- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3muska
csendes tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani nekem valaki egy megbízható helyet (itt vagy akár priviben is) ahol akkut cserélnek Honor 8-asban vállalható minőségben, Budapesten, nem csillagászati árért? A lassan 3 éves készülékem szerintem most érett meg rá.
Köszi előre is a válaszokat.
-
r3muska
csendes tag
Érdekes dolog történt ma. OTA-n feldobta a B404-est.. Miután letöltődött a full verzió és a telepítésre került volna a sor kiírta, hogy nem tudja hitelesíteni és törlődött fájl.
Azóta azt írja, hogy nincs frissítés...
Ez vajon mi lehetett? -
-
r3muska
csendes tag
válasz Caranita #25198 üzenetére
Valóban
T-mobile GYIK:
Akkor is használhatom a 4G Hangot, ha nem Telekomos / SIM-kártya független készülékem van?
A szolgáltatás jelenleg csak a Telekomnál vásárolt, meghatározott készülékeken elérhető.
Utoljára frissítve: 2017. november 6.A jelenlegi listában gyakorlatilag Samu-k és Iphone-ok vannak csak...
-
r3muska
csendes tag
válasz anonymus89 #24710 üzenetére
Köszi a tippet. Sikerült rendelni!
-
r3muska
csendes tag
válasz AlrightSir #24468 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy azok a telefonban rögzített események a Google naptárában vannak/voltak és nem a telefon naptárába? Ha létrehozol egy bejegyzést a telefon naptárában, akkor alapértelmezetten a telefon saját naptárába menti el, ami nem egyenlő a Google fiók naptárával és ezért az nem is szinkronizálódik.
-
r3muska
csendes tag
válasz TaRka94 #23997 üzenetére
Hopp.. bocsánat félreértettem a problémát.
Be van állítva, hogy a Simple alkalmazás elsődleges fizető alkalmazás legyen? B394 frissítés telepítését követően (nálam) visszaállt Android Pay-re. Visszaállítottam Simple-re és azóta újra hibátlanul működik. (Beállítások/Egyebek/NFC > Alapértelmzett fizető alkalmazás)[ Szerkesztve ]
-
r3muska
csendes tag
válasz tamas.nick #21927 üzenetére
Augusztus 8-án adtam fel a rendelést és tegnap hozta ki a postás.
-
r3muska
csendes tag
válasz fant0mi #21920 üzenetére
(Tudomásom szerint) a Huawei/Honor gyorstöltése szempontjából nem számít a QC3 kompatibilitás. A BlitzWolf Power3S chip miatt képes ez a töltő felismerni és gyorstölteni a telefont. Nálam működik gyári illetve szintén BlitzWolf USB-C kábellel is.
Gyári kábellel próbáltad?Egyébként tény, hogy a BW-S5-ben is benne van az a chip és említve van Huawei, mint támogatott márka. Az alapján én is azt gondolnám, hogy tudnia kellene.
Én arra alapozva rendeltem meg a BW-S9-t, hogy az általam linkelt oldalon a töltő leírásában konkrétabban említik, hogy tudja a Huawei FCP gyorstöltést. -
r3muska
csendes tag
Ha már töltők a téma.
Tegnap kaptam kézhez egy BlitzWolf BW-S9 hálózati töltőt. Ezzel is tökéletesen működik a gyorstöltés. -
r3muska
csendes tag
válasz Samanbacsii #20841 üzenetére
Bármely bankkártya ill. hitelkártya regisztrálható a Simple alkalmazásban és azzal lehet fizetni is pl parkolást, fesztivál jegyet, stb.
Az érintéses (NFC) fizetés viszont csak OTP-s bankkártyával működik. -
r3muska
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken az én telefonomra is megérkezett a B389. Egyetlen szépség hiba jelentkezett nálam (hasonlóan mint Mozzarellánál). Ha beállítom a betűméretet (beállítások/megjelenítés/betüméret) kicsire, akkor az csak a menüben változik át, a főképernyőn marad normál méretű.
Megtenné valaki olyan aki a telepítés után csinált FR-t hogy megnézi, hogy FR után is fennáll-e ez a jelenség? Feleslegesen nem csinálnék FR-tElőre is köszi!
-
r3muska
csendes tag
Üdv!
XDA fórumban írták, hogy valakinek akkor jelent meg új frissítés OTA-n amikor frissítette a Huawei ID-t.
B360-on vagyok és nálam nem jött be, viszont lehet segíthet ez ez azoknak aki még B120-ason vagy B130-ason vannak.
Nálam most a Huawei ID a 2.4.1.304_OVE verzióra frissítettHiCare-ben:
ÉN fül > 1. Regisztrált név (normál tagságos sor) > beállítások > frissítések keresésse.
Utána mehet a "sima" frissítés keresés..[ Szerkesztve ]
-
r3muska
csendes tag
Igen, így volt! MM alatt is volt gond a Viberrel, de az a frissítés valóban megjavította. Most viszont nálam csak a töltés kijelzés működik.. és nincs tippem, hogy miért lehet.
hobbitka_: Én a Prémium-mobilnál vásároltam a telefonomat. (Sajnos ahogy látom most éppen nincsen készleten.) 24 hónap gyári garival árulják. Ahol tudtam leellenőriztem és EU régiós a készülék.
-
r3muska
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék azoktól akik már felrakták a B360-ast. Nálatok működik az értesítési led?
Töltésnél működik rendesen, de sem nem fogadott hívásnál, sem pl viber üzenetnél nem jelez.
Az MM alatt ez működött rendesen, de most ezen nem.
(HiCare-ből tettem fel a B360-ast és adat visszatöltés előtt kapott FR-t is a telefon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest