- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Na, leszedtem a belső sd-ről, ami kell, viszont a rollback csomagot telepítve ugyanúgy bootloop van, és írja még, hogy nem megbízható a telefon, mert unlock-olva van. TWRP nincs, nem lép be. Gyári recovery.img-t kéne föltennem, de mivel nem tudom, melyik verzió van a telón, így ez baj. Huawei Multitool nem megy, nem ismeri föl a telót
Megpróbáljam szerintetek a rollback után lévő B131-et föltenni dload mappából? Nem lehet baj?Más megoldást valaki, hogy tudnék egy alap, gyári rendszert föltenni??
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
-
dave0825
őstag
válasz dave0825 #34003 üzenetére
Írom a fejleményeket, hátha valaki megszán, és segít.
Hangerő lefelével gépre dugva fastbootba belépett, így Huawei Multi-Tool kiírta, hogy B389 van rajt. Ebből van valakinek recovery.img-je, esetleg full ROM-ja? Teljes ROM jobb lenne, mert adb-vel nem tudok recovery-t föltenni, nem találja a telót az "adb devices" paranccsal.
dload mappából föltenném a full ROM-ot. Itt találtam B389-et, de nem vagyok benne biztos, hogy ez jó. Valaki meg tudná erősíteni?[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
Üdv.
Tudnátok ajánlani hivás rögzitőt, ami a kekszes rendszeren is menne? -
Samus
addikt
Visszajött a telefon a Telemaxtól. Akku gyenge és kijelző körben halvány sárga csík. Kedd délután zárás előtt egy órával jutottam Postára, az ügyintézőnek az első ilyen ügye volt, szóval lassan ment, de sikerült. Gyári dobozban minden tartozékkal küldtem. Ma reggel jött az SMS, hogy a csomagom a kézbesítőnél van, egy órakor már meg is jött. Az alaplap és a fém keret kivételével minden új. szépen ki is takarították a nyílásokat (másfél éves, azért került bele por...). Azt írták a munkalapra, hogy plexi karcos. Nincs is plexi rajta
Szoftverfrissítést is írtak, azt hittem felkerült rá az Oreo, de csak a stock B412 (ez is volt rajta), egy raklapnyi bloatware társaságában. győztem törölni őket. Ami meglepett, hogy angol nyelv volt beállítva. A másik meglepetés a Biztonsági mentés (beépített) visszaállítása közben fogadott. Még a nyelvet is visszaállította.
Apropó. A Galériából eltűnt a sötét háttér lehetősége. Hol lehet?
Szóval tisztelet a Telemaxnak, nem tököltek vele. A Telenoron keresztül két hét lett volna ugyanez. Egy extra forintomba sem került. Csak most nem merem használni az edzett üveghez járó folyadékot...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Szabacs
tag
Névjegyenként be lehet állítani, hogy melyik SIM hívja a számot alapértelmezettként?
-
-
rosejbli
senior tag
-
antal750
aktív tag
válasz Szabacs #34014 üzenetére
Szerintem nézd meg a True phone pro alkalmazást.. Ott bármelyik névjegyhez belehet állítani, hogy melyik sim hívja. Csak ráböksz a névjegyre megkérdezi hogy melyikkel hívjon, megjegyezteted vele.. A következő híváskor már névjegy nyom és ő autómatikusan hív.. 😀Én ezt használom csípem is. 😀😀
-
mlaci01
tag
Sziasztok,
521-ről szeretnék frissíteni, az alábbi két csomag közül melyiket kellene feltennem ?
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3109/g1699/v179007/f1/full/update.ziphttp://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3109/g1699/v179007/f1/full/FRD-L09_hw_eu/update_full_FRD-L09_hw_eu.zip
Köszi
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Honor8 B521-en ki-be kapcsolható a gyorstöltés funkció,mint mondjuk Samsungoknál?
Ha igen hol van ez az opció?Üdv.István
-
Coempi
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek. Előbb-utóbb lecserélném szeretett H8-omat. Jelenleg a Mate 20-szal szemezem (nem a Pro), illetve a Mate 10 Pro mennyire jó választás így 2019. elején? Igazából a Huawei és Honor márka szimpatikus, a többi annyira nem jön szóba.
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
rosejbli
senior tag
-
rosejbli
senior tag
Ma megérkezett két tok, amit rendeltem.
Az egyik egy jó vastag tpu, aminek a hátulja ilyen szövetszerű anyagból van. Nagyon jó a kialakítása, az oldalán vannak rajta kis barázdák így stabilan lehet fogni. A hátulján mivel elég vastag ötletesen úgy oldották meg, hogy az ujjlenyomat olvasó körül folyamatosan mélyül.
A másik egy 360°-os. Ehhez van egy üveg is, mivel csak ezzel lehet felrakni, ezért nem tudtam rápróbálni. Elég vékonynak tűnik és maga a tok is merev, szóval nem igazán hiszem azt, hogy eséskor meg tudná védeni a telefont. -
Vesporigo
aktív tag
Elég furcsa dolgot tapasztaltam a Honor 8-ammal tegnap. Telefon be volt kapcsolva, térerő is volt, mégsem tudtak hívni, mintha ki lettem volna kapcsolva, emaileket sem kaptam meg. Kb. 60%-on volt az akku. Gondoltam újraindítom, de már be sem tudott kapcsolni, mert kiírta, hogy teljesen lemerült az akksi.
Jártatok már így?
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Szervízbe szeretném küldeni a telót, mit kell visszaküldeni a telefonon kívül? 26-án jár le a garancia, remélem belefér még 😀. Postán csak kérem a dobozt, és küldöm? Köszi
-
dave0825
őstag
Üdv.
Múltkor írtam párszor a gondommal, végül megoldódott.
Most B412-n vagyok, HiSuite-tal Oreóról visszajőve, Root, TWRP, Magisk van.
Az a gondom viszont, hogy a Magisk-ban a SafetyNet check csak úgy megy, ha az USB hibakeresés be van kapcsolva. Bekapcsolom, viszont visszalépek egyet a beállításokba, majd újra a Fejlesztőibe, és azt látom, hogy ki van kapcsolva. Akárhányszor lövöm be, kilép-visszalép után ki van kapcsolva, nem marad bent... Előző verzión ilyet nem láttam (B390valamennyin), ott folyamatosan be volt kapcsolva. Újraindítás után is ugyanez a gond.
Google-ben rákerestem, másoknak az okozta, hogy a Csak töltés mód volt bekapcsolva, viszont nekem nem az van, hanem rendesen MTP.
Mindenképp kéne a SafetyNet Check, mert csak úgy működik hibátlanul a Magisk Hide (OTP Smartbankhoz kell). SafetyNet Check hibával elindítottam a Smartbankot, fogadott is egyből az üzenet, hogy "feltört" a telefon (elbeszélgetnék az illetővel, aki ezt kitalálta náluk....), így nem használható.[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
válasz gabikiraly2 #33640 üzenetére
8 ezerből megúszható AliExpressről rendelt akksival, és +5 ezer munkadíj a GSM boltban.
Június vége óta szolgál, határozottan tovább bírja, mint a két éves korábbi akksi, egyedül a gyorstöltésnél nincs meg az 50% fél óra alatt, de még mindig sokkal gyorsabb mintha egy hagyományos 5V2A töltővel tölteném. (kíváncsiságból teszteltem, ég és föld, szóval azért fogja a gyorsat) -
skyrush7
aktív tag
válasz dave0825 #34034 üzenetére
Próbáld meg rádugni gépre, és párosítsd össze ADB-vel. Nekem is rendszeresen kikapcsolt, de USB-vel rádugva a gépre, és utána bekapcsolva, majd ADB-nek engedélyez, gond nélkül ment.
Amúgy safetynet check-kel nekem sosem volt gondom Magisk-nál, B412, OmniROM Pie, most B562 gond nélkül fut a SmartBank, mobilfizetés se hisztizett még.
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
Próbálok biztonsági mentést csinálni a Honor 8-on lévő dolgaimról, csatlakoztattam a szgéphez, megnyitom a HiSuitot, rányomok a Mentés gombra a Start lapon, de ezt írja ki: "A biztonsági mentés alkalmazás fut a készüléken. Zárja be majd próbálkozzon újra."
Beállítások\Speciális beállítások\Biztonsági mentés és visszaállítás\Adatok biztonsági mentése menüben már kikapcsoltam a biztonsági mentést a telefonon, mégis ugyanazt az üzenetet dobálja fel HiSuite. Van ötletetek, hogyan vehetném rá a biztonsági mentésre? -
őstag
B416 frissítés most mászik fel a telefonomra. 227 Mb
- 2018 decemberi google biztonsági frissítés
- Eltávolítja a HiGame alkalmazást: A továbbiakban játékok a google playről
- Eltávolítja a News Republic alkalmazást: Ha kell visszatelepíthető google playből* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
-
7Heads Drago
veterán
Hol érdemes akkut cseréltetni? És mennyibe fáj?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Micsurin
nagyúr
válasz 7Heads Drago #34048 üzenetére
Fixity pl, egészen jó munkát adnak ki általában a kezükből. Kint vannak az árak is elv.
Vagy márkaszerviz ~35-40k. Ha vered az asztalt, hogy nem kell kijelző csere akkor kevesebb.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit hívok, annak a neve automatikusan bekerül az üzenetekhez, azon belül ha kiválasztom az új üzenet lehetőséget. Tudom valahogy ezt a listát törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest