddig (fél év) bírja.
Gyorsan kellett hozzá tok anno, így egy nem olcsó (itthon) ijelly tokot vettem jobb híján (ilyesmi).[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #18556 üzenetére
Igen van a Telenornak is, DE ha csak adatjegyed van ami ha lejár akkor 0/0 az adatforgalom akkor nem működik - persze akkor már nem is kell(ene) hiszen látod, hogy nincsen csak a bökkenő az, hogy az appon belül lehet könnyen vásárolni különben marad a ussd menüs *111# ami már nem oly' egyszerű (vagy free wifi vadászat). Nem is értem a közösségi oldalakat adathasználat nélkül adja csomagokban de a saját appját amit nem tudsz másra használni mint ellenőrizni/vásárolni azt csak és kizárólag meglévő adatkerettel veheted igénybe (22-es csapdája ha van adatkereted nem kell vásárolni, de ha nincsen akkor az appon keresztül nem is fogsz tudni ).
-
7Heads Drago
veterán
válasz t_a_m_a_s #17639 üzenetére
Akkor ne nyomj FR-t. Nem kötelező. De ha droidot cserélsz rajta és a 2-3 napos üzemidő lecsökken 1 napra, akkor ne csodálkozzál. Mert itt nem arról szól az egész, hogy pár órát csökken az üzemidő. Normál üzemben óránként 1%-ot esik az akku, és ez a többszörösére mehet fel FR nélkül. Ennél a telónál!
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
west76
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #17639 üzenetére
Szerintem is elengedhetjük, csak már unalmas, hogy teleírják itt a fórumot a merülés meg ilyen-olyan appok nem működése problémával, de arra nem veszik ugyan ezek a fáradtságot, hogy olvassanak, vagy az alapvető dolgokat elvégezzék a telefonon. Szóval unalamas ugyanazt 1233455-szor olvasni. 🤘😀
-
Sragi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest