- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Azt nem értem, hogy miért nem cserélted még le a telefont, folyamatosan csak szidni jársz ide, ezek szerint egyáltalán nem vagy vele megelégedve, attól meg nem lesz jobb, hogy pár naponta beírod ide, hogy szar az emui. Ha csak az emui nem tetszik létezik számtalan rendszer, amit root után felrakhatsz. Ha jól tudom huaweiéknél a bootloader nyitás még garanciavesztéssel sem jár.
-
lbence
aktív tag
Testvéremnek szintén iphone 6-ja volt, arra nem cseréltem volna el én sem, viszont most beszerzett egy 7-et, az már jobb cucc. :-)
E-mailre az outlookot használom, az szokott értesíteni általában. Egyébként a whastapp webes lecsatlakozast korábbi készülékeim is művelték.[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
A P9 Lite telómon vettem észre, hogy azokat az alkalmazásokat, amelyekhez ki lehet tenni widgetet, és persze kis is teszem, nem zárja be. Persze a szükséges beállításokat is megeszem mellette.
Pl. aCalendar, vagy a Chrome.
Kíváncsian várom, hogy az újabb EMUI 8 vajon hogy működik ezen a téren. A képeken nem látni néhány beállítást, ami az EMUI 5-ben volt. Pl. a bezárás képernyő kikapcsolás után. Bár lehet, csak elköltöztették? -
rosejbli
senior tag
Én most direkt megnyitottam egy ideje 20 alkalmazást, szépen le is ment 1,8-ra a szabad ram, direkt megnyitottam egy 100 oldalas pdf-t is, de ugyan ott van, ahol hagytam. Nincs olyan alkalmazás amit bárhol védetté tettem volna, mivel én alapból kilépek mindenből miután befejeztem a használatát. B394en vagyok. Most vagy az én telefonom nem működik az emuinak megfelelően vagy a tiédben van valami gixer.
-
ORCA58
addikt
Kifutott a szerkestési időm.
Röhejes, de az 500 MB-os Alcatel OT995 még mindig több app-ot tud a memóriában tartani, mint egy 2GB-os Huawei. (lehet a 3-4 GB-os már lepipálná) Igaz ekkor már 50kB alatti a szabad memória, meg már minden szempontból használhatatlanul lassú.ADAM1337
Ha az app úgy van megírva, hogy maradjon a memóriában, (esetleg van ilyen beállítása) akkor nem lövi ki. Vagy van esetleg kirakható Widget hozzá, (ha kell ha nem ki kell rakni) akkor is benn tud maradni, pl aCalenadar.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes a probléma nálad, csak mert nálam 10 appnál se tölt újra és ebben játék is van. (last day on earth, messenger, chrome ált 3-4 lappal, gmail, levelező és társai viber stb.), egyedül a skype lövi le magát folyton, de az a program egy hulladék, csak munka miatt a törökökkel azon tudok beszélni csak.
-
Quqesz
nagyúr
Pontosan, minek ennyi szabad ram. Amúgy elég hektikus a ramkezelés, mert pl az időkép általában frissíti magát óránként rendesen, de ma reggel 9 órát írt utolsóra......szóval nekem még nem egyértelmű, hogy hol a hiba:app vs droid(doze) vs emui......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ADAM1337
nagyúr
Melyik app zárodik be egészen konkrétan ?
Csak azért mert én is valami idióta beállítást találtam, addig csak megnyitáskor csatlakozott a messenger utána jó lett.
Sőt ha a fogyasztási szintet megnézed az akkumlátornál, és software résznél egy appot kiválasztasz van egy olyan kapcsoló, hogy bezárás a képernyő kikapcsolása után.[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
Ezt a ramtakarítási kényszert én sem értem, de igazából nem zavar az üzenetek terén. A pdf más dolog, ott bosszantó tud lenni. Az 1+ esetében megoldották, itt is meglehetne......de ha jól emlékszem lg g4 esetében is volt olyan nem 1x, hogy feloldáskor jöttek meg az üzik. Mindenesetre ha van 4gb, akkor nyugodtan használhatná a rendszer....
-
Dwatti
addikt
Én egyik munkatársammal 1 hétre elcseréltem a honort egy samu s7-re , mindketten örömmel adtuk vissza a másikat. Engem idegesített hogy a samsungon néha villódzott a kijelző a kamera szerintem ott jobb de a többi nem jött be nálam.
Ö egy P9-et akart venni a párjának én meg egy S7-et ezért cseréltünk -próbára . Végül mindketten P9-et vettünk
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Sok mindentől függ az a 7-8 óra, az AMOLED kijelző csak egy tényező a sok közül. Az is csak akkor fogyaszt lényegesen kevesebbet, ha sötét tartalmat jelenít meg. Arról nem is beszélve, hogy a Honor 8 hardveresen még mindig jelentősen erősebb, mint az A5 (2017), ami nyilván utóbbi előnyére válik, ha az akkuidőt nézzük. Ott a 2016-os A5, ami mindkettőnél tovább bírja, cserébe hardveresen egy lepkefing.
Nálam a Honor 8 is nagyon jó üzemidőket hoz. Az említett 7-8 órás kijelzőidő is gyakran összejön, pedig a hónap végén 1 évesek leszünk.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
ORCA58
addikt
Sajna hiába is sír miatta az ember. P9 lite esetében béta tesztelőként és máskor is megírtam a Huaweinek, hogy a bezárás kényszerítés csak meggyorsítja az app bezárását. Ha kikapcsolom, akkor is bezárja, 1-2 óra vagy ha éppen olyan kedve van 1,5 nap után. Megjósolhatatlan, hogy mikor, és miért. Viszont volt olyan eset is, hogy egy bizonyos app-ot nem zárta, be hiába is szerettem volna.
Van eset, hogy ki lehet kényszeríteni, hogy ne zárja be. Ilyen pl. az aCalenadr esetén, ha kiteszek egy aCalendar widget-et.
Azt is megírtam nekik, hogy egy Alcatel OT995-ös a 500 MB memóriájába több app. marad akár hetekig is, mint a P9lite 2 GB-jába. De sz....-nak rá.
Szerencsém, hogy nekem nem lényeges, hogy mindig minden üzenetet azonnal lássak, nem lógok a nete, így amire használom 95%-ban megfelel. -
Quqesz
nagyúr
Igen, ez nem ram méret függő, hanem az emui agresszív memóriakezelése a ludas. Emlékszel volt ilyen op3 esetében is, mikor hiába volt 6gb ram, mindent zárogatott be(tök feles volt a 6gb így), de egy frissítéssel javítottak ezen.......
-
Quqesz
nagyúr
Értem mi a gondod és meg is értem. Igazából elég agresszív a memória kezelése a telefonnak. Nálam is vegyes, hol hagyja, hol bezárja, de nem tudom miért. A memóriában 600mb felett nem nagyon láttam tárolt folyamatokat....
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Én nem tapasztalom ezt a jelenséget. Pedig elég sok minden megy a háttérben nekem, Whatsapp, Face, Viber, Allo, Viber, G+, Inbox, céges email, Twitter.... És minden t megkapok azonnal.
Ettől függetlenül lehet nálad van valami gubanc esetleg ROm szinten is...-- PSN_ID: GerY2123
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- 20 éve regisztráltam
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest