Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Darksiders84
aktív tag
A fényerő automata mobilnetem nincs de wifin sokat vagyok és a töltés pedig ahogy írtam káros vagy nem én ilyen régiesen töltöm és szerintem ezért ilyen másfél év után is az eredménye. Meggyőzni nem akarok senkit mert engem se tudtak az ellenkezőjéről de írták mások is már előttem pl a p7 ma is megy neki így töltve másfél napot ami hány éves lehet vajon 4-5?
-
Quqesz
nagyúr
Ó, mert nem megy a szövegertés nekem...
Szóval jobb szerintem egy H8 összességében az S6e-nél, de H8-at nem éri meg sem S6e, sem még S8+ -ra sem lecserelni, kivéve, ha vki nagyon nagy kijelzőt akar(meg 18:9-eset). A samsung rendszere nincs olyan fluid, mint a honoré. Ráadásul a belépéssel szopok minden nap.
Írisz: jó lenne, ha gülü szemeim lennének, de nem az, így gondolj bele mikor utcán azzal szórakozól, hogy tágra nyílt szemmel szemezel a kijelzővel🤣 ráadásul egy fény megvilágitja a szemedet, ami zavaró(főleg sötétben). Meg ha 2x3-szor akarod kinyitni vmi miatt egymás utan...hát jaj,szó szerint fáj tőle a szemed
Arc: általában jó lenne, de 10:6 az arány a nyitásra(sötétben 10:0)
Ujjlenyomatolvasó: imádtam a honorban! Gyors , pontos, ott van ahol kell lennie.....ebben?! Mivel virsli ujjaim vannak,100%, hogy a kamera is szalonnabőrt húzna, inkább hagytam a francba.
Szóval nappal arc feloldással kínlódok, este meg pin kód(amit ha beütsz nem ám egyből felold, hanem még okézd is le!).
Ha megtanulod kezelni a kamerát a honorban, ugyan olyan jó képeket lehet vele hozni. Este állványon az S8+ nálam csúnyán elhasalt. Egyedül a felvett videó minősége jobb a honorénál.Ja és a nonpluszultra:
Szeretem felvenni úgy a telefont, hogy egyből a fülemhez rakom és felveszi......az samuban nincs......😧 viszont kikapcsolható, hogy beszelgetes közben ne szakítsa be a dobhártyam az üzik jelzése, berakhatnák az emui-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Asustor NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest