- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Ezennel távozom a Honor 8-as felhasználók soraiból!
Örültem, hogy a tagja lehettem, mert egy nagyon aktív és segítőkész tábor ez!
(az utód egy Samsung Galaxy Note 8 lett)
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Brave Browser-t használok. Nekem ezzel nem tűnt fel a fényerő machinálása. Ráadásul képes a youtube videókat a háttérben lejátszani. Chrome replika beépített ad block-kal. Bátran merem ajánlani a használatát!
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elvittem a telefont a first phone-ba (ott van a hivatalos szerviz Nyíregyházán)
Beégett a kék szín a kijelzőbe.1 óra alatt garanciában megcsinálták!
Cserélték az elő- illetve hátlapot, az akkumulátort és úgy vettem észre, hogy a keretet is! Lényegében kaptam egy új telefont, csak a "bele" a régi! Nagyon pozitívan csalódtam bennük. Ilyen gyors és szép munkát....Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja észrevettem, hogy a telefonba "beégnek" a kijelzőn statikusan, hosszú ideig megjelenő elemek. Ha jó ideig ki van kapcsolva a kijelző akkor újra eltűnnek, de a napok elteltével egy hamarabb maradnak ott. Tapasztalt már valaki ilyet? Egy másik telefonnal lefényképeztem, a lényeg pontosan látszik. Egyébként ami látszik az egy játékból "odaégett" pár ikon, de ugyanez előjön youtube és egyéb alkalmazások esetében is.
-
McReay
aktív tag
Felraktam a legújabb verziót a telefonra(L09-B394). Csináltam Hard resetet. Azóta 10-ből egyszer képes felismeri az ujjam a telefon. Mindkét mutatóujjam kétszer is beolvastattam. Van valami ötletetek, hogy mit lehet vele kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
McReay
aktív tag
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a telefonon hiába be van állítva az ébresztő, nem szól reggel a telefon?
Már 3x egymás után megtapasztaltam, hogy egyszerűen nem ébreszt, be van kapcsolva, be van állítva!Ma reggel azt is észrevettem, hogy az ikon a fenti sávról is eltűnt az óra mellőle és csak akkor került vissza, amikor beléptem az óra alkalmazásba. Olyan, mintha a telefon kilőtte volna a háttérből.
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen hívásrögzítési módszer, ami értelmes minőségben rögzíti mindkét fél hangját mindenféle root és egyéb vacakolás nélkül?
-
McReay
aktív tag
Valaki tapasztalta már, hogy a naptár idő előtt jelez?
Jó pár ismerősömnek fel van rögzítve a születésnapja a google naptárban és mindenkié előtt 7 nappal jelezget, hogy ma egész nap ünnepli, ne felejtkezzem meg róla!
A korábbi telefonomon is jelzett 3 nappal előtt is és a napján is.
Ez viszont úgy mutatja, hogy ma van és kiírja, hogy 2017.08.10.
[link]Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
válasz anonymus89 #20749 üzenetére
Hello!
Nekem van OTG kábelem, most gyorsan bedugtam, de nekem csak annyit írt ki, hogy fordított töltés, nem tudtam semmit kezdeni a pendrive-val. Hiába állítottam át bármilyen más módra, mindig visszaváltott fordított töltésre.
-
McReay
aktív tag
-
McReay
aktív tag
Sokan írtátok korábban, hogy a futáshoz használt alkalmazások nem vagy nem megfelelően működnek illetve egy idő után kilövi az EMUI.
Született ezekre a problémákra valami megoldás?BTW. valaki próbálkozott a gyári Egészség alkalmazással?
(most akarok belekezdeni a futásba és szeretném monitorozni)
-
McReay
aktív tag
Az MSVII scrub tokja szemcsés, nem csúszik? Van olyan variánsa, ami a gombokat is védi?
-
McReay
aktív tag
válasz Dwatti #19576 üzenetére
Google Play-ről is telepíthető, nem kell különböző oldalakról leszedni az apk-t. Ott ki is van írva, hogy a legfrissebb verzióban a beállításokban le lehet némítani a képkészítés hangját, de nem minden készüléken. Sajnos a Honor 8 is ilyen.
-
McReay
aktív tag
B389
Ez valami szuper: [kép]Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Amikor kézhez kaptam a telefont, beállítottam a jegyzettömbre, hogy csak ujjlenyomattal lehet megnyitni. Tetszik az a funkció, szeretném más alkalmazáshoz is beállítani, de sehol sem találom, hogy ezt hol lehet megtenni vagy esetleg levenni. Használja valaki más is ezt a funkciót? Merre található?Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
McReay
aktív tag
Úgy látszik, hogy megoldották a szerver problémát.
Media Markt-os telefonomra pár perce jelzett, hogy jön a frissítés, erre kollegám Telekomos telefonján most csipogott!
-
McReay
aktív tag
válasz 7Heads Drago #18031 üzenetére
Tegnap mumtaz megírta erre a "tuti"-t.
[link]Szóval úgy tűnik, hogy aki eddig nem kapta meg a B389-et, az szépen várakozó állásra vált.
-
McReay
aktív tag
válasz stickermajom #17860 üzenetére
Tegnap én is frissítettem B381-re. Késő este (éjfél környéke) levettem a töltőről 92%-kal, folyamatos 4G és aktív viber használat, gmail és exchange szinkron, jelenleg 90%-on van. B120-szal kaptam a telefont, folyamatosan frissítgettem a verzióit és egyszer sem csináltam FR-t, de eddig nagyon elégedett vagyok az üzemidővel.
-
McReay
aktív tag
válasz strife #17848 üzenetére
Megörültem ennek és gyorsan lefrissítettem én is a B360-at B381-re. Sajnos nekem nem ajánlja fel a B389-et. Mondjuk te említetted, hogy Telenoros telefon, nekem meg Media Markt-os vásárlás.
Na, majd egyszer hozzánk is eljut. Reméljük mihamarabb
-
McReay
aktív tag
Nekem még mindig a B381-et jelzi legfrissebb verziónak.
-
McReay
aktív tag
Ma kaptam kézhez a Honor 8-amat. Még ismerkedünk, de nagyon csinos kis jószág az tuti!
Pár napja passzív olvasója vagyok a topicnak. Annyi észrevételem van, hogy a hozzám eljuttatott készüléken még csak a B120-as Build van EMUI 4.1-el és android 6.0-ával. (MediaMarkt-os vásárlás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megoldások IBS/IBD-re
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest