Hirdetés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visszajött a telefon a Telemaxtól. Akku gyenge és kijelző körben halvány sárga csík. Kedd délután zárás előtt egy órával jutottam Postára, az ügyintézőnek az első ilyen ügye volt, szóval lassan ment, de sikerült. Gyári dobozban minden tartozékkal küldtem. Ma reggel jött az SMS, hogy a csomagom a kézbesítőnél van, egy órakor már meg is jött. Az alaplap és a fém keret kivételével minden új. szépen ki is takarították a nyílásokat (másfél éves, azért került bele por...). Azt írták a munkalapra, hogy plexi karcos. Nincs is plexi rajta
Szoftverfrissítést is írtak, azt hittem felkerült rá az Oreo, de csak a stock B412 (ez is volt rajta), egy raklapnyi bloatware társaságában. győztem törölni őket. Ami meglepett, hogy angol nyelv volt beállítva. A másik meglepetés a Biztonsági mentés (beépített) visszaállítása közben fogadott. Még a nyelvet is visszaállította.
Apropó. A Galériából eltűnt a sötét háttér lehetősége. Hol lehet?
Szóval tisztelet a Telemaxnak, nem tököltek vele. A Telenoron keresztül két hét lett volna ugyanez. Egy extra forintomba sem került. Csak most nem merem használni az edzett üveghez járó folyadékot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amatőr csillagászat
- Nintendo Switch
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest